Φοβούνται αντιδράσεις στη ΔΕΘ


ΠΟΛΥ ΒΑΛΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ

Οι φήμες για ανασχηματισμό τις μέρες που οι άνθρωποι της Τρόκας ήρθαν για τον έλεγχο κάθε άλλο παρά τυχαία είναι για τους αναλυτές. Τώρα τί ακριβώς περιμένει ο Παπανδρέου δεν ξέρουμε… Την αξιολόγηση των τροϊκανών για να πάρει της αποφάσεις του, ή τις εντολές τους; Η εικόνα της κυβέρνησης, φυσικά, είναι τραγική και με δεδομένη την απέχθεια των πολιτών στο Μνημόνιο, φοβούνται πως ο Σαμαράς με το σχέδιό του για απαλλαγή από το Μνημόνιο όλο και θα κερδίζει το χαμένο έδαφος.

Συνεπώς μια αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα θεωρείται όλο και περισσότερο επιβεβλημένη. Εν όψη μάλιστα της ΔΕΘ ο Παπανδρέου σκέφτεται να κάνει ένα “λίφτιγκ” στην κυβέρνηση για να καμφθούν ίσως κάποιες αντιδράσεις.

Κοιτάξτε μόνο μην μετά την ΔΕΘ χρειάζονται λίφτιγκ οι ίδιοι οι υπουργοί γιατί ο κόσμος κάποια στιγμή θα εκτονωθεί κι όσο περισσότερο αργεί να το κάνει τόσο πιο οργισμένη θα ναι η αντίδρασή του…

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.