Αιγαίο: Παραδίδεται άνευ όρων μαζί με ότι απέμεινε


Θα την αφήσουμε να γίνει έτσι;

-Σσσσσσσσσ… η πατρίδα κοιμάται!!!

-Και στο νότο και στον βορρά οι Τούρκοι, κατά το …και από μπρος και από πίσω!

-Το Αιγαίο μετά τον 25ο μεσημβρινό έχει χαθεί πλέον και με την ανοχή της κυβέρνησης.

-Δεν υπάρχει χρόνος να ασχολείται η Νέα Τάξη με έναν “τζαναμπέτη” λαό.

-Η Ελλάδα όπως την ξέραμε έχει ήδη χαθεί

Στο νότιο Αιγαίο αλωνίζει το “Πίρι Ρέις” στο βόρειο υποδεχόμαστε πάλι το “Τσεσμέ” στο γνώριμο δρομολόγιό του μεταξύ Θράκης και Σαμοθράκης. Ο Παπανδρέου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (με το ψεύτικο βιογραφικό) Δρούτσας αδιαφορούν παντελώς για την χώρα. Πειθήνια όργανα συμφερόντων δεν νοιώθουν την ανάγκη να κρατήσουν τα προσχήματα. Μηδενική αντίδραση προς την πλευρά των Τούρκων που όσο βρίσκουν χώρο …σπρώχνουν, κατά το οθωμανικό δίκαιο.

Το Αιγαίο μετά τον 25ο μεσημβρινό έχει χαθεί πλέον και με την ανοχή της κυβέρνησης. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή. Οι Τούρκοι δεν θα σταματήσουν αν δεν βρουν αντίσταση και οι κοιμισμένοι (τον ύπνο του δικαίου εννοώ) πολιτικοί μας αδιαφορούν. Νέοι Νέρωνες που κάθονται και ηδονίζονται βλέποντας την Ελλάδα να συρρικνώνεται, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα να εκχωρούνται, τα πλούσια σπλάχνα της ελληνικής θάλασσας να χαρίζονται σε συμφέροντα ξένα (ούτε καν τουρκικά).

Η πολιτική Παπανδρέου βασίστηκε σε 2 κύριους πυλώνες. Πρώτος, η οικονομική καταστροφή των νοικοκυριών για να ασχοληθούν οι πολίτες αποκλειστικά με θέματα επιβίωσης και να μην αντιδράσουν και το κυρίως πιάτο, τον πυλώνα Νο 2. Τα εθνικά θέματα. Βλέπετε οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να περάσουν τέτοια πράγματα παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κάποιοι έκαναν. Οπότε χρειάστηκε στην Ελλάδα το “βαρύ πυροβολικό” που ονομάζεται Γιώργος Παπανδρέου. Πλήρως αποξενωμένος από την ελληνική πραγματικότητα, χωρίς καμία αξία και εθνική ταυτότητα, που προσδιορίζει τον εαυτό του “πολίτη του κόσμου”. Μία φιγούρα πολιτικού που θυμίζει περισσότερο κακομαθημένο νεαρό που κληρονόμησε την επιχείρηση του μπαμπά για την οποία δεν ίδρωσε και δεν την πόνεσε ποτέ, γι’ αυτό αδιαφορεί κι αν την χάσει. Μην μου πει κανείς ότι πιστεύει πως θα στενοχωρηθεί αν χαθούν Θράκη, Αιγαίο, Μακεδονία και Ήπειρος κατά την διάρκεια της θητείας του…

Τεράστιο μερίδιο ευθύνης φέρουν τα μέσα ενημέρωσης τα οποία σιγοντάρουν και καθοδηγούν την σκέψη των πολιτών εκεί που θέλουν, είτε υποβαθμίζοντας τα επιβλαβή θέματα για την κυβέρνηση, είτε τα προβάλλουν όπως θέλουν για να εξάρουν την κυβερνητική πολιτική. Σκεφτείτε να έκανε το 1% όλων αυτών η Νέα Δημοκρατία. Φανταστείτε να έβαζαν βόμβα σε νεοδημοκράτη Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.. Αν καίγονταν η Αττική (ότι έχει απομείνει), θα έλεγαν ποτέ οι ρεπόρτερ για τον άψογο συντονισμό της Πυροσβεστικής, ή θα είχαν πέσει πάνω τους να τους κατασπαράξουν; Αυτή την ασυλία παρέχουν τα μέσα που έχουν μετατραπεί στα κύρια όργανα της Νέας Τάξης που προωθείται. Αν σηκώνονταν ο Γκαίμπελς απ’τον τάφο κι έβλεπε την σημερινή κατάσταση θα τρόμαζε!

Παράλληλα με το οικονομικό σοκ και την ισοπέδωση της ήδη προβληματικής ελληνικής ανάπτυξης έχουμε το δεύτερο σκέλος της πολιτικής της κυβέρνησης. Ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο στις μεγάλες πολυεθνικές χωρίς κανένα κόστος για τις ίδιες, κυπριοποίηση της Θράκης, ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας και δημιουργία ενός κράτους “πάτημα” των Αμερικανών στα Βαλκάνια, και χάρισμα της Ηπείρου στην Αλβανία με μία τεχνητή κατάσταση τύπου Κόσοβο. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η εμφάνιση του UCC (Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς) στα πρότυπα του γνωστού UCK.

Στόχος της πολιτικής πλέον είναι ξεκάθαρος. Να εξυπηρετηθοὐν τα συμφέροντα μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν ως σκοπό να κινούν τα νήματα της ανθρωπότητας. Άλλωστε ο ίδος ο Παπανδρέου το δήλωσε εξ αρχής. “Δεν με νοιάζει να επανεκλεγώ, αλλά να κάνω αυτά που πρέπει”. Ίσως τότε κάποιοι πίστεψαν ότι εννοούσε κάποια σκληρά μέτρα για τη εξυγείανση της οικονομίας. Τώρα όμως φαίνεται η πραγματική διάσταση των δηλώσεων αυτών. Πρέπει να κάνει αυτά που δεν έκαναν οι προηγούμενοι και μάλιστα όλα μαζί γιατί δεν υπάρχει χρόνος να ασχολείται η Νέα Τάξη με έναν “τζαναμπέτη” λαό. “Καταστρέψτε τους να τελειώνουμε” φαίνεται πως είναι το σχέδιό τους.

Να μην τρέφουμε αυταπάτες. Τα μέλη του σκληρού πυρήνα της κυβέρνησης αδιαφορούν πλήρως για το αν υπάρχει Ελλάδα αύριο, και φυσικά (οι πασοκοι άρχισαν να το καταλαβαίνουν και τρέμουν) αδιαφορούν για το αν υπάρχει ΠΑΣΟΚ, κεντροαριστερά ή σοσιαλισμός, είτε στην Ελλάδα, είτε σε διεθνές επίπεδο. Δεν έχουν αξίες, δεν έχουν φραγμούς κι αυτό τους κάνει επικίνδυνους όχι μόνο για την χώρα αλλά και για την πορεία της ανθρωπότητας.

Σκοπός της κυβέρνησης είναι όταν φύγει, γιατί σίγουρα θα φύγει κυνηγημένη, να έχει φέρει τα πράγματα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση. Πιστεύουν όπως και ο Σημίτης κάποτε, ότι τα νέα αφεντικά δεν θα ξεχάσουν τις υπηρεσίες τους και στην Νἐα Παγκόσμια κατάσταση αυτοί θα είναι βολεμένοι.

ΔΕΝ πρέπει να προλάβουν να φτάσουν σ’ αυτό το σημείο!

ΔΕΝ πρέπει να το επιτρέψει ο λαός.

Αντισταθείτε Έλληνες!

Η Ελλάδα όπως την ξέραμε έχει ήδη χαθεί, πρέπει να την πάρουμε πίσω το συντομότερο δυνατό.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

24 ἀπαντήσεις στὸ Αιγαίο: Παραδίδεται άνευ όρων μαζί με ότι απέμεινε

 1. Ὁ/ἡ kostas γράφει:

  kala. kai akoma den exoume di tipota … apo to septemvrio tha ta poume pou tha arxisoun ta sfiximata ….. prepei na dioxoume. tous politikous me petropolemo, na tous dioxoume apo tin xora .. e’ kai nai as’ mas analavi i tourkia etsi ,kai alios 400 xrona mas eixane sklavous. kai mpip….. mpip… as’ mas exoune, ala 1400 xronia mpas kai baloume mialo….

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

  Αν και δεν περίμενα να το πω ποτέ αυτό ο πετροπόλεμος έχει αργήσει κι όλας… Μια σπίθα κι έναν ηγέτη χρειάζεται η κοινωνία και δυστυχώς θα χυθεί αίμα. Σε αυτό το σημείο μας έχουν φέρει οι προδότες

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ lefteris "arxentinos" γράφει:

  AΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ……

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Απολογισμός Ιουλίου για το αἰέν ἀριστεύειν | αἰέν ἀριστεύειν

 5. Ὁ/ἡ Στράβων Αμασεύς γράφει:

  Και ξαφνικά ο Πρωθυπουργός κάνει δηλώσεις από το Καστελόριζο.
  Και ξαφνικά τα ΜΜΕ μας λένε ότι η Σύμη είναι η Μύκονος των Τούρκων, θαρρείς και μιλούσαν για Τούρκικο νησί. Άκουσον άκουσον, οι Τούρκοι λέει, μεγιστάνες πηγαίνουν στη Σύμη και να τους αφήνουμε χωρίς βίζα. Χεστήκαμε για το τι κάνουν οι Τούρκοι μεγιστάνες.
  Το “ Πίρι Ρέις” βολτάρει στο Αιγαίο και ο άλλος κάνει κανό στα νησιά.

  Giorgo αν χαθεί έστω και μια Ελληνική πέτρα, θα κάνεις κανό από τον Πειραιά μέχρι την Ουάσιγκτον. Θα σε κυνηγάνε μέχρι και τα σκυλόψαρα.

  Μοῦ ἀρέσει

 6. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Απολογισμός Αυγούστου για το αἰέν ἀριστεύειν | αἰέν ἀριστεύειν

 7. Ὁ/ἡ Mahaonas γράφει:

  Δυστυχώς τα εδάφη και οι πατρίδες χάνονται μόνο όταν τις εγκαταλήψουν οι λαοί που τις κατοικούν… Δεν ήμαστε διατεθιμένοι να βγάλουμε αντάρτικο για κάθε έδαφος που θα χάσουμε ούτε και θα θάψουμε όποιον έποικο έρθει να μείνει εδώ… Μόνο αυτήν την απόφαση να είχαμε πάρει θα είχαν σταματήσει… 😦

  Μοῦ ἀρέσει

 8. Ὁ/ἡ thanos γράφει:

  ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.ΤΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

  Μοῦ ἀρέσει

 9. Ὁ/ἡ zame γράφει:

  ΠΑΡΕ-ΠΑΡΕ..ΚΟΣΜΕ….ΕΔΩ Η ΦΤΗΝΙΑ…ΟΛΑ ΤΑ “ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ”..?
  …ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ” ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑΙ” ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ..?

  Μοῦ ἀρέσει

 10. Ὁ/ἡ ΣΤΑΘΗΣ γράφει:

  ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ . ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ . ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ . ΔΙΔΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .

  Μοῦ ἀρέσει

 11. Ὁ/ἡ νονειμ γράφει:

  γραφεις: “Η Ελλάδα όπως την ξέραμε έχει ήδη χαθεί, πρέπει να την πάρουμε πίσω το συντομότερο δυνατό. ”
  Για κανε ενα κοπο ρε μαγκα να μας πεις τι διαολο απολαυτα που ξεραμε απτην”ΕΛΛΑΔΑ”που μας περιγραφεις, ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΘΕΙ …μπας και γελασει λιγακι το χειλακι μας δηλαδη…

  Μοῦ ἀρέσει

 12. Ὁ/ἡ spiros γράφει:

  Τα αφανή τοις φανεροίς τεκμαίρει.

  Μοῦ ἀρέσει

 13. Ὁ/ἡ zame γράφει:

  και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ?
  ΠΟΙΑ τα ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ (αν υπαρχουν) εκτος το οτι ειμαστε ακομα ζωντανοι..
  Πειτε μια ποιο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ της χωρας μας θα μπορουσε να συμβει μεταπολεμικα-μεταπολιτευτικα ..μετα απο οτι ναναι κυριολεκτικα…ευκαιριακα..που αρχιζουν να ΠΑΡΑ- ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ οι ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ των ηγετων που περασανε..
  … μιας και η ΕΛΛΑΔΑ δεν ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ετσι οπως ελεγε & ο “ΜΕΓΙΣΤΟΣ” κινεζος με τις ελιες..Σιμητης ?(ουτε καν την εδαφικη της ακεραιότητα )..και αφου μας χρεωσανε μεχρι τα μπουνια..για να μην “μπλεκομαστε στα ποδια τους”..παρτε ΤΖΟΓΟ ..παρτε καμια γλαστρουλα στο μπαλκονι σας ναχεται & κανενα τσιγαρακι..
  παρτε Πολυπολιτισμικοτητα ..”ΞΕΧΕΙΛΩΣΤΕ” την ΑΝΕΧΕΙΑ σας…και στο τελος ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΙΟΛΑΣ…γιατι σας σωζουμε απο την ματαιοδοξια αυτου του ματαιου κοσμου..και μην τολμησετε να γιουχαρετε.. ουτε να γιαουρτωσετε..παρα μονον… ΑΠΟΘΕΩΣΤΕ τους

  Μοῦ ἀρέσει

 14. Ὁ/ἡ NIKOLAOY γράφει:

  οι πολιτικοι ειναι ο καθρεπτης του λαου

  Μοῦ ἀρέσει

 15. Ὁ/ἡ NIKOLAOY γράφει:

  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

  Μοῦ ἀρέσει

 16. Ὁ/ἡ Ανδρέας Γκαντίδης γράφει:

  Ο κ ΓΑΠ είναι σίγουρα υπερπατριώτης, το τόνισε αρκετές φορές στο παρελθόν, και η πατρίδα του δεν είναι άλλη από την Ένωση του Κόσμου και τη λύση όλων των προβλημάτων του πλανήτη μέσω μιας Παγκόσμιας Διακυβερνήσεως! Δεν το έκρυψε ποτέ,ήταν πάντα ειλικρινής, ο λαός μας τον ψήφισε, δυστυχώς, φοβισμένος από το φάντασμα της αποσταθεροποιήσεως. Οι λαοί, πλέον όλοι, δεν έχουν οράματα για το συλλογικό μέλλον τους, αν τους δώσεις ή τους τάξεις, μάλλον, μία φαινομενική σταθερότητα και τη δυνατότητα του να καταναλώνουν και να ικανοποιούν ανάγκες και πάθη, θα σε χρήσουν Αυτοκράτορα. Η αντίσταση θα έλθει όταν όλοι μας παύσουμε να δίνουμε αξία σ’ αυτά που δίνουν αξία οι ηγέτες μας. Ας αλλάξουμε τρόπο ζωής! Ας γίνουμε όσο το δυνατόν αυτάρκεις και ολιγαρκείς! Ας παύσουμε να τρώμε παραμύθι κρίσεως κλπ.

  Μοῦ ἀρέσει

 17. Ὁ/ἡ DONCE γράφει:

  Καλα, γιατι πνιγομαστε κυριολεκτικα σε μια “κουταλια νερο”; Αν ειναι δυνατον, μετα απο 400
  χρονια να γκρεμοτσακιστη ολοκληρη Οθωμανικη Αυτοκρατορια και να μη μπορουμε αυτους
  τους τσογλανομπασταρδους να τους πεταξουμε με τις κλωτσιες εξω απο την Ελλαδα; Ποιος
  τους φοβαται μωρε; Αυτοι θα τα “κανουν” επανω τους οταν γινη ο ξεσηκωμος. Ποσο ακομη
  θ’ αντεξη αυτος ο λαος; Φαγανε τα παντα τα κοπροσκυλα, που να μη σωσουνε και τωρα θα
  θα μας στειλουνε και τον “λογαριασμο” να τους τον πληρωσουμε; ΟΧΙ ΡΕ!. Ψηλα το κεφαλι
  γιατι δεν τους φοβομαστε. Ποσοι κυνηγοι υπαρχουν στην Ελλαδα; Αλλα τοσα οπλα εχουν
  ν’ αντιμετωπισουν!. Θα τους παρη ο διαολος κι’ αυτους και την μανα που τους γεννησε !.
  Μη τους αφηστε να μας παρουν τα υπαρχοντα μας και να μας υποδουλωσουν στον καθε
  Γερμανο η Γαλλο Αντιχριστο Εβραιο-Σιωνιστη. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ …

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ yannis γράφει:

   σα πολυ ευκολα δε το βαζετε κατω ??? παντα υπαρχει και ο παραγωντας του απροβλεπτου… και πως τολματε να βγαζετε εξω το νοτο και το βορρα… ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ…

   Μοῦ ἀρέσει

 18. Ὁ/ἡ mixalhs γράφει:

  egw eimai pitsirikas k sas AKOYW na milate k na krazete toys politikoys k oxi mono. exoyme katsei oloi na kanoyme thn aytokritiki mas??k para na fwnazete askopa protinete lyseis… o ellhnas exei perasei polla xeirotera apo ayta poy pernaei twra… mhn ksexname thn istoria mas… ayto theloyn na kanoyn. etsi tha xasoyme thn dynamh mas… emeis exoyme kardia exoyme politismo exoyme istoria k tha exoyme k mello…

  Μοῦ ἀρέσει

 19. Ὁ/ἡ ΑΖ γράφει:

  Απλά μία σιχαμάρα ένιωσα μόλις είδα το χάρτη αυτό.filologos10 συγχαρητήρια να χαίρεσαι της εμπνεύσεις σου και τους απελπισμένους αναγνώστες σου.Συγνώμη για το ύφος μου αλλά δεν άντεξα να μην αντιδράσω σε αυτό τον αναίσχυντο χάρτη και σε αυτά τα απελπισμένα σχόλια.Συγχαρητήρια και ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…

  Μοῦ ἀρέσει

 20. Ὁ/ἡ ΑΖ γράφει:

  και για αυτούς φυσικά!!!!!!Αμέσως τα κακόβουλα σχόλια 🙂

  Μοῦ ἀρέσει

 21. Ὁ/ἡ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ γράφει:

  ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ .
  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΘΩΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΩΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΩΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ” ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.