Άρθρο Βόμβα: Ποιος είναι ο “Γιώργος” Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.


Ποιος είναι ο “Γιώργος” Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.

– Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός.

Καταγωγή

Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.

Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τονΑνδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα εβραία την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.

Το όνομα του

Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko – Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του)

Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου “Του μιλάνε τα κύματα…Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτικη“, (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξης :

-Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα αδέρφια ορθόδοξοι χριστιανοι. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι,πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητή Γιώργο Λιανόπουλο – φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργό του Καραμανλή στη Μεταπολίτευση.Τον μικρότερο,τον Ανδρέα,τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου”.

-Σημείωση

Ακριβής ημερομηνία και ενορία στην οποία βαφτίστηκε ο Jeffrey δεν υπάρχει..

Πολύς κόσμος αμφισβητει ότι έχει πράγματι βαφτιστεί , λόγω του ότι ό άλλος του παππους, ο Douglas Chant, ήταν στέλεχος των Ιεχωβάδων των ΗΠΑ, και επειδη διαδιδόταν παλιότερα μια άλλη διαφορετικη ιστοριούλα περι βαπτίσεώς του στις ΗΠΑ απο τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο , αλλα και διότι υπάρχει και η φήμη ότι στο Αμερικανικο Κολλέγιο είχε δηλώσει προτεστάντης, και επειδη ποτε άλλοτε δεν έχει δημοσιευτει κάτι για το γεγονος της βάπτισης, ούτε φωτογραφίες απ’ αυτην.

-Σημείωση 2

Είχε δικαστικές διαμάχες με την Λιάνα Κανέλλη βουλευτή του ΚΚΕ για το ότι δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα…

Σπουδές

Σπούδασε κοινωνιολογία στο Amherst College στη Μασαχουσέτη (Massachusetts), ΗΠΑ, την περίοδο 1970-1975, πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της ανάπτυξης στο London School of Economics, Ηνωμένο Βασίλειο (1975-1977). Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στοκχόλμη και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, οπου συμμαθητής του ήταν ο Αντώνης Σαμαράς πρώην αποστάτης της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα Πρόεδρος της.

Θέσεις στην Ελληνική Πολιτική σκηνή

Βουλευτικές θητείες

  • Βουλευτής Αχαΐας (1981-1996)
  • Βουλευτής Α’ Αθήνας (1996-2004)
  • Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2004-Σεπτ. 2007)
  • Βουλευτής Αχαΐας (Σεπτ. 2007 – Οκτ. 2009)
  • Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής (Οκτ. 2009 – Σήμερα)
Υπουργικές θητείες
  • Υφυπουργός Πολιτισμού (Ιούλιος 1985 – Φεβρουάριος 1987)
  • Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1988 – 1989)
  • Υφυπουργός Εξωτερικών (Οκτώβριος 1993 – Ιούλιος 1994)
  • Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (Ιούλιος 1994 – Σεπτέμβριος 1996)
  • Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (Σεπτέμβριος 1996 – Φεβρουάριος 1999)
  • Υπουργός Εξωτερικών (Φεβρουάριος 1999 – Φεβρουάριος 2004, Οκτώβριος 2009 – σήμερα)

Το χρονικό του ψέμματος και της προδοσίας

Ο Jeffrey Papandreou είναι μέλος και έχει συμμετάσχει παρα πολλές φορές στην ζωη του στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, ανα τον κόσμο.

Η τελευταία φορά που συμμετείχε ήταν στην Bilderberg που έγινε στο Καβούρι της Αττικής το 2009 πριν αναλάβει πρωθυπουργός οπου εκεί πήρε το χρήσμα για να πάρει το τιμόνι της Ελλάδας.

Σημείωση

Τα σχέδια της Bilderberg για την Ελλάδα είναι και το ΠΑΣΟΚ επιβάλει:

-Αφελληνισμός

-Καταστροφή της παιδείας(ήδη το κανει η Διαμαντοπουλου που είναι μέλος της Bilderberg)

-Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας

-Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας

-Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με την βοήθεια Μεταναστών(λαθραίων και μη)

-Επιβολή ΔΝΤ

-Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες

-Ιδιωτικοποίηση των πάντων

-Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

-Ηλεκτρονικές Ταυτότητες

-Διχοτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ηπειρός-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελλοπόνησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)

Ο Henry Kissiger (Ισόβιος Πρόεδρος της Bilderberg) και πρώην Υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε αναφέρει σε ομιλία του στην Ουάσικτον, το 1974:

“Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή.”

Σημείωση

Το ΔΝΤ ήξεραν οτι αν μπει στην Ελλάδα αυτοι που κανουν κουμαντο ειναι το ΔΝΤ. Κυβέρνηση δεν έχουμε πλεον, ειναι πιόνια του ΔΝΤ.. Το ΔΝΤ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΕΙ και η Κυβέρνηση πράτει χωρίς να πει τίποτα.

Όσοι ασχολούνται με την Νεα Τάξη Πραγμάτων ήξεραν πως ηταν η σειρά μας το 2010.

Προεκλογικές θέσεις:

Σε μια περιοδο που η Ελλάδα έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται υπερχρεωμένη εμφανίζεται ο Jeffrey σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του λέγοντας πως λεφτά υπάρχουν… Έτσι με τα ψέματα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου ωστε να τον ψηφίσει απέναντι σε μια Ν.Δ. μπαχαλαμένη..

1)Τον Οκτώβριο του 2009 αναμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας και εδώ αρχίζει η προδοσία της Ελλάδας και η επιβολή των ορέξεων των τραπεζιτών ΔΝΤ,ΕΚΤ κλπ λέγοντας “Λεφτα υπάρχουν”

2)Έλεγε το ασφαλιστικό είναι άδικο και κατέβαινε στις πορείες μαζί με τους απεργούς

Μετεκλογικές θέσεις και πράξεις:
1) Του έγινε πρόταση για δανεισμό από Αμερικάνικη εταιρία (Hayman Private Equity LLC στην Βοστόνη) μία στις 11 Ιανουαρίου επιστολή δηλώσεως προθέσεως, και μετά στις 8 Φεβρουαρίου τις οποίες δεν δέχτηκε…..αρα δεν μπορεί να λέει πως δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά….(κρατάμε επιφυλάξεις για τους προσφερθέντες όρους… κανείς δε σου χαρίζει τίποτε, και τα Private Equities είναι σκληρά αρπαχτικά συνήθως).

2) Την επομένη των εκλογών, εντελώς συμπτωματικά, η ΤτΕ(με την βοήθεια του Προβόπουλου που είναι μέλος της bilderberg) αλλάζει τον κανονισμό και διευκολύνει την ανοικτή πώληση ελληνικών ομολόγων, δλδ διευκολύνει την άνοδο των επιτοκίων (υπόθεση Τ+10)(περισσότερα στις παραπομπές).
3) Τον Ιανουάριο του 2010 άρχισε να λέει  και αυτός και ο Γιώργος Παπακωσταντινου πως λεφτά υπήρχαν και πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ.(περισσότερα στις παραπομπές)

4) Τον Απρίλιο του 2010 απο το Καστελόριζο ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στηριξης… ΔΝΤ κλπ
5) Συνεχίζει να κανει τα στραβά μάτια για το Αιγαίο και κλείνει συμφωνίες, με Τούρκους και Αμερικάνους ,κάτω απο το τραπέζι(στις παραπομπές περισσότερα).
6) Κατήργησε τον τίτλο Εθνικής από το Υπουργείο Παιδείας και απο άλλα Υπουργεία.
7) Κατήργησε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
8) Συνομιλεί με τα σκόπια με βάση το όνομα “Μακεδονία” και το υπόλοιπο κομμάτι βλέπουμε.
9) Ο ελληνικός λαός εχει αρχισει να πεινάει και λέει στους υπουργούς του: “Κάντε διακοπές άφοβα”.
10) Κάνει τα στραβά μάτια για την Θράκη τώρα που είναι σοβαρή η κατάσταση.
11) Τον Ιούλιο του 2010 είναι ο πρώτος “Έλληνας” πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Ισραήλ  και καταθέτει στεφάνι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων.(στις παραπομπές περισσότερα).
12) Τον Ιούλιο του 2010 συζητάει για πώληση Κρατικών τραπεζών μετά απο πρόταση του ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Σάλλα.
13) Αφαιρεί τον πίνακα από το πρωθυπουργικό γραφείο η Ελλάς Ευγνωμονούσα (πριν την επίσκεψη Ερντογαν)(περισσότερα στις παραπομπές).
14) Τον Ιούλιο του 2010 κανει πολιτική επίταξη και επιστράτευση απεργών(ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών) γιατι αντιδρούσαν στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους.

Σημείωση

Ο συνταγματολόγος Βενιζέλος(τρομάρα του) το 2007 λέει πως μια πολιτική επιστράτευση και επίταξη λόγο απεργίας αδιανόητη, λέγοντας:

Είναι επίσης αδιανόητο, μετά από όσα έχουν συμβεί, να μην υπάρχει ρητή μνεία της τροπολογίας αυτής στο φαινόμενο της απεργίας. Και στη δική μας πρόταση, όπως και στην πρόταση του Συνασπισμού, προβλεπόταν ρητά ότι η απεργιακή κινητοποίηση από μόνη της δεν συνιστά λόγο επιβολής κατάστασης έκτακτης ανάγκης, πολιτικής κινητοποίησης και άρα δεν μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική επιστράτευση, παρά μόνο εάν συντρέχουν οι αυστηρά οριοθετημένες προϋποθέσεις του άρθρου 22 παράγραφος 4.Είτε σε περίπτωση πολέμου ή γενικής επιστράτευσης είτε όταν υπάρχουν αμυντικές ανάγκες είτε όταν υπάρχουν αμιγώς πολιτικές ανάγκες, δηλαδή ανάγκες αστικής κινητοποίησης, σε περίπτωση θεομηνίας ή ισοδύναμης ανθρωπογενούς καταστροφής και σε περίπτωση προβλήματος δημόσιας υγείας που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα συνήθη μέτρα.

Συμπέρασμα…

Μετά τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες δεν έχει ξαναεμφανιστεί τέτοιος προδότης στον Ελλαδικό χώρο….

Μας κυβερνάει ένας άχρηστος (όπως έλεγε ο Πάγκαλος) προδότης πολιτικός, που ανέβηκε στα στρώματα της πολιτικής με την βοήθεια της μασωνίας, των εβραίων και της bilderberg, ώστε να στεφθεί πρωθυπουργός της Ελλάδας και να την πουλήσει σε αυτά τα κέντρα διακυβέρνησης του πλανήτη. Είναι δημόσιος κίνδυνος, διέπραξε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ με την υπογραφή του μνημονίου ξεκινώντας το έργο της καταστροφής της πολύπαθης Ελλάδας, ξέροντας απο την πρώτη στιγμή που πήγε στο Καβούρι το 2009 οτι ήταν σειρά του στην πολιτική. Ενας άχρηστος, τελιωμενος, ξεφτιλισμένος, πολιτικός που μπορεί να έχει Ελληνική καταγωγή, αλλά δεν νιώθει Έλληνας(όπως λεει και ο αδερφός του Νίκος), αδιαφορόντας φυσικα για ότι συμβαίνει που ξέρει πολυ καλα τι συμβαίνει και προσπαθει με λόγια και πράξεις με την βοήθεια των ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΩΝ να κοροϊδέψει τους Έλληνες κατι που θα αρχισει σιγα σιγα να βλέπει οτι δεν καταφέρει..

Επόμενος…

 

Ο JEFFREY GIORGOS MINEIKO PAPANDREOU CHANT

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΟΜΙΛΙΑ, ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Και αυτός και όσοι υπέγραψαν το μνημόνιο…

 

Το πρώην “ΠΑ.ΣΟ.Κ” πλέον αποτελείται από:

A)Yπουργούς και γενικούς γραμματείς χωρίς πτυχία

Β)Εβραίους

Γ)Μέλη της Λέσχης Bilderberg

Δ)Μασώνους

Τα ονόματα τους;

Δημήτρης Δρούτσας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Θάλεια Δραγώνα, Μαρία Δαμανάκη, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος (πραγματικό όνομα Τούρκογλου), Μιχάλης Χρυσοχοίδης(πραγματικό όνομα Κοεμζόγλου), Αλεβιζάτος, Άλεξ Ρόντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Τρεπεκλής(περισσότερα στις παραπομπές)

Παραπομπές

Βίντεο

  1. Ο Jeffrey λέει λεφτά υπάρχουν προεκλογικά και μετά τις εκλογές λεφτά υπήρχαν
  2. Προσφυγή στο ΔΝΤ γιατι λεφτά δεν υπάρχουν γιατι τα εφαγε η μαρμαγκα
  3. Η λύση του ΔΝΤ ήταν για το ΠΑΣΟΚ πριν ανεβει στην κυβέρνηση και δεν υπάρχει περιπτωση να παμε στο ΔΝΤ λεει ο Παπανδρέου
  4. Τα αίτια της παγκόσμιας κατάρρευσης σε 3 λεπτά (Vi…
  5. Ο Χρυσοχοίδης λέγεται Κοεμζόγλου
  6. Ο Βενιζέλος δεν θελει να δώσει όχημα στην εκκλησία για μεταφορά εικόνας
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

110 ἀπαντήσεις στὸ Άρθρο Βόμβα: Ποιος είναι ο “Γιώργος” Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Απολογισμός Αυγούστου για το αἰέν ἀριστεύειν | αἰέν ἀριστεύειν

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Απολογισμός Σεπτεμβρίου για το αἰέν ἀριστεύειν | αἰέν ἀριστεύειν

  3. Ὁ/ἡ KWNSTANTINOS γράφει:

    Erwtisis… PWS 8,APALAGOUME AP, AYTO TO PRAGMA ? ? ?

    Μοῦ ἀρέσει

  4. Ὁ/ἡ ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ γράφει:

    [91] http://WWW.Δι -Νε -Του….. ΞΕΦΤΙΛΑΣ.news.tzinis.gr

    Σατυρικά, επιθετικά, αντικειμενικά, και αντιγραφειοκρατικά.
    Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΜΦΟΡΗ…… Η υποκειμενική εμπεριέχει τα συμφέροντά μας μέσα.
    Επιστημονική Αντικειμενική ΛΟΓΙΚΗ και αδυσώπητη ΑΛΗΘΕΙΑ
    Με βάση της λογικής και της αντικειμενικής αληθείας. Από μηδενική βάση.

    Η Καθημερινότητα, μας φέρνετε σκληρά και με ωμότητα.
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ. Που ξεφτίλισαν την Ελλάδα
    Ικανοί με το προσόν της ανικανότητας.
    Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι για μαλάκες, απαιτείτε γωνιακή συν–ένεση.
    =”Όλοι” οι πολιτικοί είναι μάλλον ανθρωπάκια.
    =Θα ντρεπόμουν να ήμουν βουλευτής στα δύο κόμματα.
    =Το 80% φταίει ο λαός, 20% τα κόμματα και τα αποκόμματα.
    =Τα ξένα κράτη έχουν εξωτερικό χρέος πάνω από ότι η Ελλάδα ( πχ. Αγγλία 400% )του ΑΕΠ.
    =ΚΟΚΤΕΙΛ από διεθνή *Μ οικονομολόγους. Μα είναι Δυνατόν ΟΛΟΙ οι οικονομολόγοι των κρατών να έχουν έλλειμμα δις, να είναι μαλάκες και να παίρνουν όλοι ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ;;; Απλός προηγούμαστε ως ΕΛΛΗΝΕΣ….. Οι οικονομολόγοι ισούνται μα άσχετους “επιστήμονας” κυνός μαλάκες.
    =Την οικονομική κρίση την έφεραν οι οικονομικοί μαλάκες των κρατών…….
    =ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ: Που παρίσταναν τους οικονομολόγους, Ο πρώην Υπουργός Οικονομίας Οικονομικών “καθηγητής”
    Γ. Αλογοσκούφης και Ο νυν Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, οι τέως και οι επόμενοι.
    Δείτε την μάπα σας στο καθρέπτη. Μπας και δείτε και τον ψεύτη.
    Το 2000 ο Σημίτης ως πρωθυπουργός και ο Παπαντωνίου έλεγαν στις εφημερίδες ότι το Χρηματιστήριο είναι ο καθρέφτης της οικονομίας, και ο Γενικός Δείκτης θα πάει στις 7.000 μονάδες και έχει λαμπρό μέλλον, στο μέλλον Ή τους λέγατε ψέματα, ή είχατε μεσάνυχτα από οικονομία. Ξέρατε ότι το χρηματιστήριο είναι ΤΖΟΓΟΣ, θεσμός απάτης.
    Τα χρηματιστήρια οι τράπεζες με τις κομπίνες τους φάγανε τα λεφτά, και άρχισαν οι κατασχέσεις οι απάτες οι αυτοκτονίες από χρέη προς τις τράπεζες χρηματιστήρια κλπ. Συνέχεια στο: Μπινελίκια για το χρηματιστήριο. http://www.tzinis.com/xaa.htm
    =Ποιοι κυβερνούσαν μέχρι τώρα την Ελλάδα; Να τους μάστε και να τους “κάψετε” ως σαβούρα!
    =Πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να πιστέψεις ότι ένας οικονομολόγος δεν ξέρει ούτε μπακάλικη πρόσθεση και αφαίρεση!
    =Που ήσασταν τόσο καιρό, και τώρα θα μας ΞΑΝΑΣΩΣΕΤΕ;
    =Μέχρι στιγμής η Ελλάδα κυβερνιόταν από προδότες ή μ-βλάκες.
    =Αν σας πω ψεύτες απατεώνες ανίκανους τι θα μου πείτε;;;
    =Το κράτος, ποιοι μαλάκες το αποτελούν; Οι γραφειοκράτες; -Ή οι υψηλού βαθμού *Μαλακες.
    ΤΡΑΠΕΖΕΣ:
    =Ονειρεμένο κόσμο: Σαπίλα διαφθορά απάτη κλεψιά, μισή αλήθεια, άνανδροι γραικύλοι, ο όρκος του Αρπά-κράτη
    (όπως Ιπποκράτη) κλπ.
    =Δεν υπάρχουν ιδεολογίες, υπάρχει μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ, η ιδεολογία όλων των ιδεολογιών το Τ Ο Σ Υ Μ Φ Ε Ρ Ο Ν, αυτό προσδιορίζει όλες της ενέργειες του ανθρώπου συνειδητές ασυνείδητες, και βρίσκετε στην κορυφή όλων των επιδιώξεων του. ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ.
    =Σύγχρονα διαπλεκώμενα κέντρα ΕΞΟΥΣΙΑΣ: Τράπεζες, χρηματιστές, πολιτικοί, μαφία, έμποροι όπλων, κοκαΐνης κλπ.
    =Περιμένετε να μας κάνουν κατάσχεση οι τράπεζες “ρίξουμε” φαλιμέντο, το κράτος ή οι τράπεζες;;
    =Οι ληστές τραπεζών είναι παράνομοι. Οι τράπεζες ως “κλέφτες” είναι νόμιμοι ληστές;
    =Οι τράπεζες τώρα χρησιμοποιούν και νονούς και νταβατζήδες για τους χρεώστες τους.
    =ΘΑ: Συγκροτηθεί επιτροπή για τα σκάνδαλα.. -Για να τα κουκουλώσει. -Συνήθως.
    Οι “οικονομολόγοι”!!
    Με τον σπαταλησμό τα οικονομούσανε οι τράπεζες, τα λαμόγια τους, τα εργοστάσια, τα εμπορικά καταστήματα, προτρέπανε τον λαό σε σπατάλες κλπ. Τζίρος σπαταλήσμου.
    Κρίση έχουμε μόνον στη σπαταληστική συνείδηση, ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΜΑΣ. Έχουν πριμοδοτήσει την σπατάλη για να τα οικονομούν οι βιομήχανοι οι τράπεζες, με δάνεια καταναλωτικά τις πιστωτικές κάρτες, διάφορες εκπτώσεις
    μπόνους κλπ. Και έκαναν τον κόσμο σπάταλο άπληστο και δέσμιο της μεγαλομανίας του. ΚΡΙΣΗ έχουμε στην σπατάλη, στον μιμητισμό στην μεγαλομανία και στα λαμόγια. Στους διευθυντές των 10 – 50 χιλιάδων τον μήνα κλπ. λαμόγια.
    Και οι κυβερνώντες με τα δάνεια και τα δανικά (δημόσιο χρέος.) μας πουλούσαν διακυβέρνηση υψηλής ποιότητας, στα ζώα. Δανικά δάνεια παίρνει το δανικά κράτος, δηλαδή οι ανίκανοι που μας κυβερνούν, αλλά και οι βλάκες που
    τους ψηφίζουν δεν ξυπνούν

    =Θα πάρουν καινούρια μέτρα…. θα έχουμε και καινούριους μαλάκες;;

    =Η τράπεζες είναι οι μεσάζοντες, ή νταβατζήδες του κράτους.

    =Τα θύματα των τραπεζών να μάθουν να χρηματοδοτούνται χωρίς μεσάζοντες (τράπεζες), να γίνουν ΑΥΤΑΡΚΗΣ και να τα βολεύουν μα τα δικά τους κεφάλαια. Εκτός Εξαιρετικών Εξαιρέσεων)

    =Νομιμοποιήστε την κλεψιά….για είστε νόμιμοι. Ποίημα. (Σελ.87 1980) http://www.tzinis.com/piimata.htm

    =Σκοτώστε όλους τους γραφειοκράτες του κράτους να ησυχάσουμε!!!

    Δυστυχώς: “Όλοι” τα’ αρπάζουμε ή τα τσεπώνουμε, κ’ άλλοι τα βλέπουνε και παλαβώνουνε,

    κ’ οι κυβερνώντες να το βουλώνουνε ,και δέκα ψύλλους τους καλιβώνουνε (πεταλώνουνε).

    “Όλοι” τ’ αρπάζουνε τ’ οικονομούνε, κ’ ύστερα κάθονται και τα γλεντούνε,

    και όσοι βλέπουνε και δεν μπορούνε, την ηθικότητά τους την βλαστίσουνε.

    Προδιαγραφές ανθρώπου, πολιτείας, δημοκρατίας κλπ.

    Αυτός που είναι στην κατάσταση του ΠΑΙΡΝΕΙ, θέλει ΠΑΝΤΑ να ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, και αυτός που είναι στην κατάσταση του ΔΙΝΕΙ θέλει ΠΑΝΤΑ να ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, είναι ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. Ο εργοδότης, το αφεντικό, ο εργάτης και ο υπάλληλος (ή ο πελάτης) εκ προοιμίου είναι αντιθέτων συμφερόντων (αντίπαλοι) διότι έχουν να μοιραστούν από το ΙΔΙΟ ΠΙΑΤΟ, που ο καθένας θέλει το περισσότερο, είτε γιατί είναι λίγο, είτε γιατί το βλέπουν λίγο, ή για το μέλλον, για λόγους ιδιοτελείας, κομματικών, συνδικαλιστικών, ατομικών συμφερόντων, πλεονεξίας κλπ. είτε είναι καπιταλιστής, είτε κομμουνιστής, βιομήχανος ή εργάτης κλπ.
    ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΕΩΣ
    Πρώτα από όλα πρέπει να γίνουν προδιαγραφές: Να μαζευτούν όλοι οι “αδέσμευτοι” οικονομολόγοι και να αποφασίσουν.

    Για να ζήσει ένας άνθρωπος αξιοπρεπώς (ατομικός μισθός) πχ. θέλει 100 -200 -400 ευρώ τον μήνα κλπ. να βγει κοστολόγιο κοινής συναινέσει. (Οι εξαιρέσεις στα παραπάνω να τεθούν υπό μελέτη.) Γα να μην ζητάει ο καθένα ότι του καπνίσει. Και ο “λαός” να κόψει του συναγωνισμούς στις σπατάλες κλπ. Βλέπε και, http://users.otenet.gr/~tzinis/pernondinon.htm

    http://www.tzinis.com tzinis@otenet.gr
    Μπας και είναι Τροχαίο, (και δεν είναι τυχαίο), δεν νομίζω.
    @Όποιος νομίζει ότι δεν νομίζει, καλά κάνει και νομίζει. -Το ΕΓΩ του ξεφτιλίζει.

    Μοῦ ἀρέσει

  5. Ὁ/ἡ Πολίτης της Μπανανίας γράφει:

    Εγώ τον έχω βαφτίσει αΓΑΠούλη.

    Μοῦ ἀρέσει

  6. Ὁ/ἡ Thanos γράφει:

    Η κυβέρνηση της παιδικής χαράς, στην οποία προεδρέυει ο τουρίστας και ελληνόφωνος προθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, έχει το απύθμενο θράσος να διατυμπανίζει, οτι τα οικονομικά μέτρα που,επιβλήθηκαν,
    στο δύσμοιρο, λαό αυτής της κατά τα άλλα υπέροχης χώρας τυγχάνουν της στήριξης των πολιτών!!!
    Τελικά η πολύ εμπαθείς πρέπει να είναι όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι της κυβέρνησης, και το διασκεδάζουν με τα βάσανα του λαού,
    (κάνοντας και το ανάλογο χιούμορ βέβαια) η έχουν βγεί με προσωρινή άδεια από το ψυχιατρείο!!!
    Αλλά αν αυτή η κυβέρνση του μνημονίου, δεν είχε την στήριξη, του οικονομικού κατεστημένου, που κατακλέβει το κράτος, πότε με τα δημόσια έργα, πότε με τις προμήθειες σε στρατιωτικό, φαρμακευτικό και τηλεπικοινωνιακό υλικό,μέσω αμαρτολών συμβάσεων, ενώ παράλληλα εχει βάλει χέρι και στην ενημέρωση ( βλέπε μεγάλα κανάλια και εφημερίδες) θα είχε φύγει νύχτα εδώ και καιρό… αλλα κοντά είναι αυτή η ώρα… πολύ κοντά όμως….

    Μοῦ ἀρέσει

  7. Ὁ/ἡ Σ.Χ. γράφει:

    Είναι πλέον “ηλίου φαηνότερο” ό,τι η γεννιά που κυβερνά σήμερα είναι οί μοντέρνοι “γεννήτσαροι” των αμερικάνων. Δηλαδή παιδιά που είτε γεννήθηκαν καί μεγάλωσαν στίς ΗΠΑ ή που τέλειωσαν τα καλλίτερα πανεπιστήμιά τους. Επιστρατεύτηκαν τελειώνοντας από πράκτορες των “Διαφωτιστικών Ζιονιστικών” οργανώσεων και με τις υποσχέσεις υψηλόβαθμων και καλοπληρωμένων θέσεων για τον υπόλοιπο χρόνο της ζωής τους, “παγκοσμιοποιήθηκαν” αφελληνίσθησαν και “αποχριστιανοποιήθηκαν”.
    Αδιάφοροι και με “χειρουργική” επιδεξιότητα, οι ανθέλληνες και ψευδο-χριστιανοί αυτοί έχουν οδηγίες να κατεβάσουν την Ε λλάδα στο επίπεδο της χαμηλότερης Αφρικανικής χώρας ώστε σε 2/3 χρόνια προφασιζόμενοι ό,τι είναι αδύνατον να ξεπληρώσουμε το χρέος, να διανείμουν τον πλούτο της χώρας στούς αμερικάνους και ξένους “επενδυτάς”.
    Όσο ποιό γρήγορα εκδιωχθούν από την κυβέρνηση τόσον καλλίτερα για την Ελλάδα. Τον τρόπο και τον χρόνο θα πρέπει να βρούν όσοι έχουν τα “χτένια”.
    π.χ. η Αστυνομιά, ο Στρατός, πρίν τους διαλύσουν τελείως;;

    Μοῦ ἀρέσει

  8. Ὁ/ἡ FuMo γράφει:

    Ήταν κύριος με γραβάτα,
    λίγο σκύλος, λίγο γάτα,
    με μοντέρνο μουστακάκι
    και τονε φωνάζαν Λάκη.
    Ήτανε και καραφλός,
    έστρωσε μια κέντα φλος
    και μας πήρε τα λεφτά.
    Αυτάάάάάάάά…!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  9. Ὁ/ἡ Κουντούρης Ιωάννης γράφει:

    Να μή αργήσουμε να αντιδράσουμε ώ είς όλην την υφήλιον Έλληνες μήπως είναι πλέον αργά και απολεσθεί η κοιτίς, κοιτίδα ουχί μόνον του ελληνικού πολιτιμού αλλά και του Δυτικού πολιτισμού!!!

    300Sploggers.com

    Μοῦ ἀρέσει

  10. Ὁ/ἡ minore γράφει:

    Grapse kai alla filtate!!!
    Prepei o laos ma mathei mpas kai ksepnusei!!!

    Euge!!!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  11. Νοιώθω τέτοια ντροπή γαι την Ελλάδα που ευχαρίστως θα σκότωνα όλους τους Ξενόφερτους αλήτες που σκίσαν τις σάρκες της με αστείες δικαιολογίες.

    Μοῦ ἀρέσει

  12. Ὁ/ἡ arists γράφει:

    Σας γνώρισα τελευταία,
    σας συμπάθησα ιδιαίτερα επειδή είδα μια άδολη αγνότητα σ΄ αυτά που θέλετε να μεταφέρετε, και τώρα ρωτάτε ποιός είναι ο GAP ;
    Απλά πράγματα βρε παιδιά!
    Αυτός που κάποιοι εμπιστεύθηκαν και μας ξεπούλησε.

    Μοῦ ἀρέσει

  13. Ὁ/ἡ Κουντούρης Ιωάννης γράφει:

    Παπανδρέου ΕΒΡΑΙΟΣ και ΧΥΔΑΙΟΣ. Απο Βενιζέλος (Μπεν Σέλον) έως Παπανδρέου (Μινείκο), Οι περισσότεροι λαθραίοι εντός της Ελλάδος πράκτορες της Αμερικής και Αγγλίας….ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ που ελέγχουν τα δύο προηγούμενα αναφερθέντα! Πολλοί και οι Ίδιοι Εβραίοι, άλλοι δε «Έλληνες» Εβραίοι όμως τη καρδία. Χάριν παραδείγματος…

    http://300sploggers.blogspot.com/2010/12/to-1974.html

    Μοῦ ἀρέσει

  14. Ὁ/ἡ VaradeRo γράφει:

    Μάλιστα! Μάθαμε την καταγωγή, το όνομα, τις απόψεις και την προδοσία του Παπανδρέου και του ΠαΣοΚ.
    Θα ήθελα πάντως να μας πείτε, αν το πρόβλημά μας είναι το πρόσωπο του πρωθυπουργού ή η πολιτική που ακολουθεί αυτή η κυβέρνηση και οι προηγούμενες.

    Μοῦ ἀρέσει

  15. Ὁ/ἡ Πάνος Κορδώσης γράφει:

    Παιδιά, δεν μπορούμε έτσι να προ-οδεύσουμε σαν χώρα άν μιλάμε στον 21ο αιώνα γιά κρεμάσματα στίς πλατείες. Πρέπει να πώ ότι εγώ δεν αγορεύω υπερ του Κου Παπανδρέου αλλά ενοχλούμαι που μερικοί απο μας τους έλληνες υποδύονται το ρόλο του σωτήρα του έθνους μας. Υπομονή, και παρακαλώ ασ ακολουθείσουμε δημοκρατικούς θεσμούς για οτι αλλαγές υποστηρίζουμε, Φιλικά, Πάνος.

    Μοῦ ἀρέσει

  16. Ὁ/ἡ antvnia γράφει:

    xriazvmaste poly dynamh ellhnikh kardia kai poly uymo gia na toy jeryzvsoyme na mhn mynh kanenas apo aytoys

    Μοῦ ἀρέσει

  17. Ὁ/ἡ Angeliq γράφει:

    prepei na ksupnhsoume ftanh pia apano stous kleftes anthellhnes na pane sto diaolo

    Μοῦ ἀρέσει

  18. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Απολογισμός Ιανουαρίου για το αἰέν ἀριστεύειν | αἰέν ἀριστεύειν

  19. Ὁ/ἡ efi γράφει:

    xmmmmmm… o xontroulhs o karamanlakos dn htan sto sunedrio ths Bilderberg??? giati h wikipidia allh gnwmh k apopsi exei……. ola poulhmena tomaria einai ti mitsotakis ti papandreou ti samaras ti paparhga ktl ktl klt k oi 300 alhtes einai

    Μοῦ ἀρέσει

  20. Ὁ/ἡ Βασίλης γράφει:

    Τυχαία μπήκα και διάβασα κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με όλα, αλλά πολλά τα βρήκα ενδιαφέροντα. Αντιλαμβάνομαι ότι το σάϊτ έχει πατριωτικό χαρακτήρα και αυτό είναι ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

    Τη πατρίδα σου όμως την αγαπάς με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι να σεβεσαι κα να τιμάς το πολιτισμό της, τη κλασική της παιδεία, την ιστορία της. Στο πολιτισμό όμως και τη κλασική παιδεία της Ελλάδας μας (αυτά που είπε ο Κίσινγκερ ότι θα πρέπει να εκριζωθούν για να είναι δυνατός ο έλεγχος των Ελλήνων), ανήκει και η γλώσσα μας. Η μάνα γλώσσα όλου του κόσμου.

    Πιστεύω ότι αξίζει να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια για να μιλάμε και να γράφουμε καλά Ελληνικά. Και εμείς και τα παιδιά μας. Και οπωσδήποτε να γράφουμε με Ελληνικά γράμματα. Διαφορετικά δεν διαφέρουμε σε τίποτε από τον Τζέφρυ και σε ότι αντιπροσωπεύει.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΑΝΘΗ γράφει:

      απο καιρο ειχα στο μυαλο μου οτι ειμαστε κατι σαν τους Γαλατες που μενουν ελευθεροι μεσα στη Ρωμαϊκη αυτοκρατορια και τωρα που τυχαια βρεθηκα να διαβαζω ολα αυτα αρχιζω να σκεφτομαι οτι ενας τρελος Καλοπουλος που εγραψε κατι βιβλια κατι ηξερε Παντως μην τρελενεστε …το ιχωρ που κυλα στις φλεβες μας ειναι δυνατο ουτε ομως να επαναπαυεσθε συνελληνες …μαθετε στα παιδια ιστορια, σωστα ελληνικα και ν΄αγαπουν την αληθεια και να παλευουν γι αυτην και για το δικιο η αλλαγη θελει δουλεια και παιδεια οπως οταν διωξαμε τους τουρκους δεν γινεται να πετυχει η επανασταση αν δεν υπαρχει προετοιμασια σε πλατια βαση και ισως να μη χρειαστει μια βιαιη συρραξη οταν θα εχει αλλαξη ο τροπος σκεψης και δρασης ολων μας οι παρρεισακτοι θα εκτοπιστουν εκ των πραγματων

      Μοῦ ἀρέσει

  21. Ὁ/ἡ Αυτόνοος γράφει:

    Ωραία, μπορείτε λοιπόν να μου πείτε τί έχουν κάνει όλοι αυτοί οι “φιλότιμοι Εβραίοι” και όλοι αυτοί οι Μασόνοι, για το Ισραήλ μέχρι σήμερα ;
    Και ο γείτονάς μας, ενδέχεται να βρεθεί στο εξωτερικό, δεν μπορεί να σημαίνει ότι και μόνο από το ελληνικό του όνομα “φως-φανάρι” είναι σίγουρα ο κλασσικός Έλληνας που δεν ορίζει ούτε το έδαφος κάτω από τις πατούσες του…

    Όταν με το καλό, αποδείξουμε ότι όλοι οι προαναφερόμενοι θα ήταν ευπρόσδεκτοι, αυτοί και οι φιλο-τουρκικές πράξεις τους στο Ισραήλ, ότι θα έχαιραν εμπιστοσύνης, ότι θα βοηθούσαν με τον χαρακτήρα τους τον εκεί τόπο, τότε ίσως κατανοήσουμε πού είναι το πρόβλημα και πού ενδεχομένως ήταν πάντοτε.

    Για το κριτήριο ρε γαμώτο …

    Μοῦ ἀρέσει

  22. Ὁ/ἡ φράπις γράφει:

    Υπομονή. Ο Ιουλιανός ο παραβάτης μας έκανε ισχυρότερους. Το ίδιο θα πετύχει και ο Γιωργάκης ο παραβάτης.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΜΥΓΔΩΝ γράφει:

      Εξαιτετικώς ΑΣΤΟΧΟΝ καί ΑΤΥΧΕΣ τό παράδειγμά σου! Ο αυτοκράτωρ Ιουλιανός, φιλόσοφος, (ανιψιός τού αγ(ρ)ίου Κωνσταντίνου, καί εκ τών ολίγων συγγενών τού Κωνσταντίνου, οι οποίοι επέζησαν από τήν σφαγή ή τήν δολοφονία), προσεπάθησε νά στηρίξη καί νά αναβιώση τόν Ελληνισμό, τού οποίου υπήρξε ένεθρμος υποστηρικτής!. Οι χριστιανοί όμως είχαν αντίθετη άποψι καί γι’ αυτό τόν σκότωσαν! Η μή χριστιανική Ιστορία, άρα περισότερον αντικειμενική, έχει τίς αποδείξεις τής δολοφονίας του! Μάλλον μέ τόν ά(γ)ριο Κωνσταντίνο, ή μέ τόν άλλο σφαγέα καί διώκτη τού Ελληνισμού, τόν Μέγα Θεοδόσιο (πώς νά μήν είναι “μέγας”, μέ 14.000 ή 17.000 αθώα γυναικόπαιδα τής Θεσσαλονίκης σφαγμένα από τούς, υπό τίς διαταγές του, στρατιώτες του), δύο κατ’ εξοχήν ΕΧΘΡΟΥΣ τού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, θά πρέπη νά παρομοιάσης τόν “μέτοικο” (Τζέφρυ)!
      Καλόν θά είναι νά μελετάς Ιστορία από αντικειμενικές πηγές καί νά μήν σέ παρασύρη τό συναίσθημα καί τά παραμυθάκια πού σού εδίδασκαν, όσο δέν καταλάβαινες!

      Μοῦ ἀρέσει

  23. Ὁ/ἡ Νεκταρία Γ. γράφει:

    Τυχαία μπήκα σ’ αυτή την ιστοσελίδα και έχω παγώσει ολόκληρη. Ολα αυτά, αν αληθεύουν, γιατί δεν γίνονται δημοσίως γνωστα. Γιατί δεν μας προφυλάξατε; Τι φοβάστε; Τώρα που τους ψηφίσαμε ας μας λυπηθεί ο Θεός. Αν είναι έτσι το γραφτό μας θα το υποστούμε! Όμως αν το καλοσκεφτούμε όλοι οι πολιτικοί το ίδιο είναι, υπάρχει κάποιος καλύτερος; Αν υπάρχει θα τον ψηφίσουμε αν υπάρχει ακόμα Ελλάδα. Ακόμα κι αν αληθεύουν δεν θέλω να τα πιστέψω!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  24. Ὁ/ἡ θεοδωρα γράφει:

    η λυση να σωθουμε απο ολους αυτους τους ανθελληνες ειναι να τους στειλουμε δια παντος στο Τσερνομπιλ

    Μοῦ ἀρέσει

  25. Ὁ/ἡ Xρυσούλα Τ γράφει:

    Καλά τα λέτε ολοι οι προλαλήσαντες και ας μην ξεχνάμε ότι η κατρακύλα άρχισε από την γλώσσα και την εκπαίδευση.
    Αυτό όμως που σημειώνεται από όσους έχουν την τύχη να γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα είναι 1) τα ….. απίθανα ορθογραφικά λάθη σε όλα σχεδόν τα δημοσιευμένα κείμενα του ιστολογίου αυτού και 2) η ασυνταξία και το λεκτικό.
    Εμείς επίσης οι παλαιότεροι όταν βγαίναμε σε forum χρησιμοποιούσαμε πιό κόσμιες εκφράσεις ακόμη και για να ….. προσβάλουμε κάποιον.
    Δηλώνω ότι δεν είμαι εκπαιδευτικός, ούτε οικονομολόγος. Είμαι απλός πολίτης διαμαρτυρόμενος. Από δεκαπενταετίας βρίσκομαι μακρυά από καθε κομματικό προσανατολισμό. Εδώ και οκτώ χρόνια μάλιστα έχω παύσει να ψηφίζω. Ευτυχώς νωρίς κατάλαβα τι παιγνίδι παίζεται σε βάρος της Πατρίδας από την εποχή που ο Ανδρέας Π άρχισε την συστηματική αποβιομηχανηση της χώρας και την πολιτική του “Τσοβόλα δώστα όλα”. Προσωπικά δεν έχω πάρει δάνεια, δεν υπήρξα “ημέτερος” κανενός πολιτικού και κανενός κόμματος, δούλεψα 45 χρόνια και τώρα σαν συνταξιούχος το μόνο που θέλω είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ μου, όπως την ξέραμε από τα νειάτα μας όταν δεν ντρεπόμασταν να λέμε ότι είμαστε Ελληνες.
    Δυστυχώς, πατριώτες, οι “ολίγιστοι” και η μαφίες που μας κυβερνούν δεν πρόκειται να φύγουν αν δεν “τελειώσει” το έργο το οποίο έχουν αναλάβει από τους εβραίους τραπεζίτες.
    Μόνον ο λαός που μπορεί να αφίσει “τον καναπέ” είναι δυνατόν να ανατρέψει καταστάσεις. Δύσκολο πολύ αλλά και αναγκαίο.
    Κρατάτε γερά την Ελληνικότητα και τα όσια της φυλής μέσα στην πρόστυχη προπαγάνδα, την προδοσία και τις ατιμίες. Ο δρόμος είναι μακρύς.

    Μοῦ ἀρέσει

  26. Ὁ/ἡ βουτσινας Γερασιμος γράφει:

    χα χα χα χα χα χα χα τα περισότερα γιά νά μήν πώ όλα απ’αυτά πού αποδίδετε στήν δήθεν ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ τά εχει εφαρμοσει πανω στο πετσι του Ελληνικού λαού εδώ καί εναν αιώνα η ντόπια εξαρτημένη πλουτοκρατία και ή δεξιά σέ συνεργασία με τους εκαστοτε προστατες της ,,,το καινουργιο ειναι οτι στους Δημιους του ελληνικού λαού εχει προσθεθεί καί μιά άλλη δύναμη με δήθεν κεντρώα καταγωγή καί Σοσιαλίζουσα Ρητορία,,,,
    καταλαβαίνω οοτι εσείς τής ακροδεξιάς αισθάνεσθε ρηγμένοι,,,,τόσα χρόνια υπηρετησατε τήν πλουτοκρατία καί τώρα αυτή φλερτάρει το Πασοκ,,,,ξεφτίλα ,,,αυτό πού λέει ό λαός – εδω τρως εδω πινεις κι αλλού πας και τό δίνεις…..κ ένα τελευταιο για σας και γιαυτούς……ΟΥΣΤ,,,,,,

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ mhxanikos γράφει:

      Άσε μας ρε φίλε με τα κομμουνιστικά και τα αριστερά και τα δεξιά και τα μεσαία. Έχουμε σιχαθεί το κάθε πορωμένο μικρόμυαλο να προσπαθεί να περάσει την ηλίθια ιδεολογία του. Δεν θέλουμε ούτε κομμουνισμό ούτε καπιταλισμό, Ελλάδα θέλουμε και να δε σ’αρέσει τράβα στη Β. Κορέα. Όσοι δεν μπορείτε να συνεργαστείτε με το διπλανό σας, είτε είναι δεξιός είτε είναι αριστερός, για το καλό της χώρας, στην οποία και μένετε άλλωστε και περιμένετε να βγάλετε και ένα κομμάτι ψωμί, τότε πολύ απλά να φύγετε. Αφού έχεις αυτή την ηλίθια νοοτροπία και βάζεις την ιδεολογία σου πάνω από την ενότητα τότε είσαι άξιος της μοίρας σου και συνυπέυθυνος με αυτούς που μας κατάντησαν έτσι (δε μιλάω μόνο για πολιτικούς). Τις βαρεθήκαμε τις μεσσιανιστικές ιδεολογίες. Και η πλουτακρατία να φύγει, αν δεν γίνουμε άνθρωποι, στα ίδια σκατά θα καταλήξουμε. Οπότε σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν πρόβατο και κοίτα τι μπορείς να κάνεις και εσύ για να βοηθήσεις την κατάσταση

      Μοῦ ἀρέσει

  27. Ὁ/ἡ χαρης γράφει:

    Για το συγκεκριμενο αποσπασμα απο δηλωση του κισιγκερ εχω να πω οτι μαλλον ειναι ψεμματα γιατι ο κισιγκερ (αλεπου) ειχε βγει και το ειχε διαψευσει δημοσια.Το συγκεκριμενο αρθρο το ειχε γραψει μια τουρκικη εφημεριδα το πηρε η καννελη το δημοσιευσε και παρα την κατηγορηματικη διαψευση του κισινγκερ το αφησε ετσι και το σνεχιζει μεχρι και σημερα ο αστρατευτος ο φιλος των φτωχων με τα καγιεν με τις βιλες με τα κοτερα ο Κυριος Λαζοπουλος.Μπορει ο κισιγκερ να ειπε κατι αλλα σιγουρα οχι δημοσια.Απλα θελουν να μας εχουν τα χάμουρα και να πιστευουμε ο,τι θελουν οι διαφοροι δημοσιογραφοι,πολιτικοι,καναλαρχες κ.λ.π.Αλλα μην φανε θα εχουμε γλαροσουπα!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  28. Ὁ/ἡ ευάγγελος γράφει:

    ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΛΑΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  29. Ὁ/ἡ ΑΛΑΦΡΟΙΣΚΙΟΤΟΣ γράφει:

    ΗΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΜΕ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ! ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ! ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΑΛΛΑ ΨΙΧΟΥΛΑ . ΜΗΝ ΓΕΝΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ !!

    Μοῦ ἀρέσει

  30. Ὁ/ἡ Π. Πολίτης γράφει:

    Εσείς οι νέοι μην ασχολείστε με τις μπαρούφες που γράφουν (κουτσομπολιό) ορισμένοι για να δικαιολογούν τα χρήματα που παίρνουν, η να διαφημιστούν και να αναρριχηθούν στην εξουσία. Ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα, διδαχθείτε από τα λάθη των άλλων, μάθετε πως λειτουργεί το σύστημα, αντισταθείτε στων καταναλωτισμό και σε κάθε εκβιασμό, φακελάκια, ρουσφέτια κ.λ.π. Χώρα που δεν παράγει τα προϊόντα που που μπορεί, πάντα θα είναι επαίτης. Ο πατριωτισμός που μερικοί πουλάνε με ευκολία για κατανάλωση, η ενασχόληση με το παρελθόν, όχι για να μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά για να αποδείξουμε πως βάρβαρη είναι οι άλλοι και πόσο καλοί είμαστε εμείς τις περισσότερες φορές φανταστικά, δεν μας κάνουν καλύτερους. Αν δεν καταφέρετε να συνεργαστείτε μεταξύ σας στη θέση του εγώ να βάλετε το εμείς, να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ο ένας του άλλου δεν θα μπορέσετε να δημιουργήσετε. Απομακρυνθείτε από το εύκολο και γρήγορο κέρδος, τη σπατάλη, την άγνοια και τα κολακευτικά λόγια, Ότι βρήκατε δεν σημαίνει ότι είναι και καλό, για να μην πω ότι τα περισσότερα είναι σαβούρα που τους έχουμε δόση μεγάλη αξία. Αγωνιστείτε για ποιότητα ζωής, κάντε παρέες μελετάτε μην σπαταλάτε το χρόνο σας στην τηλεόραση και το ίντερνετ, ο καταιγισμός Πληροφοριών χωρίς τα ανάλογα φίλτρα, μόνο γνώση δεν δίνουν. Δεν θεωρό σας γράφω κάτι καινούριο, τα περισσότερα τα γνωρίζετε, αλλά νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ξέρω και πράττω, και εδώ είναι η ουσία. Αρχή όλων των κακών η απαιδευσιά. ( Εμ. Ροΐδης)

    Μοῦ ἀρέσει

  31. Ὁ/ἡ kyknos γράφει:

    Τωρα πια που μαθαμε πιος εινα ο ΓΑΠ (αν και η διαισθησις μου μου το ψυθηριζε διαρκως) τι περιμενουμε? Οχι μονο αυτος αλλα και οι συνενοχοι του πρεπει να συλληφθουν αμεσως και να δικαστουν. Μιλαμε εδω για εσχατη προδοσια. Για να γλυτωση η Ελλαδα πρεπει πρωτα, οπως η Λερναια Υδρα, να κοπη το κεφαλι αυτους που κυβερνουν. Αυτους που απο προμελετης προσπαθησαν και προσπαθουν να καταστρεψουν την χωρα. Ολα προμελετημενα. A big setup. A conspiracy of unparalleled proportions. Απο χρονια η Αμερικη προσπαθη να μας κατστρεψη. Δεν εινα τι γραφουν οι Αμερικανικες εφημεριδες. Εινα αυτο που δεν γραφουν που βρισκω απαραδεκτο. Ε λοιπον τωρα με τον Jeffery τα καταφεραν μια χαρα. Καπιος εγραψε εδω οτι δεν θα ηθελε να δη το Jeffery κρεμασμενο στο Συνταγμα. Εγω προσωπικα, που ουτε μια αραχνιτσα δεν σκοτωνω ευχαριστως θα εκοβα το σχοινι η θα εμπηγα το μαχαιρι πρωτος. Εδω πεζεται η τυχη ενος εθνους και ηπαρχουνε ακομα δισταγμοι και ηθικες εκβασεις? Αυτο το τερας, ο δευτερος Εφιαλτης της Ελληνικης ιστοριας, εμπηξε το μαχαιρι στην πλατη της Ελλαδας μεχρι το κοκκαλο και εμεις ακομα διερωτωμαστε τι να κανουμε? Ας ξεκουμπηστη αυτος και οι συνενοχοι του και τοτε η Ελλαδα θα αναπνευσει. Αστο το οικονομικο. Το ξεπουλημα της πατριδας μας στην Τουρκια εινα που βρισκω περαν του οριου– περαν του καθε τι. Εαν αφησουμε αυτο το τερας ζωντανο θα ημαστε αξιοι της τυχης μας. Να σταματηση πια η μοιρολατρια, και η συνεχεις αυτοκρητικη. Εμεις οι Ελληνες ειμαστε ειδικοι σ’αυτα. Δεν ακουω ποτε μου Αμερικανο να κατακρινη την πατριδα του. Ναι, κατακρινουν τους υπευθηνους και τους βγαζουνε απο την μεση οταν μπορεσουν, αλλα ποτε μα ποτε δεν λενε ενα κακο λογο για τον τοπο τους. Η Ελλαδα δεν φταιει, ο κοσμακις δεν φταιει. Φταινε ομως αυτοι που κυβερνουν τωρα και 60 χρονια. Και τωρα πια εφτασαμε στο αποκορυφωμα με τον ΓΑΠ και τους συνενοχους του. Κανανε την Ελλαδα χωραφι τους και εινα ετοιμοι να την διαμελησουν και να την πουλησουν γιατι αυτοι δεν εινα Ελληνες. Δεν εχουν Ελλυνικη ψυχη ουτε Ελληνικη καρδια. Δεν ανηκουνε καν εις το ανθρωπινο γενος. Πρεπει πρωτα να ειναι ανθρωποι και μετα Ελληνες αλλα δεν εινα ουτε το ενα ουτε το αλλο. Εδωσαμε αδεια σε γλειωειδη υποκειμενα, καταραμενους απο τον Θεο, σαπιους, εκτρωματα απο μεσα και εξω, βρωμερα οντα, προδοτες να μας κυβερνουν. Καιρος εινα να δωσουν λογο στον Ελληνικο λαο γιατι η διωρεια τους εχει τελειωσει. Πριν την Γαλλικη επενασταση καπιος υπουργος του βασιλια, οταν ο κοσμος φωναζε πως πεινουσε, τους ελεγε να φανε σανο!!! Σαν εγινε η επανασταση, ο κοσμος επειασε αυτο το τερας και του γεμισε το στομα του σανο!!! Καρος εινα να γεμισουνε και αλλα στοματα σανο. Ελπιζω με ολη μου την ψυχη να γινη μια επανασταση στην Ελλαδα και να τους δω ολους αυτους να τρεχουν να σωσουν το τομαρι τους. Αλλα δεν θα προλαβουν. Ο Θεος δεν θελει να προλαβουν. Δεν θα το επιτρεψη. Η χωρα χρειαζεται να ακουση απο ακρη σε ακρη την απολογια τους πριν τους κρεμασουν ολους αναποδα στην πλατεια Συνταγματος. Αμην και ποτε!!

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ Nikos γράφει:

      Είναι όλοι τους διευθαρμένοι…. ο ένας κλέφτης θα δώσει τον άλλο ποτέ ? ? ?
      έχουν βάλει και τους δικαστές στο κόλπο για να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους κινηγήσει ποτέ κανείς….
      Είπαν για κάποιους πολιτικούς ότι έκαναν περιουσίες, κλέβοντας…. τους έλεγξε κανείς ?? Μονο εξεταστικές κάνουν που δεν οδηγούν πουθενά, και σε τρείς μήνες ότι κάνουν οι βουλευτές παραγράφονται….

      Μοῦ ἀρέσει

  32. Ὁ/ἡ Partalia γράφει:

    Κοίτα μασονόφατσα ο Jeffrey!

    Μοῦ ἀρέσει

  33. Ὁ/ἡ Γιάννης Κουντούρης γράφει:

    Ξέρετε τι το πρόβλημα με τον Γιωργάκη??? Ναι είναι Μπιλντερμπεργκ, και Μασόνος, ναι η οικογένειά του πράκτορες της Αγγλίας, ναι Σωσιαλισμός ΑΛΛΆ…ΠΟΙΟΊ ήταν οι δημιουργοί πάντων τούτων στα οποία μετέχει ο Γ. Παπανρέου???…ΚΑΙ…τούτοι οι δημιουργοί είναι ΟΙ ΊΔΙΟΙ που βάλλει κατά του Ελλήνισμου εδώ και ΠΟΛΛΆ χρώνια. ΠΟΙΟΊ είναι??? Μπορείτε να μου πείτε??? ΝΑΙ, ααααα, ΜΠΡΑΒΟ!….οι…ΕΒΡΑΊΟΙ!!!…οι οποίοι, στην κυριολεξία, και σύμφωνα με το πιο «ιερό» τους βιβλίο, το Ταλμούντ, είνα και οι δημιουργοί του νοήματος και του πρώτου κινήματος της ΝΈΑΣ ΤΆΞΕΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ! Αλλά παραμένουν, όμως, οι κύριοι παίκτες τηε ΝΤΠ. Όλα ξεκινησαν με το Ρωθτσίλντ (Rothschild) και τους συναιτέρους του απο το 1776, το ΊΔΙΟ έτος που θεμελιώθηκε…Η ΑΜΕΡΙΚΉ. Άρα λοιπόν, ο Γιωγκάκης τους υπηρετεί, όχι μόνο γιατί είναι μέλος του Μπιλντερμπέργκ και τέτοια, αλλά διότι είναι και αυτός ο ίδιος… ΕΒΡΑΊΟΣ!!!

    ΝΑ το πρόβλημα με την οικονομία μας…ΝΑ το προβλημα με την ηθικλη μας πτώση στην Ελλάδα…ΝΑ το δίλημμα με την ανεργία…και ΙΔΟΎ το πρόβλημα με τον μαρασμό του ελληνικού πολιτισμού!!!

    300Sploggers.com

    Υ. Γ. Και πολλοί Έλληνες στην Ελλάδα έχουν κάνει τον Κομμουνισμό ή/και τον Σοσιαλισμό το καταφυγιό τους???…αφού ο Κάρολος Μάρξ ήταν ένας ΠΡΆΚΤΟΡΑΣ–ρε παιδιά!!!–του προαναφερόμενου Ρωθτσίλντ (Rothschild) και ήταν Σατανιστής??? Ελάτε τώρα.

    «ΜΟΝΟ το Ευαγγέλιο έχει τη Δύναμη να σώσει την Ελλάδα.» – Ο Αδαμάντιος Κοραής, ο οποίος έχει απορριφθεί, ως επί το πλείστον, απο το ελληνικό γένος προς ιδικήν αυτών ΠΤΏΣΙΝ.

    Μοῦ ἀρέσει

  34. Ὁ/ἡ Π. Πολίτης γράφει:

    Είμαι νεοέλληνας. Δέν με πειράζει που η χώρα μου βρωμάει από τα σκουπίδια. Που Τρώω προϊόντα με φυτοφάρμακα, ούτε που μολύνεται ο υδροφόρος ορίζοντας απ’ αυτά και τα απεξέργαστα λύματα. Ούτε που κάθε χρόνο κέμε τα δάση και δεν θα καθαρό αέρα και νερό. Είμαι πρωταθλητής ιστό κάπνισμα και είμαι περήφανος γι’ αυτό αν αρρωστήσω σκασίλα μου. Έχω τα ποιο παχύσαρκα παιδιά κ΄’ αυτό γιατί τ’ αγαπάω πολύ. Τα βάζω μπροστά στην τηλεόραση για να βρω την ησυχία μου, και τα βάζω με το δάσκαλο που δεν τους έβαλε καλούς βαθμούς. Είμαι ο καλύτερος κι’ αυτό διότι είμαι απόγονος τον αρχαίων Ελλήνων. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι με ζηλεύουν και θέλουν το κακό μου.Όλοι οι άλλοι είναι προδότες της πατρίδας εκτός από εμένα – τουλάχιστον έτσι μου είπαν κι’ αυτό με συμφέρει. Εγώ ψηφίζω οι άλλοι μου εκλέγουν την κυβέρνηση, αυτό με βολεύει για να μην έχω καμιά ευθύνη. Όταν παίρνω δανικά και μου ζητάνε να τα επιστρέψω μου φταίει δανειστής. Όταν οδηγό ξεχνώ ότι είμαι Έλληνας γίνομε σου μάχερ με λίγα λόγια δεν παίζομαι, είμαι πρωταθλητής στα τροχαία ατυχήματα, γενικώς είμαι ο μοναδικός.
    Η κάθε κοινωνία εκλέγει την κυβέρνηση που τις αξίζει. Κάθε κόμμα έχει την ηγεσία που του αξίζει.
    EPIX ΦΡΟΜ
    Η αγάπη, το καθήκον, η συνείδηση, ο πατριωτισμός ήταν και εξακολουθούν να είναι προφάσεις για την καταστροφή των άλλων και του εαυτού μας.

    Η μεγαλύτερη δύναμη του ατόμου βρίσκεται στην πιο μεγάλη δυνατή ολοκλήρωση της προσωπικότητας του, και αυτό σημαίνει επίσης στην πιο μεγάλη αυτογνωσία του Το <> είναι μια από τις βασικότερες επιταγές που αποσκοπεί στη δύναμη και την ευτυχία του ανθρώπου.

    Μοῦ ἀρέσει

  35. Ὁ/ἡ ΓΡΗΓΟΡΗΣ γράφει:

    ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟ….
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ;;;
    ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΙΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;
    ΣΗΜΗΤΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΝΤΑΜΙΒΗ…
    ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΑΣ… ΝΑΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ … ΤΩΡΑ..

    Μοῦ ἀρέσει

  36. Ὁ/ἡ POLIMIXANOS γράφει:

    THELO NA EPISIMANO TO EXIS KATA TOUS EBREOUS OTAN MIA EBREA PANTREYTI ALOTRISKO PX ELINOXRISTIANO DEN EXI PROBLIMA KATAGOGIS GIATI PISTEBOUN OTI TIN GENIA RATSA KATAGOGI ETNIKOTITA H OPOS ALIOS NOMIZETETIN KLIRONOMAI TO PAIDI APO TIN MITERA OXI APO TON PATERA OPOS EMIS H ELLINESDILADI TA PAIDIA TIS MARGARITAS KATHAROEMA EBREAKIA KATA TA ALLA OTI PAIDIA LAMBANI KANIS TETIO ERGO APODIDI. POU YPERETISE STRATO OKIRIOS ? AX KAKOMIRI PAPADOPOULE SAN TON KOLOKOTRONI KAI ESY ISOS PSOMI KAI ELIA KAI KOTSO BASILIA OXI TON MARMAROMENO ALLA TON GLIXMPOURGRE XIPNATE KAI PARAKALATE NA GENITHI ENAS MEGALEXANDROS NA MAS SOSI GIATI THELOUME IGETI BARBATO NA LINI GORDIO DESMO ME TO SPATHI TOU LISI YPARXI YGETIS AXIOS NA TIN EFARMOSU DEN YPARXI

    Μοῦ ἀρέσει

  37. Ὁ/ἡ Babbis Moss Bro γράφει:

    pame gia thn katastrofh……..XIPNISTEEEEEEEEEEE

    Μοῦ ἀρέσει

  38. Ὁ/ἡ Έλλην γράφει:

    Από τα ελληνικά που ξέρουν όσοι έγραψαν τα διάφορα σχόλια εδώ, φαίνεται πόσο Έλληνες είναι αυτοί που τα έγραψαν. Αγαπήστε πρώτα αυτόν τον τόπο, μάθετε σωστά ελληνικά και μετά να έχετα άποψη για τα θέματα της Ελλάδας… απαίδευτοι – ανάγωγοι Έλληνες (;)

    Μοῦ ἀρέσει

  39. Ὁ/ἡ dimrous γράφει:

    ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ 1) ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 25 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΜΟΓΕΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, 2) ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ CDS ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

      και που ‘σαι ακόμη είμαστε μόνο στην αρχή… Τα εγκλήματα που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση μόλις αποκατασταθεί η δημοκρατία, πρέπει να παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη για εγκλήματα κατά του λαού

      Μοῦ ἀρέσει

  40. Ὁ/ἡ Makelele γράφει:

    Βλέπω ένα εκνευρισμό ή μου φαίνεται ?

    Μοῦ ἀρέσει

  41. Ὁ/ἡ Μασῶνος γράφει:

    φίλε, δὲν ξέρω τί ἔχεις μὲ τοὺς μασώνους, ἀλλὰ ἢ δὲν ξέρεις τί λές, ἢ (καὶ τὸ πιθανότερον) παπαγαλίζεις σὰν χαζός αὐτὰ ποὺ κάποιοι διαδίδουν ἐναντίον τους, προφανῶς γιὰ νὰ τοὺς ἐνοχοποιήσουν ὅταν ἔλθῃ ἡ ὥρα τῆς γενικῆς σφαγῆς ποὺ ἑτοιμάζεται.
    Θὰ σὲ συμβούλευα νὰ ἐρευνᾶς τὰ στοιχεῖα σου καὶ νὰ μὴν χάφτῃς ὅ,τι βρήσκῃς στὸ διαδίκτυο.
    Νὰ εἶσαι καλά.

    Μοῦ ἀρέσει

  42. Ὁ/ἡ PETROS γράφει:

    ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    Μοῦ ἀρέσει

  43. Ὁ/ἡ Malo perro γράφει:

    Ωχου για όλα φταίνε οι εβραιοι,μασωνοι,ιλλουμινάτοι,δρακονιανοί πολυμορφικοί,σατανολάτρες,ροδόσταυροι,ροταριανοί,ναϊτες,γνωστοί-άγνωστοι,κουκουλοφόροι,Αμερικάνοι,Τούρκοι,Κινέζοι,Μογγόλοι,Αλβανοί,Σκοπιανοί,Αλγερινοί,Αφγανοί κ.λ.π

    Ποτέ δε φταίει το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟΝ ΠΛΗΘΟΣ,Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ…
    Αφού έχουμε το ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟΝ DNA ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΡΕΕΙ ΤΟ ΙΧΩΡ….
    Αφού Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΗΡ ΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΓΑΠΟΥΝ…
    Αφού δώσαμε τα ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟΝ…

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ;
    Αφήστε τις μπούρδες και τους μυστικισμούς και κοιτάξτε στον καθρέφτη και γύρω σας,θα καταλάβετε το γιατί…

    Μοῦ ἀρέσει

  44. Ὁ/ἡ ΑΣΤΗΡ γράφει:

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ Η ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ νίκος ο ανίκητος γράφει:

      Μπράβο ρε φίλε εσύ έχεις δουλειά και δουλεύεις εμένα με ρωτάς; όπως κι άλλο ένα εκατομμύριο Έλληνες που θα γίνουν δύο έτσι όπως πάμε; Ποια κορόιδα δουλεύουν όσοι φυτοζωούν για 400 ευρώ το μήνα; Να δουλέψουμε ναι και να ματώοσυν τα χέρια και η μέση μας αλλά να δημιουργούμε και να ζούμε αξιοπρεπώς εμείς και οι οικογένειές μας. Αν εσύ είσαι σε κανένα δημόσιο και πληρώνεσαι ακόμα κάνεις κριτική εκ του ασφαλούς. έτσι ξέρω κι εγώ να μιλάω από θέση ισχύος… Πρέπει φύγουν όλα τα καθάρματα που μας κλέβουν και τα μπλογκς είναι μια τεράστια φωνή γι’ αυτό θέλουν να την φιμώσουν με νόμους!!!

      Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ ΑΣΤΗΡ γράφει:

        ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ?ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΩ ΤΙΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΤΙΛΙΒΕΡΙ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ?ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ “ΤΖΑΜΠΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ”

        Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ Lakis γράφει:

      Μηπως στο ντιλιβερι που δουλευεις,το αφεντικο σου ειναι Πακιστανος;;;

      Μοῦ ἀρέσει

  45. Ὁ/ἡ koykoyroykoy γράφει:

    Θα θίξω το τελευταίο σημείο του άρθρου που αναφέρεται σε αυτούς που αποτελούν το σκατοπασοκ..μην ξεχνάμε οτι ολοι αυτοί δεν είναι παρα τα αθλια πιόνια των συμφερόντων..ενω το σκατοπασοκ αποτελείται και απο όλους τους βολεψάκιδες,ηλίθιους,ημιμαθείς,άσχετους,συμφεροντολόγους,ανθέλληνες,καραγκιόζηδες συμπατριώτες μου που αντίθετα απο μένα και μερικούς άλλους και εξοχικάκι φιάξανε, και αυθαιρετάκι αποκτήσανε και απίστευτους τόκους στις τραπεζούλες πληρώνουνε -αν πλεον μπορούν- και έχουν προ πολλού αποτελέσει μέρος της όποιας επιτυχίας του σχεδίου του Κισιγκερ.
    Φατε-Φατε όλο και κάτι έχει μείνει ακόμα
    π.χ. μπαμπας συμμαθητη του γιού μου δημόσιος υπάλληλος διορισμένος επι σκατοπασοκ με μέσο βέβαια….εν έτει 1987..και μισθό !!!4.200!!! με απολυτήριο λυκείου και μικρή αναπηρία στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού υπηρετών στο πόστο του όποτε μπορεί ή και θέλει και επιστρέφων κατάκοπος απο την εξωντοτική εργασία των 6 ωρών 4 μέρες την εβδομάδα εξακολουθεί να υπηρετεί μη αποδίδων φυσικά σχεδόν τίποτα και διαμαρτυρόμενος που ο μισθός του μειώθηκε κατα 450 ευρώ.
    Ξέρω είμαι κατάπτυστος που διαδίδω την πραγματικότητα αλλά μην πτοείσθε..όλα καλά …ξαναψηφίστε τους ειτε μπλέ είναι είτε πράσινοι..εγώ έμαθα στα λίγα και δεν πολυπονάω!

    Μοῦ ἀρέσει

  46. Ὁ/ἡ Apostolos Gatsias γράφει:

    Δεν του αξίζει να τον πής εβραίο, διότι κι ο εβραίος κάπου πιστεύει. Αυτή η άνοστη χλαπάτσα, όπως ως έλληνας δήλωσε ρευστής εθνικής συνείδησης, έτσι κι ώς εβραίος, μάλλον με τους αποστάτες του ιουδαϊσμού, νεοσιωνιστές ντονμέδες και φρανκιστές – τροτσκυστές, νομίζω θα συνταίργιαζε και τους ιλλουμινάτους. Περισσότερο τούρκος δηλαδή που καλά του είπε ο αποστάτης φίλος του Τζαίμ κάποτε, εβραιότουρκος Υπέξ, ότι άν θέλη να βάλη υποψηφιότητα στην Τουρκία, θα τον υπερψηφίσουν οι εκεί θαυμαστές του. Το περίεργον είνε ότι το χαζό της μαργαρίτας Τσιδενμπάουμ, έχει ‘θαυμαστές’ κι εδώ! στο κάτω κάτω θα μου πής, οι υπόλοιποι λομπρόζοι, καλλίτεροι είναι; βλέπε: βενιζέλους, μπονάνους, αραπάκηδες, γαλατσάνους, γκιζίκηδες, παπανικολάους, σταθόπουλους, ιωαννίδηδες, παπαδόπουλους, καραμαναλήτες και το κακό συναπάντημα. Όχι. Τόσο χλαπάτσες δεν είναι ούτε οι εβραίοι, ούτε κάν ο σημίτης, ούτε εκείνο το γουρούνι ο πάγκακος. Οι εβραίοι είναι αξιοπρεπείς κακούργοι κι έχουν ένα αξιοπρεπές ληστρικόν ‘κράτος’. Αυτός; ένας φτηνός μαμάκιας που πουλάει μια ολόκληρη χώρα για πάνω κάτω 2,5 δίς μίζα απ’ ό,τι ακούγεται, άν είνε σωστές οι πληροφορίες του αξιότιμου ερευνητή κ. Π. Τραϊανού και άλλων. Σκέφτομαι μόνο ότι ίσως ως λαός είμαστε τόσο ξεφτιλισμένοι που ένα τέτχοιο βδέλυγμα μας αξίζει. Έτσι δεν λένε; <>. Καλή Ψυχή, αδέρφια κι όχι δάκρυα. Απλώς η Ελλάς, η ψευδελλάδα δηλαδή που κατασκεύασαν οι μασσώνοι κ’ οι αγγλοεβραίοι αλήτες το 1821, είχε ημερομηνεία λήξης. Άμα θέλει ο Θεός (που τον ξεχάσαμε) θα αναστήση την Ρωμηοσύνη Του. Έρρωσθε ώς τότε, +Απόστολος Κ. Γάτσιας

    Μοῦ ἀρέσει

  47. Ὁ/ἡ ΠΕΤΡΟΣ γράφει:

    Δεν εχετε καταλαβει ακομα τι σας γινετε. δυστυχως . και γραφετε αυτες τισ μπουρδες εδω μεσα . Δεν εχετε καταλαβει οτι ο Παπανδρεου και ο καθε Ελληνας πολιτικος Ειναι πολυ μικρος για να αντισταθει σε αυτο το πολυ καλοστημενο σχεδιο εναντιον του Ευρω. Και να μην φανει οτι πισω απο ολα αυτα ειναι η Αμερικη και το Δολαριο κανουν και αυτοι οτι δηθεν πανε για χεοκοπια .

    Μοῦ ἀρέσει

  48. Ὁ/ἡ A γράφει:

    Ο Τρεπεκλής δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ

    Μοῦ ἀρέσει

  49. Ὁ/ἡ GODAFRODITI γράφει:

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΚΑΣΤΟΥΝ Γ ΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΙΝΗΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΙΝΗΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΙΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ..ΑΓ ΙΟΥ ΤΟΠΟΥ… ΤΗΣ ΕΥΛΟΓ ΙΜΕΝΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η…ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..

    Μοῦ ἀρέσει

  50. Ὁ/ἡ Lakis γράφει:

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ !!!
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ , ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΤΕ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ !

    Μοῦ ἀρέσει

  51. Ὁ/ἡ GODAFRODITI γράφει:

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ …Γ ΙΟΡΓΑΚΗΣ…ΛΕΩ….ΠΡΟΔΩΤΕΣ….ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ …Ο ΣΠΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ …Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ….ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓ ΙΚΟΣ ΠΟΛΥ ΔΙΣΤΥΧΩΣ Γ ΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΑΙΝΙΚΑ ΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΠΡΟΔΩΤΕΣ.

    Μοῦ ἀρέσει

  52. Ὁ/ἡ φειδιας γράφει:

    Οι μάσκες έπεσαν αδέρφια μου γραικύλοι!
    Οι πολιτικοί εκδίδοντε σαν ξεπεσμένες πουτάνες σε δόσεις άτοκες.
    Τους έμεινε μοναχα ο σαρακοφαγωμένος τους λόγος να ευλογούν τα ψωριασμένα γένια τους.
    Μοιάζουν με κουτάβια που γαυγίζουν πίσω απο τα κάγκελα της βουλής.
    Συγγνώμη!Της αυλής ήθελα να πώ..
    Η ΕΛΛΆΔΑ φέρνει σε σκακιέρα τώρα.
    Η συρρίκνωση των πατριων εδαφών βδελύγματα που επιδιώκετε, έχει και τα υπέρ της.
    Μειώνονται οι εξόδοι διαφυγής σας..
    Υποτιμήσατε τους κανόνες της πατρίδας.
    Τι έχω πάθει σήμερα!της παρτίδας ήθελα να πώ..
    και εγκλωβιστήκατε στη γωνία της καταδίκης σας.
    Να σας θυμίσω πως τι αποκαλούν χαιδευτικά;
    ΓΟΥΔΙ..

    Μοῦ ἀρέσει

  53. Ὁ/ἡ stebe γράφει:

    Ωραιο αρθρο. Οσο αφορα τη δηλωση του Κίσινγκερ πολλοι υποστηριζουν οτι ειναι ψευδη και καλυτερα να μην την αναπαραγουμε εκτος και αν βρουμε αποδειξεις για την ορθοτητα της. Για οποιον θελει να μαθει περισσοτερα

    Ο μύθος για τη δήλωση Κίσινγκερ

    Μοῦ ἀρέσει

  54. Ὁ/ἡ Filippos Kyriakoy γράφει:

    Ο κοσμος το ¨χει τουμπανο . . .

    Μοῦ ἀρέσει

  55. Ὁ/ἡ Λεωνιδας γράφει:

    Οταν καποιοι καποτε φωναζανε υπερ της πατριδος και κατα των κομματων τους λεγατε φασιστες. Ετσι σύμφερε σε καποιους καναλαρχες, οπως ο Χατζηνικολαου και άλλοι. Οταν καποιοι λεγανε τους μεταναστες ” ειναι κριμα γιατι κ αυτοι ειναι ανθρωποι ” τους χειροκροτουσατε. Ξεχασαμε ολοι βεβαια πως πρωτα κοιτας τα παιδια σου και μετα τα παιδια του γειτονα.

    Μοῦ ἀρέσει

  56. Ὁ/ἡ kaboom γράφει:

    Για γελια και κλαμματα μαζι ειστε..Ο ΓΑΠ ειναι γνωστο απο αρχαιοτατων χρονων οτι ειναι τεραστιος ανθελληνας,αλλα, τζαμπα καθεστε και τον βριζετε. Γιατι? Ο “ελληνικος λαος” τον ψηφισε,ετσι δεν ειναι? Φατε τον στη μαπα τοτε,και πειτε και ευχαριστω,γιατι κακα τα ψεμματα,το μονο που ενδιαφερει τους ελληναραδες πλεον,ειναι τα μπουζουκια,το facebook/twitter και τα ipod… ^^

    Μοῦ ἀρέσει

  57. Ὁ/ἡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ γράφει:

    οσο και να προσπαθουν να μας εξοντωσουν δεν θα το καταφερουν…ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…..

    Μοῦ ἀρέσει

  58. Ὁ/ἡ christos kosmidis γράφει:

    Πατριωτικό Μέτωπο

    Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

    10557, Σύνταγμα, Αθήνα

    Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

    Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

    Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,

    54655, Θεσσαλονίκη

    Τηλ. 2310421940

    Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,

    Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο

    Τηλ. 2691026221

    http://www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

    Αθήνα 1 Δεκεμβρίου 2011

    Εντείνεται το ενδιαφέρον των Ρώσων για την Ελλάδα. Επέστρεψε η επίσημη και πολυήμερη αποστολή του Πατριωτικού Μετώπου από τη Μόσχα και τη Ρωσική Ομοσπονδία.

    Με την σαφή και συγκεκριμένη έκφραση του ενδιαφέροντος της Ρωσικής πλευράς για την Ελλάδα και με το άνοιγμα της «ατζέντας» για την εντατικοποίηση των κοινών δράσεων προς όφελος των Λαών των δύο χωρών, επέστρεψε η επίσημη αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου, από την πολυήμερη επίσημη επίσκεψή της στη Ρωσική Ομοσπονδία.

    Η επίσημη αποστολή του Πατριωτικού Μετώπου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Σταύρο Βιτάλη, τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Αθανάσιο Χορταριά και τον επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΜ κ. Στέργιο Πραπαβέση, συμμετείχε σε διεθνή ομάδα παρατηρητών των εκλογών πού έγιναν στη Νότια Οσετία την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα, προχώρησε σε σειρά επαφών με επιτελείς της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Μόσχα, με κεντρική «ατζέντα», την εντατικοποίηση των κοινών δράσεων, προς όφελος των δύο Λαών.

    Στο πλαίσιο αυτό, το Πατριωτικό Μέτωπο, χαιρέτησε την αποστολή της Ρωσικής αρμάδας, με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο Κουσνέτσωφ στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, ως παράγοντα σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή. Ακόμη, χαιρέτησε την απόφαση του Προέδρου Μεντβέντεφ, για εγκατάσταση του νέου συστήματος αντιπυραυλικού συναγερμού στο θύλακο του Καλίνινγκραντ, το οποίο ενεργοποίησε η Ρωσία παρουσία του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο οποίος μάλιστα μίλησε «για ένα πρώτο σημάδι που δείχνει ότι η χώρα είναι έτοιμη να απαντήσει με τον κατάλληλο τρόπο στις απειλές που αντιπροσωπεύει η αντιπυραυλική ασπίδα των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ευρώπη».

    Παράλληλα, η αντιπροσωπεία του Κινήματος, πρότεινε στη ρωσική πλευρά και έθεσε στο τραπέζι της διερεύνησης των προτεραιοτήτων για δράσεις «καλής θελήσεως» από την πλευρά των Ρώσων, τα εξής ζητήματα:

    1. Την δημιουργία γραφείου υποστήριξης εξαγωγών ελληνικών προϊόντων προς την Ρωσική Ομοσπονδία, με εγγυοδοσία ρωσικής τράπεζας (factoring).

    2. Την οργάνωση ειδικού γραφείου-επιτελείου από την ρωσική πλευρά, το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την υποστήριξη των διατροφικών προβλημάτων του ελληνικού Λαού, τα οποία εντείνονται ολοένα και περισσότερο λόγω της οικονομικής κρίσης την οποία προκάλεσαν οι τοκογλύφοι οι νεοταξίτες και οι εκπρόσωποί τους, που κυβερνούν τη χώρα.

    3. Την έναρξη συζήτησης με το οικονομικό επιτελείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την προετοιμασία της διεθνούς προστασίας της δραχμής, με εγγύηση των συναλλαγματικών αποθεμάτων της Ρωσίας, σε περίπτωση κατά την οποία οι ευρωπαϊκοί μηχανισμοί αποφασίσουν να «σπρώξουν» την Ελλάδα στη δραχμή, με υποτίμησή της, σε ανεξέλεγκτα επίπεδα.

    4. Την διασαφήνιση από την Ρωσική πλευρά των θέσεών της, στα εθνικά ζητήματα της Ελλάδας. Εδώ να προσθέσουμε πως η Ρωσική πλευρά έχει σαφή και σταθερή θέση για το Κυπριακό, ενώ εξεδήλωσε τη διάθεσή της να ερευνήσει τις πιθανότητες επαναπροσδιορισμού του ισχύοντος καθεστώτος στη Βόρεια Ήπειρο, με βάση το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914, το οποίο, τυπικά τουλάχιστον είναι σε ισχύ και προβλέπει ειδικό καθεστώς αυτονομίας στη Βόρεια Ήπειρο.

    5. Την εξέταση όλου του πολιτικού πλαισίου διασύνδεσης της ιστορικής και φυσικής συμμαχίας Ελλάδας και Σερβίας. Μια συμμαχία η οποία όποτε διατυπώθηκε – όπως πχ στους Βαλκανικούς πολέμους – λειτούργησε προς όφελος της χώρας μας.

    6. Την πολιτική στήριξη του Πατριωτικού Μετώπου, ως επίσημου μέλους-παρατηρητή πια της Ευρασιατικής Ένωσης, η οποία θα ενεργοποιηθεί στο επίπεδο των κρατικών οντοτήτων που την συναποτελούν, από την 1η Ιανουαρίου 2012.

    Να σημειώσουμε εδώ πως την παρουσία του Κλιμακίου του Πατριωτικού Μετώπου ως επίσημων Παρατηρητών στις εκλογές της Νότιας Οσετίας που έγιναν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, κάλυψαν όλα τα διεθνή, ρωσικά, ευρωπαϊκά και αμερικανικά ΜΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ. Τα οποία από ότι φαίνεται, παραμένουν αποφασισμένα να συμπλεύσουν με τους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων που κυβερνούν την χώρα, «θάβοντας» κυριολεκτικά, τις σημαντικότατες αυτές δράσεις του Κινήματος. Την ίδια ώρα, συμμετέχοντας στον στρατηγικό σχεδιασμό εξαπάτησης του ελληνικού Λαού, παρουσιάζουν με κάθε τρόπο συγκεκριμένο «κωλοτούμπα» της αριστεράς αυτή τη φορά, στο «πετυχημένο» πρότυπο του «δεξιού κωλοτούμπα», ο οποίος κατάφερε να εξαπατήσει τον ελληνικό Λαό, κλέβοντας την ψήφο του και πουλώντας την στους τοκογλύφους. Έναν «απίθανο» και άεργο τύπο, με μηδενικό βιογραφικό, στον οποίο όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ και ο Τύπος, άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες τους και ο οποίος «εφευρέθηκε» ως ο νέος «μεσσίας», από το πουθενά, χτίζοντας το κενό περιεχομένου αλλά αποτελεσματικό επικοινωνιακό «τρύκ» του τύπου, «καλά τα λέει».
    Η νέα απάτη του συστήματος στήνεται έξυπνα για μια ακόμη φορά και είναι στο χέρι του ελληνικού Λαού, να κρίνει και να αποφασίσει, ποιοι εργάζονται νυχθημερόν για λογαριασμό του και ποιοι ετοιμάζονται να παίξουν τον ρόλο του «μαξιλαριού», για να «πέσουν στα μαλακά» οι υπαίτιοι και οι υπεύθυνοι της καταστροφής της χώρας μας και οι οποίοι θα έπρεπε κανονικά, να φιλοξενούνται εδώ και καιρό στον Κορυδαλλό.

    Μοῦ ἀρέσει

  59. Ὁ/ἡ DONCE γράφει:

    Χαιρομαι ειλικρινα και αντλω κουραγιο απ’ αυτα που διαβαζω στην στηλη του Κου Κοσμιδη,
    πλην ομως δεν πρεπει να επαναπαυθουμε στο οτι “ταυτα ευφραινουσι καρδιαν Ελληνων”.
    Εαν δεν ξεσηκωθουμε κι’ εμεις, τοτε μη περιμενουμε ν’ απαλλαγουμε απ’ αυτα τα ελεεϊνα
    υποκειμενα που μας κυβερνουνε.

    Μοῦ ἀρέσει

  60. Ὁ/ἡ christos kosmidis γράφει:


    Μητέρα και κόρη μήνυσαν τον Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία!

    του Παναγιώτη Σουρέλη

    Μήνυση κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας κατέθεσαν δύο Ελληνίδες, μητέρα και κόρη.
    Μητέρα και κόρη μήνυσαν τον Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία!

    Πρόκειται για την εκπαιδευτική ψυχολόγο Όλγα Γεριτσίδου και την κόρη της Τάνυα, ψυχοπαιδαγωγό και εκδότρια.

    mana-kori-araxni

    Η μήνυση κατατέθηκε στις 22 Μαρτίου του 2011. Σε αυτήν οι δύο γυναίκες καταγράφουν όλες τις – όπως υποστηρίζουν – προδοτικές πράξεις που έχει διαπράξει ο κ. Παπανδρέου και με τις οποίες κατέστησε το κράτος μας με μειωμένη ή και ανύπαρκτη εθνική κυριαρχία και τον ελληνικό λαό εξαθλιωμένο. Οι κυρίες Γεριτσίδου προσέφυγαν επίσης στον ΟΗΕ και το ποινικό δικαστήριο της Χάγης, καταγγέλλοντας τον πρώην πρωθυπουργό για καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γενοκτονία. «Ορμώμενες από τις επιταγές του Ελληνικού Συντάγματος, καθώς επίσης και από την ανάγκη να υπερασπίσουμε τα Ανθρώπινα Δικαιώματα μας τα οποία εμφανώς, εμβριθώς, συνεχώς, χονδροειδώς και βιαίως παραβιάζονται, με τρόπο ώστε να βρισκόμαστε εμείς, μαζί με τους συμπατριώτες μας Πολίτες, θύματα μίας σοβαρής και διαρκούς, και συνεχώς επιδεινωνόμενης επίθεσης εναντίον της Ανθρώπινης μας Αξιοπρέπειας, όπως και πολυαρίθμων απανθρώπων πράξεων οι οποίες εκ προθέσεως προκαλούν / επιφέρουν σοβαρή βλάβη στην ευημερία και τις βασικές Ελευθερίες μας, είμαστε υποχρεωμένες να Σας καταγγείλουμε τα κατά συρροήν κα κατ’ εξακολούθηση αυτά αδικήματα που διαπράχθηκαν και διαπράττονται από τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου και τις κυβερνήσεις / κυβερνητικά σχήματα του, με την ανοχή ή στήριξη των Βουλευτών, μαζί με όλες τις συναφείς αδιάσειστες αποδείξεις που συμπεριλαμβάνουν σημαντικές αποδείξεις δόλου και προμελέτης εκ μέρους των ως άνω εγκαλουμένων», σημειώνουν χαρακτηριστικά στη μήνυσή τους. Όπως δηλώνουν, θεωρούν τον κ. Παπανδρέου εκτελεστή ενός οργανωμένου σχεδίου για την εξόντωση των Ελλήνων, το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή μετά τη «μαύρη επταετία» της Χούντας.

    «Κέρδισε τις εκλογές με χυδαία αθέτηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων»

    Παρά τις αλλεπάλληλες επιστολές τους προς τον κ. Παπανδρέου, όπως λένε, δεν έλαβαν καμία απάντηση. «Αισθανόμαστε ότι πρέπει να τονίσουμε το γεγονός, ότι δεδομένης της παταγωδώς χυδαίας αθέτησης των προεκλογικών του δεσμεύσεων βάσει των οποίων κέρδισε τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 και δεδομένης της τάσης του να τρομοκρατεί τον κόσμο με επερχόμενο χάος εάν δεν υποταγούν τυφλά στην εντελώς αυθαίρετη και μη εξουσιοδοτημένη διακυβέρνηση του, η άρνησή του να μας απαντήσει είναι ενδεικτική και αποδεικτική της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος από τον Γ.Α.Παπανδρέου ώστε να αναρριχηθεί τούτος στην εξουσία παράνομα», δηλώνει η κα Όλγα Γεριτσίδου.

    mana-araxni

    Ασφαλιστικά μέτρα κατά Παπανδρέου

    Τελικά και επειδή ουδεμία απάντηση έλαβαν σε κανένα από τα γράμματα που δεόντως του είχαν επιδοθεί, οι δύο γυναίκες κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να λάβουν απάντηση σε αυτά, την οποία δικαιούνταν βάσει των Συνταγματικών εγγυήσεων που καθορίζονται στα Άρθρα 10 και 25 του Συντάγματος, καθώς και σε άρθρα διαφόρων νομικών Κωδίκων σχετικών με την διοίκηση. «Πέραν της περιφρόνησης, προσβολής και απαξίωσης που οφθαλμοφανώς έχει συμβεί εις βάρος του ατόμου μου και της ταυτότητος και ιδιότητος μου ως Ελληνίδος Πολίτη, η αποχή του Πρωθυπουργού και του γραφείου του και / ή των εκπροσώπων του να μου δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζομαι και δικαιούμαι, μου στερούν ζωτικότατα στοιχεία βάσει των οποίων θα έχω την δυνατότητα να προασπίσω τα Ανθρώπινα Δικαιώματα μου και το έννομο μου συμφέρον σύμφωνα πάντα με το Σύνταγμα και τους Νόμους», σημειώνουν στα ασφαλιστικά μέτρα.

    Υπεράνω του Συντάγματος ο Παπανδρέου!

    Η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων ανάγκασε τον πρώην πρωθυπουργό να βγει από το καβούκι του και να απαντήσει, μέσω του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Η πάρεδρος κα Παναγιώτα Δασκαλέα – Ασημακοπούλου χαρακτηρίζει την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων ως «απαράδεκτη» και «αβάσιμη» και ζητά να απορριφθεί. Στο σκεπτικό σημειώνεται μεταξύ άλλων, ότι υπάρχει έλλειψη δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων επί της υποκρίση διαφοράς, η υποκρίση αίτηση δεν έχει κοινοποιηθεί στον Υπ. Οικονομικών, δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις λήψης ασφαλιστικών μέτρων, ενώ δεν μπορούν να αποτελούν περιεχόμενο της αναφοράς αιτιάσεις σχετικά με κυβερνητικές πράξεις, που ανάγονται στη διαχείριση της πολιτικής εξουσίας.

    Η απάντηση αυτή του πρωθυπουργού μέσω της παρέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, προκάλεσε την έκπληξη των δύο Ελληνίδων. «Προς έκπληξή μας, ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου, μέσω της δικηγόρου του μας δήλωσε ότι έθετε εαυτόν υπεράνω του Συντάγματος και όλων των Νόμων συμπεριλαμβανομένων των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το να είναι ο ανώτατος κύριος του Κράτους και συνεπώς δεν είναι δυνατόν για αυτόν να υπόκειται στους Νόμους που δεσμεύουν κάθε άλλον Πολίτη ούτε και να υποχρεώνεται να απαντήσει στις επιστολές μας υπό τον ρόλο του ως μέλος της Ελληνικής Κρατικής διοίκησης! Έφθασε δε στο σημείο να χαρακτηρίσει το σύνολο των πράξεων του ως υπεράνω του Νόμου και αμετάκλητες δια παντός και με αυτό το σκεπτικό προσπάθησε να εμποδίσει τα Δικαστήρια να κρίνουν το έννομο των πράξεων του και να αποδεσμεύσει τον εαυτό του από την υπαγορευόμενη από τον Νόμο υποχρέωση του να δίνει λόγο / λογοδοτεί για ο,τιδήποτε στον Λαό», δηλώνουν χαρακτηριστικά οι κυρίες Γεριτσίδου.

    tania-araxni

    Οι δύο γυναίκες δηλώνουν αποφασισμένες να φτάσουν την υπόθεση μέχρι το τέλος. Δεν θα εγκαταλείψουν, αν δεν δουν τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τις πράξεις του, με τις οποίες, όπως λένε, βύθισε στη δυστυχία και την εξαθλίωση τον ελληνικό λαό. Μάλιστα, στη μήνυσή τους επισυνάπτουν μία πολυσέλιδη αναφορά όλων των πράξεων και των δηλώσεων, όπως το προεκλογικό σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», αλλά και το «μαζί τα φάγαμε» του Θεόδωρου Πάγκαλου.

    Μοῦ ἀρέσει

  61. Ὁ/ἡ MACEDONIEN γράφει:

    Θερμα συγχαρητηρια σε μητερα και κορη για το ακαμπτο ελληνικο ηθικο και το ψυχικο τους
    μεγαλειο. Εμεις τι .. κανουμε; Καναπεδακι, καφε, τηλεοραση και τα συναφη; Δυο γυναικες ρε
    τολμησαν ν’ αντιταχθουν στους γλοιωδεις και χαμαιρπεις εντολοδοχους των Εβραιο-Σιωνιστων
    και για μας…”περα βρεχει”; Θ’ ανεχομαστε για πολυ ακομα τα σχεδια τους να μας παρουν τις
    περιουσιες μας και τις οικονομιες μας για να τις δωσουν στους Αντιχριστους; ΟΧΙ ΡΕ, ΩΣ ΕΔΩ!.
    Δεν θα μας τρομαξουν ουτε οι “πτωχευσεις”, ουτε οι “μαγκιες” με τα ΜΑΤ κλπ. Και τα οπλα θα
    παρουμε (και υπαρχουν σε ουκ ολιγα σπιτια σ’ ολη την Ελλαδα), αν τολμησουν να μας
    απειλησουν με την βια της εξουσιας. ΜΕ ΑΙΜΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ!..

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ σταυρος γράφει:

      αδερφια για ολα αυτα αν δεν κανουμε τιποτα εμεις δεν θα κανει τιποτα κανενας..οπως πριν 400 χρονια που ειμασταν σκλαβωμενοι απο τους τουρκους ετσι ειναι και τωρα..η ιστορια επαναλαμβανετε…πριν απο λιγα χρονια που ξεσικωθηκανε στην αθηνα ειπα θα παω και εγω απο τη θεσσαλονικη…αλλα οταν επεσε η πρωτη γκλοπια απο τους μπατσους και ειδα ενα εκατομυριο κοσμος να κανει οπισθοχωρισει απο 200 αστυνομικους το μετανιωσα….ειπα οτι δεν ηρθε ακομη η ωρα…..οταν θα πεινασουμε…και το εννοω αυτο θα πεινασουμε γερα που τα ντουλαπια τις κουζινας οπως και το ψυγειο θα ειναι αδεια και θα μας δωσουν προθεσμια οι κλητηρες οι δικαστικοι να φυγουμε απο τα σπτια μας γιατι θα μας τα παρουν….τοτε θα εχει ερθει η ωρα που δεν θα νοιαζεσε αν θα πας φυλακη για τον ξεσηκωμο..γιατι απλουστατα δεν εχεις τιποτα να χασεις..τοτε θα πεσει φωτια και μαχαιρι……….και αλλοιμονο σε οποιον βρεθει μπροστα που θα πει εγω κανω τη δουλεια μου…δεν θα υπαρχει πλεον δικαιολογια ουτε δουλεια!θα ειναι οι προσκυνημενοι τα σωματα ασφαλειας που για τρεις και εξηντα θα κανουν τη δουλεια τους…..το κριμα στο λαιμο τους!!!!!

      Μοῦ ἀρέσει

  62. Ὁ/ἡ massmeeting γράφει:

    Μόνον αποβράσματα της κοινωνίας γράφουν τέτοιες ανοησίες. Δεν ντρέπεστε ρε;;; Ουστ!

    Μοῦ ἀρέσει

  63. Ὁ/ἡ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ γράφει:

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΦΙΜΩΣΕΙ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΑΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    Μοῦ ἀρέσει

  64. Ὁ/ἡ Angeliq γράφει:

    Tη θες τα δικαστηρια ο λαος να τους δικαση στο Συνταγμα αυτο τους αξιζη

    Μοῦ ἀρέσει

  65. Ὁ/ἡ Giannis γράφει:

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ!!

    Μοῦ ἀρέσει

  66. Ὁ/ἡ XRISTODOYLIDHS γράφει:

    είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί έχουμε κυβερνώντες αυτούς που μας ”αξίζουν”, ποιος τους ψήφισε?, κανένας δεν μας φταίει ούτε η Μέρκελ, ούτε ο Σοιμπλε, ούτε η τροικα, ούτε ο γιούνκερ, απλά όταν κάποτε θα ωριμάσουμε σαν λαός μπορεί να δούμε λύτρωση

    Μοῦ ἀρέσει

  67. Ὁ/ἡ georgia γράφει:

    ολοι τα λετε ωραια και καλα κανενας δεν ειπε τιποτα για τον παππουλη που πολεμησε για την ελλαδα αλλα ενω γνωριζε οτι αν σταματηση να το παιζη βασηλιας αυτος θα εσωνε την ελλαδα αλλη μια φορα .αναρωτιεμε τι ρολο παι αυτο το πραμα εκει.?μηπως λογο του οτι ειναι ΗΛΙΚΙΑΣΜΕΝΟΣ ξεκουτιανε? λεω εγω τωρα μηπως.?

    Μοῦ ἀρέσει

  68. Ὁ/ἡ ΑΝΔΡΕΑΣ γράφει:

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

    Μοῦ ἀρέσει

  69. Ὁ/ἡ Fotis γράφει:

    Άμα είστε πραγματικοί χριστιανοί μην ασχολίστε με τετοιες ηληθιότιτες!Και που μας κυβερνάνε μπορούμε να κάνουμε κατι?Τώρα με αυτη την κουβεντα θα αλλάξει ο κόσμος!Να κοιτάτε τις οικογένεις σας και τα παιδία σας!Όλα γίνονται αφού πρώτα μελετηθούν!Για παράδειγμα οι καρτες του 1956!ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ!ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΗΚΟΝ Μ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΡΩΣΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  70. Ὁ/ἡ ΣΠΥΡΟΣ γράφει:

    ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΟΝΟ ΑΥΤΩΝ…

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΑΝΘΗ γράφει:

      ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ……… ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ……

      Μοῦ ἀρέσει

  71. Ὁ/ἡ Hristos Kornarakis γράφει:

    ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ MISTER Jeffrey ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘEN
    ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ MISTER JEFRY ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ…

    …εγώ και μια μερίδα ΕΛΛΗΝΩΝ mister Jefry και λοιπές
    δυνάμεις του κατεστηνένου σας (ΔΕΞΙΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΚΕΝΤΡΩΟΙ)
    – δέν έχουμε φιλήσει τις βρώμικες ανίκανες βρωμερές
    τεμπέληκες κατουρημένες ποδιές σας – αλλά αγωνιζόμασταν να
    ξυπνήσουμε νωρίς τον ατυχή Έλληνα που με καθρεπτάκια και
    γιαλάκια τον παγιδεέψατε για να επιβάλετε τη συνομοσία της
    σιωπής και να περνάτε τα νομοσχέδια πού είχατε υπογράψει
    με τον έταιρο δεξιό συνένοχό σου και για τα οποία σας έφεραν
    στη εξουσία και σήμερα με το ηλίθιο λυπημένο βλέμα σου της
    απάτης και τη πατριδοκαπιλεία που πουλάς ηλίθια χαρμολύπη ‘
    εχεις πείσει έως στιγμής εμάς τους ηλίθιους ότι έχεις το
    ακαταλόγιστο λόγω χαζομάρας – αλλά γιατην αποστολή που έχεις
    επιλεγεί από τους εχθρούς της πατρίδας μου από τη πατρίδα σου
    την έχεις εκτελέσει και δεν είσαι ανίκανος και χαζός μα πάρα
    ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΣ εσύ και ο άλλος ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ πατέρα σου
    που αυτή η μαρτυρική γη που λέγεται ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ
    ΓΕΝΝΗΘΗΤΕ ΝΑ ΛΕΓΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
    ΑΛΛΑ ΘΑ Π Ε Ρ Α Σ Ε Τ Ε ΠΡΩΤΑ Ο Λ Λ Ο Ι ΑΠΟ ΤΟ Τ Α Μ Ε Ι Ο ! ! !

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ k athanasopoulos γράφει:

      ΠΟΣΟ ΚΑΦΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥΦΙΛΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΟΥ …. ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΙΑΛΑ ΜΑΣ

      Μοῦ ἀρέσει

  72. Ὁ/ἡ John Tseros γράφει:

    Omorfo arthro, kalogrameno. Exei omos para polla kena kai polles anakrivies. Kat arxin apo to prwto kommati tou arthrou pou einai as poume to viografiko – den prokuptei kanena apolutws sumperasma par olo pou o arthrografos to parousiazei me sumperasmatiko tropo. To oti gennithike stin ameriki kai to oti o Andreas papandreou eixe mana poloneza to thewrw entelws asxeto me to an askei swsta tin politiki tou! Ontas pedi tou ekswterikou ki egw sas pliroforw oti eimai pio Ellinas apo polloys pou genithikan entos twn ellinikwn sunorwn. Gia ta tis lesxis Bilderberg de tha milsw…tha pw mono oti an asxoloumastan ligotero me ilithies sunomosiologies kai perissotero me ta pragmatika provlimata..mporei kai na ta luname. Den fteei oute i lesxi Bilderberg, oute oi maswnoi, oite oi Evreoi…ftaiei i malakia pou mas dernei kai psifizoume tis idies oikogeneies edw kai 190 xronia peripou. Gennimenos stin Australia kserw para polu kala pws einai to na theloun oi “ithagenneis” na se diskoun ap ti xwra toys. Thelw na pw oti ntrepomai pou mesa se ena politiko “arthro” uparxoun ekfraseis ratsismou kata twn allodapwn tis xwras giati sto Elliniko sxoleio pou foitisa stin Australia mou emathan oti oi Ellines eimaste filoksenos laos kai Dimokratikos. Ara an ontos uparxei auti i diethneis sunomosia alloiwsis tou ellinikou stoixeio…kuriou ..molis apodeiksate oti douleuei. Gia to sxoleio peri stfanwn sto mnimeio twn evrewn ti na pw? Einai laos kai autos opos k emeis. Perasan ki autoi ta olokautwmata tous opos k emeis. Apla autoi eixan to mualo na meinoun enwmenoi meta ton polemo kai na anadiorganwthoun, se antithesi me emas tous Ellines pou apla ksekinisame enan emfylio kai arxisame na sfazomaste monoi mas. Alla an sas enoxloun toso polu oi Evreoi kai thelete na apalageite ap autous – ksekiniste diwxnwntas toys Evreoun me ta rasa kai tous xrysous staurous. Nai nai, autous lew…ap ti mia de mas aresoun oi Evreoi, ki ap tin alli einai aparadekto to oti o Venizelos den edwse autokinito stin Ekklisia gia metafora eikonas.. Les ki ekklisia den exei toses limouzines. Oust…Na swumplirwsw, telos, oti to arthro einai ANYPOGRAFO (aparadekto gia kapoion pou thelei na thewrei ton eauto tou dimosiografo) kai episis oi piges einai oles apo alla arthra kai apo site sto internet – kamia apolutws aksiopistia). Kai gia na mi pareksigithw ki olas, den diafwnw me to oti o GAP einai akatalilos gia tin thesi pou eixe, opos episis akataliloi einai OLOI anekseretws oi politikoi arxigoi simera. Oloi prodotes einai giati oloi mporoun na voithisoun kai epilegoun na min to kanoun. To idio prodotes einai kai ta stelexi tis ekklisias pou episis mporoun na voithisoun kai den to kanoun. Euxaristw.

    Μοῦ ἀρέσει

  73. Ὁ/ἡ maggie γράφει:

    re seis o tzefry rhmakse thn ellada kai mas upodoulwse gia ta epomena 50 xronia btoulaxiston.
    kako xrono na xei o alhths

    Μοῦ ἀρέσει

  74. Ὁ/ἡ Arjis γράφει:

    Ο Γ. Παπανδρέου είναι μορφωμένος τίμιος ευγενικός και πολύ έμπειρος πολιτικός.
    Αυτοί που δεν τον θέλουν είναι τα λαμόγια οι κλέφτες οι βολεμένοι οι αρπαχτοί κ.λ.π.
    Δείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε και γράψτε ή ψηφήστε ανάλογα.
    Δεν είναι κακό να δηλώνεις παλιάνθρωπος.
    Είναι κακό να παριστάνεις τον καλό και να είσαι βρώμο Ν.Δ.ΧΟΥΝΤΑ…

    Μοῦ ἀρέσει

  75. Ὁ/ἡ Μπιχτης γράφει:

    Μοῦ ἀρέσει

  76. Ὁ/ἡ Νεστος γράφει:

    Με τετοιες βλακειες, και με τετοιο κοσμο που τα πιστευει, τι προκοπη περιμενεις, ειστε αξιοι της τυχης σας. Εσας δεν σας σωνει τιποτα.

    Μοῦ ἀρέσει

  77. Ὁ/ἡ asdf asdfg γράφει:

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΤΕΛΟΣ………ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ…..

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.