Ο Παπανδρέου κλιμακώνει την επίθεσή του στον ελληνικό λαό


-Εξαφανισμένοι από την Βουλή όλοι αυτοί που ψήφισαν στην έλευση του ασφαλιστικού μεσαίωνα στη χώρα.

-Από σήμερα, οι έλληνες πολίτες γίνονται πάροικοι, χωρίς κανένα δικαίωμα, ενώ δεν μπορούν να ελπίζουν σε τίποτε, εάν δεν αναλάβουν οι ίδιοι δράση, όπως ορίζεται στο τελευταίο άρθρο του Συντάγματος.

-Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες και το αποδεικνύει καθημερινά

-Οι άνθρωποι που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους και που δεν είναι άξιοι ούτε περίπτερο να διαχειριστούν, συζητάνε και αποφασίζουν για το ασφαλιστικό και το μέλλον εκατομμυρίων Ελλήνων.
Επίθεση εξόντωσης εναντίον του ελληνικού πληθυσμού χωρίς οικονομικό αποτέλεσμα είναι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Με τις διατάξεις του εξοικονομούνται για την κυβέρνηση 300 εκτ. ευρώ και τα χρέη των μεγάλων επιχειρήσεων προς το ΙΚΑ είναι δεκάδες δις. Ο πρώτος σε οφειλές προς το ΙΚΑ “νταβάς” χρωστά 6 δις! Το δε κρατικό χρέος ξεπερνά πλέον τα 300 τόσα δισεκατομμύρια ευρώ και θα φτάσει τα 470 το 2012… Αντίστοιχης οικονομικής “λογικής” είναι οι διατάξεις για τη δραστική συρρίκνωση του εισοδήματος και γενικά όλη η ελληνική εκδοχή των μέτρων ΔΝΤ. Χρεώνουν και εξοντώνουν ταυτογχρόνως.
«Είναι λυπηρό το σημερινό φαινόμενο, η Βουλή λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για την απεργία των υπαλλήλων της Βουλής, ενώ συνεχίζεται η ψηφοφορία για το Ασφαλιστικό.
«Όταν η Δημοκρατία λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, τότε σημαίνει ότι η ανασφάλεια των πολιτών απογειώνεται», πρόσθεσε ο κ. Μαρκόπουλος
«Δεν έχει να κάνει με το Προεδρείο. Είναι κατόρθωμα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Συγχαρητήρια! Και κάτι άλλο. Οι υπάλληλοι της Βουλής που βρίσκονται έξω απεργώντας, ψιθυρίζουν για χθεσινές πιέσεις ώστε να ακυρωθεί η δημοκρατική τους κινητοποίηση. Θέλω να πιστεύω πως είναι υπερβολές».
Μήπως ήρθε η ώρα ο λαός να αποκαταστήσει την δημοκρατία στη χώρα και να “ξεκαθαρίσει” με όλα αυτά τα βρωμερά μιάσματα που την βιάζουν και την κακοποιούν επί σειρά δεκαετιών;

kostasxan.blogspot

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ο Παπανδρέου κλιμακώνει την επίθεσή του στον ελληνικό λαό

  1. Ὁ/ἡ Vag γράφει:

    Δυστυχώς … είμαστε ακόμα στην αρχή !!

    Αν δεν κάνουμε κάτι άμεσα … θα είναι πολύ αργά για ΟΛΟΥΣ !!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.