Ολυμπιονίκης… ληστής!


Ο 5ος Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ στην πυγμαχία Ουζλιάν Τιγκράν συνελήφθη από την αστυνομία για συμμετοχή σε δύο ληστείες στη Σαντορίνη !

Ο Τιγκράν που ήρθε στην Ελλάδα από τη Γεωργία και ανήκει στην ΑΕΛ, λόγω της πέμπτης θέσης στους Ολυμπιακούς του 2000, μπήκε στην πυροσβεστική και είναι αρχιπυροσβέστης.
Το 2000 έγινε ο πρώτος έλληνας πυγμάχος που έφτασε μία ανάσα από το μετάλλιο σε διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων. Άρχισε να ασχολείται με την πυγμαχία σε ηλικία 10 ετών με πρώτο προπονητή το θείο του που ήταν και αυτός πυγμάχος. Αγωνίστηκε δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Ατλάντα και το Σίδνεϊ, ενώ πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1998, χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1997 και πέμπτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1995. Ηταν πρωταθλητής Ελλάδος (1994-2001). Δυστυχώς η σύλληψη του από την αστυνομία σφραγίζει μελανά όλη την αθλητική του καριέρα…

-Τέτοιους Ολυμπιονίκες θέλαμε, τέτοιους έχουμε!!! Τουλάχιστον πρέπει να εκπέσει του αξιώματός του, να μην ντροπιάζει το πυροσβεστικό σώμα

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.