Πάλι μας έπιασαν στον ύπνο – Σκοπιανά αεροπλάνα ξεκινούν πτήση Βελιγράδι-Κέρκυρα


Κι όμως η είδηση είναι αληθινή και την καταγράφει αποκλειστικά ο δημοσιογράφος Εkonomeaste Media group Νίκος Αρβανίτης. Έτσι σύμφωνα με αυτή ξεκινούν πτήσεις Σκοπιανών με Σέρβους, στην γραμμή Βελιγράδι – Κέρκυρας και τα αεροπλάνα των Μακεδονικών αερογραμμών θα προσγειώνονται κανονικότατα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, αφού και σε αυτή την περίπτωση μας έπιασαν στον ύπνο. H πλήρης είδηση όπως αποκλειστικά την καταγράφει ο ίδιος αναφέρει:
MAT Airways πραγματοποιεί την παρθενική πτήση για το Βελιγράδι – Κέρκυρα Οδός
H νεοϊδρυθείσα Macedonian με βάση αεροπορική εταιρεία ΜΑΤ Airways πραγματοποίησε την παρθενική του πτήση σε ένα δρομολόγιο τσάρτερ από τη σερβική πρωτεύουσα το Βελιγράδι για το ελληνικό νησί της Κέρκυρας.

Η πτήση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, με 120-θέσεων αεροσκάφος Boeing 737 500, το Βελιγράδι με βάση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Β92 (www.b92.net) ανέφερε, επικαλούμενο ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας. ΗMAT Airways ιδρύθηκε το Δεκέμβριο από σημαντικούς ταξιδιωτικών πρακτορείων Kon Tiki της Σερβίας Ταξίδια και Metropolitan Investment Group, που ανήκει στην σερβική επενδυτή Ντάρκο Milacic.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Macedonian, έλαβε άδεια λειτουργίας από την Σκόπια με βάση Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας τον περασμένο μήνα. Τα αεροσκάφη ΜΑΤ είναι μισθωμένα από το Βελιγράδι με βάση αεροπορική εταιρεία ναυλωμένων Aviogenex.

Η «MAT Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις τσάρτερ για τη μεταφορά Kon Tiki από το Βελιγράδι, και σχεδιάζει προγράμματα για Macedonian επιβάτες με τακτικές αναχωρήσεις από τα Σκόπια από τον Αύγουστο» ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.


xronos

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία filologos10. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.