ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ…


Οι γλυκερές ηθικολογίες των πολύχρωμων απατεώνων. Οι πλέον βάρβαροι και αυθάδεις της ανηθικότητας, της ψευτιάς και της απάτης μας παραδίδουν μαθήματα για την «ανηθικότητα» κάποιων μεγαλο-φορτηγατζήδων…
Είναι σκανδαλώδης πρόκληση: Οι οικονομικές και πολιτικές μήτρες της διαφθοράς και της απάτης και οι προπαγανδιστικές, λακεδίστικες πόρνες αυτών των μητρών (ΜΜΕ) να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα «κακά» της απεργίας των φορτηγατζήδων και ταυτόχρονα να επιστρατεύουν θεούς και δαίμονες να τους συκοφαντήσουν.
Εμείς θα δεχτούμε, έτσι για τη συζήτηση και για την ανάδειξη της υποκριτικής απάτης των πολιτικών και δημοσιογραφικών απατεώνων, όλα τα συκοφαντικά επιχειρήματα εναντίον των φορτηγατζήδων.
Και ρωτάμε: είναι ηθικολογικό το πρόβλημα ή πολιτικό και ποιος το δημιούργησε και το οικοδόμησε επί σαράντα χρόνια;
Ποιοι φταίνε, αν κάποιοι από τους ιδιοκτήτες πλούτισαν και έκαναν περιουσίες; Οι ίδιοι φταίνε ή το καπιταλιστικό σύστημα και οι πολιτικοί τους που θεοποιούσαν την κερδοσκοπική αναισχυντία και τις πολυεδρικές διαπλοκές της;
Αν λοιπόν δεχτούμε ότι κάποιοι αύξησαν υπέρμετρα τις περιουσίες τους, γι’ αυτό, αποκλειστικά υπεύθυνο είναι το καθεστώς και οι κυβερνήσεις τους.
Και στη βάση ποιας λογικής έρχεται σήμερα η κυβέρνηση δικτατορικά να τους αφαιρέσει τις περιουσίες;
ΓΙΑΤΙ αυτό δεν το κάνει στους ηγεμόνες του κεφαλαίου, στα μεγάλα αρπακτικά που καταληστεύουν τους πάντες και τα πάντα;
Γιατί το κάνει στο μικρο-μεσαίο κεφάλαιο, το οποίο και ο πλέον ηλίθιος αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το μεγάλο καπιταλιστικό και χρηματιστικό κεφάλαιο: Υπηρετικό προσωπικό του μεγάλου κεφαλαίου είναι το αχαμνό, μικρό-μεσαίο, μεταφορικό ελληνικό κεφάλαιο.
Αυτό, λοιπόν, το μικρό-μεσαίο ελληνικό κεφάλαιο θέλει να το αφανίσει η χούντα του ΠΑΣΟΚ και να το αντικαταστήσει με το διεθνές πολυεθνικό μεταφορικό κεφάλαιο.
Πιο απλά: Καταστρέφει ένα αδύνατο ελληνικό κεφάλαιο για να το αντικαταστήσει με το μεγάλο ξένο μεταφορικό κεφάλαιο.
Αυτή είναι η ΟΥΣΙΑ και αυτό το «συμβόλαιο θανάτου» εκτελεί η κυβέρνηση των διεθνών «μαφιόζων» της αγοράς και του χρήματος.
Γι’ αυτό και προχωράει στην «εκτέλεση» των φορτηγατζήδων με τέτοιο υπερβάλλοντα ζήλο, τόσο βιαστικά και αιφνιδιαστικά, τόσο βάρβαρα και δικτατορικά.
ΟΛΑ τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδιά.
Εδώ, βεβαίως, πρέπει να διευκρινίσουμε και τούτο: Η μεγάλη μάζα των φορτηγατζήδων είναι ιδιοκτήτες πολύ μικροί και αδύνατοι και χρεωμένοι οι περισσότεροι, οι οποίοι δουλεύουν μέρα νύχτα και οι ίδιοι…
Το ΟΥΣΙΩΔΕΣ αυτό κοινωνικό και πολιτικό, αλλά και ΕΘΝΙΚΟ πρόβλημα το παρακάμπτουν οι πολιτικοί υπάλληλοι των πολυεθνικών και τα άθλια παπαγαλάκια της θρηνώδους ηθικολογίας, του ψεύδους και της απάτης.
ΟΛΟΙ οι ευνούχοι και οι φαρισαίοι της ηθικολογίας ουρλιάζουν για την «ανηθικότητα» των φορτηγατζήδων καταπίνοντας και το πολιτικό πρόβλημα, και τις καθεστωτικές εστίες της ανηθικότητας, και τους δωσίλογους στόχους της κυβέρνησης, και την κλοπή των περιουσιών Ελλήνων μικρό-μεσαίων, και τα «συμβόλαια που εκτελεί» αυτή η κυβέρνηση, και τα αποτρόπαια δικτατορικά που εφαρμόζει…
Η επιστράτευση των ιδιοκτητών, των περιουσιών, αλλά και των εργαζομένων όλα αυτά αποτελούν την πιο βάρβαρη και την πιο εφιαλτική μορφή της «ανηθικότητας».
Η βία της κυβέρνησης, ανυψωμένη στη φρενοβλάβεια της επιστράτευσης είναι ανοικτή δικτατορία, ανοικτός φασισμός και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ κάθε βία άμυνας και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στον κυβερνητικό φασισμό, στο φασισμό των κομμάτων και στο φασισμό των ελεεινών και χυδαίων παρασίτων των ΜΜΕ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ το πρωταρχικό καθήκον κάθε ανθρώπου που θέλει να παραμείνει άνθρωπος…
ΑΠΟΤΕΛΕΙ και αστικό Συνταγματικό καθήκον.
Το Σύνταγμα το έχουν καταλύσει κυριολεκτικά και βάναυσα το πασοκικό κράτος και παρακράτος, οι «νταβάδες» τους και οι προπαγανδιστικές «πόρνες» τους…
Αυτή τη στιγμή, είτε μας αρέσει, είτε όχι η εμπροσθοφυλακή αυτής της αντίστασης, δηλαδή η αιχμή της, είναι οι φορτηγατζήδες: Οι κατεστραμμένες στρατιές των Ελλήνων μικροαστών…
Αυτοί συγκρούονται με «τσαμπουκά» με την κυβέρνηση του νέου Τσολάκογλου…
Η οργή και η ορμή των φορτηγατζήδων αποτυπώνει τα ισχυρά ρεύματα της ελληνικής κοινωνίας που προμηνάνε τις λαϊκές θύελλες που έρχονται…
Πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στην κόψη του ξυραφιού.
Ο καθένας πρέπει να διαλέξει με ποιο μέτωπο είναι.
Η ΣΙΩΠΗ αυτόματα σε κατατάσσει στο Μέτωπο της κυβέρνησης και των μπράβων της.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια της σιωπής…
Η Ελλάδα κατεδαφίζεται και διαλύεται και εμείς δεν μπορούμε να πιπιλίζουμε τσιριμόνιες για τα «χνώτα» των φορτηγατζήδων, ούτε να σκεφτόμαστε τις διακοπές μας, τις οποίες αυτή η κυβέρνηση και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος μας καταργεί…

ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ…

 1. Ὁ/ἡ TOMAS γράφει:

  http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/24861/volos-athina-se-times-malaisia-peiraias/

  Na giati den prepei na ta sungxeoume ola.
  (An eisai yper tis apergias ton idioktiton fortigon( gia to opoio den brisko kanena logiko epixeirima) tote automata eisai kata ton katanaloton kai ton agroton)

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

  Φίλε μου που επιμένεις να γράφεις στα απαίσια και αηδιαστικά greeklish. Άνετα θα μπορούσες να δουλεύεις στο ΜEGA. Τέτοια διαστρέβλωση θέλει τέχνη… Εγώ στα άρθρα που ανάρτησα στήριξα την άποψη της αντίστασης σε μια φασιστική κυβέρνηση, που μέσα σε διάστημα ούτε ενός χρόνου, έχει καταργήσει κατακτήσεις αγώνων υπέρ των εργαζομένων και των αγροτών. Μια κυβέρνηση η οποία έχει καταργήσει το Σύνταγμα ως εκ τούτου την Δημοκρατία, εκχωρώντας τα πάντα στο ΔΝΤ, μέσω ενός μνημονίου που θέτει πάνω απ’όλους κι από όλα, με σκοπό να την διάλυση της μεσαίας τάξης για να πετύχει την εισρροή ξένων πολυεθνικών κεφαλαίων με εργαζόμενους ουσιαστικά υποσιτισμένους δούλους… Μια κυβέρνηση που σε προηγούμενο σχόλιό σου πρότεινες συνεργασία. Με ποιους; Με αυτούς που κατέλυσαν το Σύνταγμα της χώρας;Θα δεχόσουν ποτέ να συνεργαστείς με τον Πατακό ή τον Παπαδόπουλο της εφταετίας; Ή μήπως με τον Μεταξά της 4ης Αυγούστου; Στην ίδια κατηγορία κατατάσσονται και οι σημερινοί κυβερνώντες. Αν τα πολιτικά σου πιστεύω είναι η στήριξη αυτών των καθεστώτων τότε εντάξει. Εσυ φίλε μου, όμως, έμεινες σ’ένα άρθρο των ΝΕΩΝ που λίγο πολύ εντάσσεται στην λογικἠ “δεν υπακούν οι απεργοί, ανακατεψτε το ψέμα με αλήθεια και ρίξτε λάσπη”. Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα της οικονομίας είναι τα κλειστά επαγγέλματα και αν λυθεί αυτό θα πέσουν οι τιμές. Το μόνο που θα πετύχει το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων είναι να μπουν στα “χωράφια” των συγκεκριμένων επαγγελματιών ισχυρά κεφάλαια, κατά κύριο λόγο πολυεθνικά, και σταδιακά να σβήσουν απ’τον χάρτη τους μικρότερους του χώρου. Κάτι δηλαδή σαν τα σούπερ μάρκετ ξένων συμφερόντων που ανάγκασαν σε κλείσιμο μικρομάγαζα και μπακάλικα, αφού κανείς δεν κατάφερε ή δεν ήθελε να στηρίξει τις μικρές επιχειρήσεις. Όχι φίλε μου δεν είμαι ούτε κατά της αγοράς, ούτε κατά των αγροτών (γιος αγρότη ων) είμαι υπέρ της ελεύθερης και όχι ανεξέλεγκτης οικονομίας που θα επιτευχθεί από την ριζική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, καθώς κανένα κόμμα δεν μπορεί σήμερα να αντιμετωπίσει, με τις πελατειακές λογικές που έμαθαν 35 χρόνια τώρα να ακολουθούν. Πολλώ δε μάλλον η σημερινή κυβέρνηση που από την πρώτη μέρα έκανε ότι μπορούσε για να παραδόσει την εξουσία που της έδωσε ο λαός.
  Το ιστολόγιο αυτό είναι ελεύθερο και κάθε άποψη μπορεί να κατατίθεται, σε παρακαλώ όμως την επόμενη φορά να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.