Μας οδηγούν σε εμφύλιο…!


– Η πατρίδα μας στο παρελθόν έχει ταλαιπωρηθεί από διάφορες καταστάσεις οι οποίες έχουν αφήσει βαθιά τα σημάδια τους!

– Ποιος έχει ξεχάσει την χούντα των συνταγματαρχών και ότι δεινά έφερε στην χώρα μας όπως και τον εμφύλιο που χάθηκαν και από τις δύο πλευρές άδικα συνάνθρωποι μας!

Όλες αυτές οι καταστάσεις είχαν ένα κοινό! Ήταν ξενόφερτες όπου τα ξένα συμφέροντα για να εξυπηρετήσουν τον σκοπό τους δεν δίσταζαν ένα λαό να τον ταλαιπωρούν βάζοντας μπροστά αυτούς που ήταν πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν! Σήμερα άλλη, μια ξενοκίνητη δύναμη, το ΔΝΤ, το οποίο δουλεύει για τις αγορές , επιθυμεί την εξαθλίωση του ελληνικού λαού προς εξυπηρετήσει αυτών τωνσυμφερόντων! Και δυστυχώς όπως συμβαίνει πάντα ΄χει βρει τα κατάλληλα εργαλεία να το κάνει! Εργαλεία ,τα οποία από το πρωί μέχρι το βράδυ ,λοιδορούν, βρίζουν, εκβιάζουν τον εργαζόμενο και το χειρότερο από όλα βάζουν την μία εργατική τάξη εναντίον της άλλης! Και με αυτό, τον τρόπο σπρώχνουν την χώρα σε ένα νέο εμφύλιο, που αυτή την φορά δεν έχει όπλα, άλλα τα ΜΜΕ, τα όποια εκμεταλλευόμενα την κατάσταση προσπαθούν να αρπάξουν όσο περισσότερο γίνεται και δεν διστάζουν σε τίποτα προκειμένου να πετύχουν στον σκοπό τους! Και η κυβέρνηση; Δυστυχώς στο όνομα της εξυγίανσης έχει γίνει το καλύτερο εργαλείο τους! Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα το αντιλαμβάνεσθε! Το θέμα είναι αν εμείς οι πολίτες θα ανεχθούμε και άλλο αυτή την κατάσταση; Οι φορτηγατζήδες, που τους λοιδορούν οι ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ με τα εργαλεία, μας δείχνουν τον δρόμο! Και προς θεού, μην πέσουμε στην παγίδα, να βρίζει ο ένας εργαζόμενος το άλλο γιατί τότε ο εμφύλιος δεν είναι μακριά! Υ.Γ. Η αγανάκτηση του λαού θα είναι πιο έντονη από τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ! Και τότε, ούτε οι πράσινοι συνδικαλιστές, ούτε τα ΜΜΕ, θα μπορούν να τον σταματήσουν! Και τι θα κάνει αυτή η κυβέρνηση; Θα επιστράτευση όλη την χώρα;

Νίκος Δ. Καράς

kostasxan.blogspot

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.