Αντε ανοίξτε και τα ξερονήσια να τελειώνουμε


Δεν υποτάσσεστε φορτηγατζήδες;ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ!

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν,πρωθυπουργός Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου.

Ποιος διεστραμμένος νους,ποιος προβοκάτορας σας συμβούλεψε να κηρύξετε επιστράτευση στην Ελλάδα του 2010; Ποιος μωρέ σας είπε ότι στη Δημοκρατία υπάρχουν αδιέξοδα;Εκτός κι αν δεν έχουμε Δημοκρατία! Δεν έχετε ακούσει ποτέ για διάλογο,για κοινό νου,για χρυσή τομή;
Σε τι διαφέρει ο δικό σας τσαμπουκάς απ’ αυτόν των ”τρομοκρατών”;
Αυτοί που σας λένε κύριε Πρωθυπουργέ πως έχετε τα ΜΜΕ με το μέρος σας ξέχασαν να σας πουν πως δεν έχετε μαζί σας το λαό.Βλέπετε η ανταποδοτικότητα (κρατική διαφήμιση,τζάμπα συχνότητες και θαλασσοδάνεια) από πλευράς ΜΜΕ σαφώς και πιάνει τόπο.
Ο λαός όμως εξοργίζεται κι εξοργίζεται ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που προσπαθείτε όλοι σας να στρέψετε τη μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης.Το διαίρει και βασίλευε είναι γνωστή μέθοδος πλην όμως πεπαλαιωμένη!
Τι είναι αυτό που σας επιβάλει να περάσει αμέτι-μωχαμέτι το νομοσχέδιο σήμερα;
Γιατί δεν υπολογίσατε τις αναμενόμενες αντιδράσεις των αυτοκινητιστών;Καλώς ή κακώς από τη στιγμή που οι άδειες αγοράστηκαν δεν παύουν να είναι περιουσία.
Δεν αντιλαμβάνεστε ότι αυτομάτως με μια αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των εταιρειώνν που θα προκύψουν θα εξανεμιστεί το ποσοστό τους;Πόσο μυαλό θέλει δηλαδή;
Βρέστε ένα τρόπο ώστε να ικανοποιηθούν κι αυτοί μερικώς,όπως κάνατε μόλις χτες με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Σταματήστε πια να συμβουλεύεστε τον κύριο Μίχαλο με το παράδειγμα του Κοντέινερ που κοστίζει περισσότερο Αθήνα-Αλεξανδρούπολη απ’ ότι Κίνα-Πειραιά!!!Ελεος κύριε Μίχαλε απλή λογική είναι:από την Κίνα έρχεται μ’ άλλα χίλια παρέα,στην Αλεξανδρούπολη πάει μόνο του!Και σεις με το ΚΤΕΛ έρχεστε από το Μεσολόγγι με 20 ευρό αλλά αν πάρετε ταξί από το πρακτορείο μέχρι το Αεροδρόμιο θα πληρώσετε 35 ευρώ!
Μ’ αυτού του επιπέδου συμβουλάτορες κύριε Πρωθυπουργέ ανοίξτε και τα ξερονήσια να τελειώνουμε με όποιον δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις!

zeidoron

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.