ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


Ναι επί της αρχής στην ψηφοφορία για το ασφαλιστικό θα ψηφίσει η Ντόρα Μπακογιάννη. Αλλά όπως τόνισε η ίδια από το βήμα της Βουλής, θα καταψηφίσει τις διατάξεις αμφισβητούμενης συνταγματικότητας και τις διατάξεις οι οποίες πλήττουν την καθημερινότητα των γυναικών.

Όπως αιτιολόγησε η κα. Μπακογιάννη θα ψηφίσει ναι επί της αρχής με δεδομένη την τραγική κατάσταση της οικονομίας αλλά και την ανάγκη για άμεσες μεταρρυθμίσεις του συστήματος με δραστική αύξηση των ορίων ηλικίας και εξορθολογισμού των παροχών.

Ναι κα. Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελα με πόνο ψυχής θα ψηφίσετε ΝΑΙ στο κατάπτυστο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Για το καλό του ελληνικού λαού βέβαια… Όπως και το Μνημόνιο άλλωστε. Αχ τί καλό που μας κάνετε! Θα τσούξει λίγο στην αρχή αλλά μετά θα μας αρέσει ε;

Γιατί βρε λαμόγια δεν πειράζετε την βουλευτική σύνταξη και τρώτε από 10 μεριές; Εκεί να σας δω! Αν είναι άλλος να πονάει όλα είναι πιο απλά.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.