ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ


Την 28 Ιουλίου, 4 σχηματισμoί αποτελούμενοι από 23 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη, πραγματοποίησαν 6 παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας και 9 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου. Σημειώθηκαν 2 εμπλοκές …

Την 29 Ιουλίου, 3 σχηματισμoί αποτελούμενοι από 20 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη, πραγματοποίησαν 3 παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας και 10 παραβίασεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου. 10 από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα!
Την 30 Ιουλίου, 1 σχηματισμός αποτελούμενος από 8 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη, πραγματοποίησε 1 παράβαση των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας και 4 παραβίασεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου..

Αναφερόμενος στις αναρίθμητες παραβιάσεις του ΕΕΧ από οπλισμένα Α/Φ της ΤΠΑ: Μπορεί κάποιος αρμόδιος να μας εξηγήσει με επιχειρήματα γιατί η ΠΑ δεν προχωρεί σε καταρρίψεις εχθρικών Α/Φ και αφού έχει εξαντλήσει κάθε μέσον αναχαίτησης/αποτροπής; Νομίζω ότι είναι ένα ερώτημα που απασχολεί το σύνολο των Ελλήνων. Θα δεχόμουν ως απάντηση ακόμη και την άποψη ότι “θέλουμε αλλά δεν μας το επιτρέπει ο οργανισμός “Ν” ή η χώρα “Α”. Η ερώτηση απευθύνεται στον κ. Α/ΓΕΕΘΑ (αεροπόρο) και στους κκ Α/ΓΕΑ, Α/ΑΤΑ, κ ΥΠΕΞ, κ ΥΠΑΜ (πρώην Εθνικής Αμυνας) αλλά και στους ηρωικούς πιλότους της ΠΑ (ε.ε. και ε.α.) που καθημερινά έπαιζαν/παίζουν τη ζωή τους σε ένα “παιγνίδι” με άγνωστο/σκοτεινό υπόβαθρο, προασπιζόμενοι τι ακριβώς ; Ευελπιστώ σε μια “επιστημονική” ανταλλαγή απόψεων μήπως και κατανοήσουμε κάποια πράγματα – έτσι, για να κοιμόμαστε ήσυχοι ή καθόλου!

ΥΓ

armyalert

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.