Η τελευταία εικόνα που θα δείτε…


Με έναν «μαγικό» τρόπο άρχισαν οι περίπου «συγνώμες» και τα «εμείς φταίμε» από σπόντες…

Ακολούθησαν δηλώσεις από χοντρά χοιρίδια για το πόσο δουλευταράδες είναι οι Έλληνες και συνοδεύτηκαν και από «μπράβο» στους Γερμανούς που δουλεύουν λιγότερο…

Την έκπληξη διαδέχθηκε η εικόνα σκληρού πορνό με τα γλωσσόφιλα υπουργών για την σωτηρία της αηδίας που λέγεται ΠΑΣΟΚ…. Με ανάμεικτα greeklish τραπεζιτών…

Συμπεριφέρονται λες δεν τους βλέπουμε…. Λες και είναι πρωταγωνιστές σε ταινία κι εμείς είμαστε το «ματάκι» πίσω από την κάμερα….

Πάμε για χρεοκοπία…. Τελειώσαμε….

Και για αυτήν την χρεοκοπία δεν είναι ο απλός Έλληνας  φταίχτης…

Ζητάτε συνέχεια από ανθρώπους που δεν έχουν να δώσουν…

Κόβετε συνέχεια από ανθρώπους που τους έχει κοπεί το χαμόγελο….

Ξεφτιλίζετε ανθρώπους που η αξιοπρέπεια τους κρέμεται από την  λέξη «πεινάω»….

Φαρμακώνετε ψυχές ανθρώπων την ώρα που τους στερείτε τα φάρμακα…

Μισείτε την ανθρώπινη ύπαρξη…. Μισείτε τα πάντα εκτός από τα τομάρια σας…

Λέτε συνέχεια τόσες πολλές ανοησίες και χοντροκομμένες μαλακίες στις «συνεντεύξεις» σας  που σας κάνουν να νοιώθετε «καμπόσοι» …..όμως δεν έχετε την παραμικρή τσίπα να βγάλετε για μια στιγμή τον σκασμό….

Δεν θα φταίμε εμείς για την χρεοκοπία που έρχεται…

Εσείς ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ είστε υπεύθυνοι…

Εσείς και οι υπόλοιποι σκατόψυχοι που σας σιγοντάρουν…

Είστε λέρες….. είστε πολιτικοί φθηνιάρηδες…. ανθέλληνες και ρουφιάνοι των ξένων….

Δική σας επιλογή το μνημόνιο…δική σας επιλογή το ΔΝΤ…

Δική σας ευθύνη η αποτυχία του μνημονίου…. Δική σας ευθύνη η συνέχιση της αποτυχίας…

Δική σας ευθύνη και  το νέο ξεπούλημα της χώρας μας….

Δική σας επιλογή τόσο καιρό να μας πείσετε ότι αξίζουν οι επιλογές σας…

Τέλος με τις απειλές σας…..

Δεν υπάρχει απειλή… σε οποιονδήποτε που δεν απειλείται…

Μπορεί να είμαστε σκυθρωποί….. να μην έχουμε ξεσηκωθεί ακόμα…..

Ίσως να είμαστε ακόμα πολύ εγωιστές  και τεμπέληδες για να πούμε το «εγώ θα πάω πρώτος και όποιος θέλει ακολουθεί…»….

Αλλά ο εγωισμός ρε πολιτικά τσουτσέκια έχει και πρόσωπο…..

Το εγώ γίνεται εμείς….

Ποιανού το παιδί ρε σκουλήκια δεν θα έχει φάρμακα;;; Το δικό σας ή του άστεγου;;

Ποιανού  οι γέροι γονείς δεν θα έχουν φάρμακα; Οι δικοί σας ή του άνεργου;;

Ποιος δεν θα έχει να χορτάσει το παιδί του; Εσείς ή ο απολυμένος;;

Ποιος που έχει ασθένεια και  χρειάζεται σε καθημερινή βάση να παίρνει φάρμακα για να κρατηθεί στην ζωή θα έχει τον φόβο του θανάτου;; Εσείς ή ο άρρωστος;

Ποιος θα χάσει το σπίτι που με κόπο απέκτησε ο ίδιος δουλεύοντας χρόνια ή το « πατρικό» του επειδή δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι;; Εσείς ή άπορος;;;

Θα μας ενώσει όλους ο θάνατος  ανθρώπου από έλλειψη φαρμάκων…. Θα μας ενώσει  όλους ο φίλος που θα χάσει το σπίτι του… θα μας ενώσει όλους ο γείτονας που θα κλαίει  για λίγο ψωμί….

Και πολύ γρήγορα ο εγωισμός που μας κρατάει σκυθρωπούς θα έχει πρόσωπο….

Θα είναι το πρόσωπο του ανθρώπου που αναζητά την ελευθερία του…

Θα είναι το πρόσωπο του ανθρώπου που ζητά την ελπίδα….

Που ζητά την ζωή του…..

Που αναζητά την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ!!!!

Και αυτό το πρόσωπο θα είναι… η τελευταία εικόνα  που θα δείτε…

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ

Περὶ τοῦ/τῆς: ΙΩΑΝΝΗΣ

If man is five..... then the devil is six.... and if the devil is six..... then God is seven!!! PIXIES - Monkey gone to heaven
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

18 ἀπαντήσεις στὸ Η τελευταία εικόνα που θα δείτε…

  1. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Ιωάννη, μην χάνεις το χιούμορ σου. Τώρα που άναψε ο προβολέας στο βάθος με τέτοια γλωσσοφιλήματα και το ειδύλλιο του LOVE.
    Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, και συ μου λες για πόνο του λαού!
    Άσε θα καθαρίσει ο Ξανθόπουλος.

    • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

      Ποτέ δεν χάνω το χιούμορ μου και το ξέρεις……

      Απλά τις τελευταίες μέρες με έχουν διαλύσει τα νεύρα οι καριόληδες με τις αηδίες τους…..

      Μια οι τσόντες που φιλιούνται ….
      Μια ο Μίλτος με τις αποφυλακίσεις…
      Μια ο τραπεζικός που μπερδεύει Αγγλικά Ελληνικά…
      Μια ο Καρατζαφύρερ με τις παιδικές απειλές του…..

      Αει στο διάολο κοπρίτες….. άντε να αρχίσουν τα χαστούκια να τελειώνουμε…..

  2. Ὁ/ἡ Ονόμαρχος γράφει:

    Ιωάννη, άσε τις κλάψες… η απάντηση του λαού πρέπει ναείναι μία: να τους σαρώσει! Και στις εκλογές, Τσίπρα δαγκωτό, να πάνε άπαντες στα τσακίδια! Μόνο τον Τσίπρα φοβούνται! ε, Τσίπρα λοιπόν και μεις! Να γίνει κυβέρνηση! Αλλά πρέπει να τον στηρίξουμε και όλοι μας, γιατί μόνος τους, και αυτοδύναμος να είναι, δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα. Η νίκη να ειναι του ΛΑού, η Ελλάδα να είναι του Λαού, το μέλλον να είναι του Λαού! Το ίδιο και η εξουσία του!! Η Ελλάδα είμαστε εμείς, ενωμένοι! Να μην τους αφήσουμε να μας διχάσουν ξανά!

  3. Ὁ/ἡ ΓΕΩΡΓΙΑ γράφει:

    ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ?ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΛΕΥΚΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ.ΑΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΥΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΩΑΝΝΗ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

    • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

      Ευχαριστώ Γεωργία…..

      Όμως δεν συμφωνώ με το “λευκό”.
      Γιατί για να βγει 50% λευκό θα πρέπει να είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρη ότι δεν θα πάνε στις εκλογές τα κομματόσκυλα και οι ηλικιωμένοι…..

      Τα κομματόσκυλα θα ρίξουν την ψήφο στα κόμματα…..
      Οι ηλικιωμένοι πάλι στα κόμματα γιατί έτσι έχουν μάθει μια ζωή….

      Οπότε αν δεν βγει 50% λευκό την γ*******με……

      Άρα πρέπει να ψηφίσουν ΟΛΟΙ και να ψηφίσουν ΜΟΝΟ μικρά κόμματα ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ την Μπακογιάννη…..

      Και φυσικά μην ξεχνάς ότι το 50% μπορεί να το αναφέρει το Σύνταγμα αλλά αυτοί ήδη το Σύνταγμα το έχουν κάνει κουρελόχαρτο για να τους έχεις εμπιστοσύνη….

      • Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

        Γουστάρω να σας ακούω, λες και θα γίνουν εκλογές να ψηφίσετε.
        Απ’ ότι κατάλαβα, ο Καρατζάς κρατάει τα κλειδιά και με 4%, εκλογές δεν γίνονται.
        Θ’ αρχίσουν οι κωλοτούμπες, τα έτσι και τ’ αλλιώτικα και τον Αντώνη(μέχρι χτες Αντωνάκης και Τρελαντώνης) το έχουμε στο δεξί τσεπάκι και με τούτα και με τάλλα εκλογές μετά το 2013! Και αν.
        Σώζεται η Ελλάδα, χάνεται η Ελλάδα. Άντε να πάρουμε την νι δόση, άντε την χ, ψ και της μάνας τους το …γουδί, και να που γλυτώσαμε την επιτροπεία, και να που η Μερκελ
        θέλει κι ‘άλλα μέτρα.
        Μια από τα ίδια. Και γω τους έχω σιχαθεί. Λίγο ακόμα και …
        Ξέρεις εκείνο το ανέκδοτο. Τον χτυπούν οι αστυνομικοί “λέγε, είσαι κουμουνιστής;” “Όχι”
        Πάλι ξύλο “Είσαι ρε κουμουνιστής;” – “Βαράτε ρε, γίνομαι”

      • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

        Ε λέμε τώρα ρε Αρίσταρχε….. εκλογές μόνο κατά λάθος μπορεί να γίνουν…..

      • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

        Και είσαι όλο παρατηρήσεις ρε γκρινιάρη Αρίσταρχε!!!!!……αντί να κάνεις lke σαν τον antart!!!!!

        Μια χαρά άνθρωπος….. δεν μιλάει δεν λαλάει αλλά το like το κάνει!!!

      • Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

        Λάθος είσαι, το ψήφισα.

      • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

        ο antart δεν το ψήφισε αλλά το έκανε like….

        εσύ το ψήφισες αλλά δεν το έκανες like….

        άντε…….

      • Ὁ/ἡ Esel γράφει:

        OXI ψηφο σε κομματα του σαπιου συστηματος, μικρα και μεγαλα. Ψηφο μονο σε πολιτικες δυναμεις που δεν ηταν στη βουλη και που δε ”διαφημιζονται” στην tv.

  4. Ὁ/ἡ Ονόμαρχος γράφει:

    και ο Τσίπρας μικρό κόμμα είναι… Τον φοβούντια και τον τρέμουν τον πιτσιρικά!!!! Τόπο στα νιάτα δεν λέμε? Ε, τόπο στον Τσίπρα λοιπόν! Τι φοβάστε?..μην ερθουν οι αριστεροί και μα ςπάρουν τα …σπίτια? (…τα υποθηκευμένα?)
    Αλλά, επιμένω, αν δεν τον στηρίξουμε, αν δεν πιτέψουμε στις δικές μας δυνάμεις, θα τον “κάψουμε” πολύ γρήγορα… Και μετα, θα μας μένουν κατι τύποι σαν την Ντορίτσα και τα (πολιτικά της) σόγια!
    Θα μου πειτε, κάθε λαός εχει τους ηγέτους που του ταιριάζουν… σωστό κι αυτό…
    Καλή είναι και η αγανάκτηση. Και το λευκό, εξοχη επιλογή, δεν λέω,,, Τι θα βγεί όμως?
    Γιατί όχι Τσίπρα και δυναμική στήριξη σε κάθε μέτρο, νόμο, βήμα που γίνεται υπέρ του λαού και της πατρίδας?
    Βέβαια, για ορισμένους υπάρχει και η Χρυσή Αυγή…
    Πάντως αν ακόμα και τώρα, μετά από ποσα έχουμε πάθει, δεν καταφέραμε να “μάθουμε”, ε τότε, δεν μας φτάινει οι άλλοι, οκ? Ας κοιταχτούμε στον καθρέπτη να δούμε τον ένοχο.

    • Ὁ/ἡ Εύα γράφει:

      Εντ’αξει ρε παιδιά ,Τσίπρα ,κι εγώ τον πάω αλλά γιατι υποστηρίζει τόσο ένθερμα τους λαθρομετανάστες ;;; Δεν βλέπει ότι υπάρχει σχέδιο;; ?? Όσο για το λευκό ,δεν νομιζω να είναι λύση! Και προσοχή μήπως είναι προπαγάνδα..
      Γιατί δεν ψηφίζετε τον Αντωνίου ή τον Καζάκη εσείς που δεν θέλετε τον Τσίπρα;;;
      Υπάρχουν άξια πρ’οσωπα είναι κρίμα να μην τα ενισχύσουμε..

      • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

        Προσωπικά δεν πρόκειται να ψηφίσω ΚΑΝΕΝΑΝ που να έχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ συνέπεια για την Ελλάδα…..

        είτε είναι για λαθρομετανάστες…

        είτε είναι για να γλυτώσουν οι προδότες…

        είτε για να συνεχιστεί αυτό το χάλι…..

        Αν δεν βρω κόμμα που να με εκφράζει ( πράγμα ΔΥΣΚΟΛΟ) τότε θα ψηφίσω αυτό που θέλει το καλό της Ελλάδας περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους…..

        Θα δείξει….

      • Ὁ/ἡ Ονόμαρχος γράφει:

        Εύα, πάμε λίγο: 1. Ο Τσίπρας δεν φέρνει τους λαθρομετανάστες, συμφωνείς σε αυτό? Ούτε τους εμποδίζει να φύγουν! 2. Τι συμβαινει με τους λαθρομετανάστες τελικά? Άκου τι συμβαίνει: η χώρα (όχι ο Τσίπρας) έχει υπογράψει μία σειρά διεθείς συνθήκες, όπως την Υπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, τη συνθήκη της Λισαβώνας, του Δουβλίνου, της Σέγκεν κλπ. Τι λένε αυτές οι συνθηκες? Η μία λέει ότι πρέπει να παρέχουμε άσυλο σε πρόσφυγες και διωκόμενους και όσους κινδυνεόυν στην χώρα τους (παροχή ασύλου και τέτοια). Η άλλη (ευρωπαϊκές), λένε ότι απαξ και μπείκε ένας λαθρο-μετανάστης σε μάι χωρα της ΕΕ, δεν μπορεί να πάει πουθενα, σε καμία άλλη (για αυτό και όσους πιάνουν στην Ιταλία ή αλλού και έχουν μπει πρώτα στην Ελλάδα, μας τους επιστρέφουν και μάλιστα με δική μας χρέωση!). Οι ίδιες συνθήκες, εχουν εγκλωβίσει τους ανθτρώπους αυτούς και δεν μπορούνε να πάνε ουτε προς την Ευρώπη (που είναι ο τλεικός προορισμός τους) αλλα ουτε και να γυρίσουν στην πατρίδα τους (δεν τους χορηγούνται ούτε άδειες ούτε έγγραφα). Αυτά λένε οι συνθήκες, δεν τα λέει ο Τσίπρας! 3. Στο προκείμενο τώρα: Πρέπει αν σεβόμαστε ως χώρα τις συνθήκες που έχουμε υπογράψει? ΑΝ ναι, τότε να κάνουμε αυτά που λένε οι συνθήκες. Ο Τσίπρας λοιπόν δεν λέει τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο από αυτό!!
        Ένα θέμα ακόμα: Στην Ελλάδα έχουν γεννηθεί χιλιάδες παιδιά λαθρομεταναστών που πάνε σχολείο, μιλούν μόνον ελληνικά και δεν γνωρίζουν άλλη πατριδα πλην της Ελλάδας? Με αυτά τα παιδιά τι γνώμη έχεις, τι λες να κάνουμε ως χώρα?
        Ελπίζω να σου εδοσα μία εικόνα για να καταλάβεις καλύτερα τι γίνεται και τι λέει ο Τσίπρας. Κάθε γνώμη ή προταση, ευπρόσδεκτη βεβαίως.
        ΥΓ. Κανείς δεν είναι χαζός να μην καταλαβαίνει ότι υπάρχουν και άσπονδοι φίλοι μας που επιδιώκουν με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτουν τους λαθρο-μετανάστες…και εντός και εκτός Ελλάδας! (από τους Τούρκους μέχρι τηνπαραχώρηση ψήφου για να ψηφίσουν τα κόμματά τουδικομματισμού) Επίσης, επικίνδυνοι δεν είναι μόνον όσοι από τυς ξένους σκοπέυουν να κάνουν κάτι σε βα΄ρος μας, αλλά και πολλοί πολιτικοί μας-αυτό να μην σου διαφεύγει! ϊσως μάλιστα μερικοί δικοί μας να είναι πιο επικίνδυνοι από τους λαθρομετανάστες!!
        Τύχη Αγαθή!

      • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

        Ονόμαρχε,

        η λαθρομετανάστευση είναι από τα μεγαλύτερα όπλα που χρησιμοποιεί ο άκρατος καπιταλισμός για να καταστρέψει χώρες.

        1. Το ότι ο Τσίπρας δεν τους εμποδίζει να έρθουν σημαίνει ότι δίνει πάτημα στους Αμερικάνους που δημιουργούν τεχνηέντως την λαθρομετανάστευση.

        Πρέπει να την εμποδίσει. Αυτό μόνο θα πονέσει τους Αμερικάνους….και δεν το κάνει.

        Αν θες να βοηθήσεις μια χώρα την βοηθάς να αναπτυχθεί μαζί με τους ανθρώπους της. Δεν κάνεις τα στραβά μάτια όταν ξεσπιτώνονται και παίζεις το παιχνιδάκι των Αμερικανών όπως ο Τσίπρας Πόντιος Πιλάτος….

        2. Τα παιδιά τους που μάθανε Ελληνικά και μεγαλώνουν εδώ δεν είναι Έλληνες.

        Αυτά τα παιδιά ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί!!!!!

        Το καλύτερο που πρέπει να γίνει είναι να γυρίσουν όλοι στις πατρίδες τους. Όχι με την βία. Αλλά με την βοήθεια των υπολοίπων και την ελπίδα ότι εκεί θα αναστήσουν και την χώρα τους και όσους έχουν μείνει εκεί!!!

        Είναι η απόλυτη ελευθερία να βλέπεις λαούς να μεγαλουργούν στις πατρίδες τους από το να ξεσπιτώνονται και να ζουν ως πρόσφυγες σε άλλες που δεν διάλεξαν κιόλας αλλά απλά “κόλλησαν”…..

        Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!! Όσοι την υποστηρίζουν είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της ανθρωπότητας και οι μεγαλύτεροι ρατσιστές!!

  5. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Ο καθένας καταλαβαίνει αυτά που θέλει και αυτά που μπορεί…..

    Αν από αυτά που έγραψα εσύ κατάλαβες αυτά που γράφεις ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή δεν μπορείς να καταλάβεις ή είσαι παρά είσαι συνασπισμούλης….

    οκ….την ζημιά σου την έκανες… όπως έχουν προσπαθήσει λιγότερα άτεχνα από σένα και καρατζαφερικοί στο παρελθόν….

    καλή τύχη με τον Τσίπρα…..

Ἀπαντῆστε

Fill in your details below or click an icon to log in:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...