Στις 8 Ιουλίου 2010 πεθαίνει το ΠΑΣΟΚ!


Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

Σε λίγες ημέρες, Πέμπτη 8 Ιουλίου, το ποίμνιο (πείτε το και κοπάδι) των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, δίχως καμία λαϊκή εντολή, κόντρα στη θέληση του λαού αλλά και των ψηφοφόρων τους, θα ψηφίσουν “πειθαρχημένα” ό,τι τους φέρει ο Λοβέρδος! Θα ψηφίσουν την μετατροπή των Ελλήνων σε δούλους, θα ψηφίσουν την καταδίκη των συνταξιούχων σε βέβαιο θάνατο.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και την πατρίδα, αλλά αυτό σε λίγες ημέρες τελειώνει και μαζί του τελειώνει και το ΠΑΣΟΚ. Για κάποιους από εμάς το ΠΑΣΟΚ είχε τελειώσει το 1996 σαν ανέλαβε πρόεδρός του ο Σημίτης. Για κάποιους από εμάς δημιουργήθηκε η ψευδαίσθηση ότι το ΠΑΣΟΚ αναστήθηκε με την εκλογή του Γιώργου ως προέδρου του, μετά την αναμέτρησή του με τον Βενιζέλο. Τελικώς, για να μην έχουμε αυταπάτες, το ΠΑΣΟΚ “πέθανε” το 1996.

Στις 8 Ιουλίου, μετά την προδοσία του λαού από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τους νεοφιλελεύθερους συμμάχους τους, όλοι θα βρεθούμε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα: της βαρβαρότητας! Προσωπικώς δεν πρόκειται να την αποδεχθώ. Θα συναντήσω όσους έχουν διάθεση να αγωνιστούν, θα ταχθώ στο πλευρό τους και θα αγωνιστώ για την ανατροπή κάθε νομοθετήματος και κάθε πράξης που έθεσε την πατρίδα μου υπο κατοχή, βύθισε τους συμπολίτες μου στη φτώχεια και στην κατάθλιψη και καταδικάζει τους Έλληνες και την Ελλάδα στην εξαφάνιση. Ως ελεύθερος άνθρωπος και πολίτης, ως δημοκράτης και πατριώτης, ως σοσιαλιστής και Αριστερός, δεν θα σκύψω το κεφάλι.

Από τις 8 Ιουλίου και μετά, θα έχουμε πολλά να πούμε και περισσότερα να κάνουμε…

Υ.Γ.

Σε ό,τι αφορά την περιβόητη κομματική πειθαρχία, θα τους έλεγα που να τη βάλουν, αλλά οι ευρύπρωκτοι, συνηθισμένοι, δεν πρόκειται να “νιώσουν” τίποτα…

stephanosmytilineos.blogspot

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.