Αντιδράσεις στην Τουρκία για την ακύρωση της συναυλίας της Jennifer Lopez


“ΕΧΑΣΕΣ 100,000,000 ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ”

Πολλές ειναι οι αντιδράσεις στην Τουρκία για την απόφαση της Jennifer Lopez να ακυρώσει συναυλία της στα κατεχόμενα της Κύπρου σε εγκαίνια ξενοδοχείου. Η τραγουδίστρια, η οποία λέγεται οτι θα έπαιρνε για αυτό 3,000,000 δολάρια, αποφάσισε μετά απο τις αμέτρητες αντιδράσεις απο Ελλάδα και Κύπρο, να ακυρώσει τη συναυλία. Εγραψε μάλιστα στην προσωπική της σελίδα πως “ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής”. Η τουρκικη πλευρά ειναι εκνευρισμένη με αυτή την εξέλιξη. Σε διάφορα forums και στο facebook τούρκοι λένε πως “εχασε 100,000,000 θαυμαστές” ενώ και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείο ετοιμάζει συνέντευξη τύπου αρκετά ενοχλημένος με την ιστορία.

troktiko

Ότι και να λένε οι Τούρκοι το περιστατικό έδειξε περίτρανα ότι, όταν υπάρχει αντίδραση υπάρχει και αποτέλεσμα. Βέβαια από τις “ωραίες” (κι επικίνδυνες) κοιμωμένες που έχουμε για πολιτικούς ταγούς δεν περιμέναμε πολλά. Ομολογουμένως μόνο ο ΛΑ.Ο.Σ αντέδρασε από την πρώτη στιγμή και πρέπει να του δώσουμε σ’ αυτήν την περίπτωση τα εύσημα για την γρήγορη παρέμβαση. Βέβαια η αντίδραση ξεκίνησε μέσω διαδικτύου από blogs και έφτασε μέχρι και την επίσημη σελίδα της τραγουδίστριας. Η αντίδραση του κόσμου είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε, αλλά και το μοναδικό όπλο που φοβούνται οι εξουσίες!!

Συγχαρητήρια σε Κύπριους και Έλληνες για την άμεση αντίδραση. Χρειαζόμασταν μια επιτυχία έστω και τέτοιου είδους να κάνουμε την αρχή…

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.