Hasta la Victoria Siempre!


-Τα Μνημόνια της Ντροπής μεταβάλλονται σύντομα σε Μνημόνια της Φυγής για όλους εκείνους που οικειοθελώς θέλησαν να μετατραπούν σε όργανα του συστήματος καταδυνάστευσης των Ελλήνων Πολιτών.

To Mνημόσυνο1, το οποίο αβασάνιστα και Χωρίς μελέτη των όρων του, υπέγραψε στις 2/5/10 η χούντα Mineiko-Bilderberg, ΔΕΝ αναφέρει το Ποσοστό εκχώρησης της ΔΕΗ.
Στις σελίδες 102 και 103 υπάρχουν οι εξής 3 παράγραφοι σχετικά με τον Τομέα της Ενέργειας:
«Oλοκλήρωση των σχεδίων γιά την απελευθέρωση της χονδρικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και έναρξη εξορθολογισμού των Τιμολογίων γιά τους καταναλωτές (μέχρι τον Σεπτέμβριο 2010).
Υιοθέτηση Νομοθεσίας γιά τον διαχωρισμό των δραστηριοτήτων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένων μέτρων εφαρμογής (Μάρτιος 2011).
Υιοθέτηση μέτρων γιά την ενίσχυση της ανεξαρτησίας και των αρμοδιοτήτων της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (Μάρτιος 2011).»
Σημείωση ότι, οι περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ΔΕΝ έχουν θέσει ακόμα σε ισχύ την απελευθέρωση των αγορών ηλεκτρικής ενέργειας.
Στην Ελλάδα όμως, ο Mineiko-Bilderberg – αυτός ο αδιάφθορος που δεν έλαβε ούτε φοντανάκι από τα Δις Δολλάρια bonus γιά τον εγκλωβισμό της Ελλάδας στη μέγγενη του ανεξόφλητου χρέους ΔΝΤ – κόπτεται τώρα, με συνοπτικές διαδικασίες, και γιά την εκχώρηση του 40% της ΔΕΗ Και των 6,7 Δις Τόνων ανεκτίμητης αξίας Εθνικού Ορυκτού Πόρου του Ελληνικού Λιγνίτη, τα οποία θεωρεί κι αυτά, “de facto” Τσιφλίκια της νεοταξικής ληστρικής δυναστείας του.
Mε δεδομένα λοιπόν:
(α) την πρωτοφανή και βίαιη αναδιανομή του πλούτου των Ελλήνων πολιτών προς όφελος των ισχυρών ολίγων των Ολιγοπωλίων, και
(β) τις εκβιαστικές, ανυπόμονες κι αυθαίρετες κατοχικές γραβάτες του ΔΝΤ τις παραμονές κάθε δόσης του δανείου ν’απαιτούν μακροσκελείς «ΤΟ DO LISTS» προς άμεση εφαρμογή, η κοινωνική αντίδραση αυτοπροστασίας, είναι νομοτελειακά, θέμα σύντομου χρόνου.

8/5/2010: Προειδοποίηση-Shock της Προέδρου της παθούσας λόγω ΔΝΤ Αργεντινής, κ. Christina Fernandez De Kirchner
«Θα Τελειώσουν Ασχημα στην Ελλάδα με το ΔΝΤ.
Τα άγρια μέτρα λιτότητας θα συναντήσουν αντίσταση. Θα τελειώσουν άσχημα στην Ελλάδα. Τα οικονομικά μέτρα που πήραν θα πυροδοτήσουν κοινωνική αναταραχή, όπως αυτή που αντιμετώπισε η χώρα μας, την περασμένη δεκαετία.
Οι συνταγές που επιβάλλονται στην Ελλάδα, είναι ταυτόσημες με αυτές που εφαρμόστηκαν εδώ, το 2001. Οι τόκοι των ληξιπρόθεσμων δανείων δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από την Αργεντινή, παρά το ότι αρχικά είχε συμφωνήσει να τους πληρώσει.
Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι δανειστές και το ΔΝΤ διέγραψαν το 75% της οφειλής και δέχθηκαν την αποπληρωμή των υπολοίπων με προνομιακούς όρους»…
«Hasta la Victoria Siempre!»
Μέχρι τη Nίκη Πάντα!

Ούτως ή άλλως θα πτωχεύσουμε…
Οτι γίνεται τώρα γίνεται για να σιγουρέψουν οι δανειστές τα λεφτά τους και οι τράπεζες να ελαχιστοποιήσουν την χασούρα.
Πρέπει να φύγουμε άμεσα

  • από το μνημόνιο
  • από το ευρώ

και να δούμε τι θα κάνουμε μόνοι μας, ως χώρα.
Θα πονέσουμε, ναι. Αλλά και τώρα τι κάνουμε; Και τι μας έρχεται;

  • Ξέρετε καμμιά πολιτική δύναμη που θα μπορούσε άμεσα να σουτάρει μνημόνιο και ευρώ; Εγώ όχι.
  • Βλέπετε τα μέλη ή οι οπαδοί των κομμάτων, μηδέ των νεο-δημοκρατών εξαιρουμένων, να μπορούν να επηρρεάσουν το πολιτικό σχέδιο των κομμάτων τους; Εγώ όχι.

Αυτό που βλέπω καθημερινά εδώ είναι, ακόμη και οι νεο-δημοκράτες οπαδοί, να παρακαλάνε τον αρχηγό και να εύχονται να τους απαλλάξει από τα βαρίδια. Αρα δεν μπορούν να επηρρεάσουν το ελάχιστο. Σωστά; Σωστά. Μήπως έχουν δημοκρατία σε κανένα κόμμα και δεν το μάθαμε;
“Μείγματα” και παρηγοριά στον άρρωστο… Ενώ αυτό που χρειαζόμαστε είναι ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
Αρα θα μείνουμε θεατές, να παρακολουθούμε τον χαμό μας.
Και θά χουμε, μες τον πόνο μας, και τους κομματο-χτυπημένους να μας βομβαρδίζουν με τα επιχειρήματά τους και το πόσο φταίξανε οι “άλλοι”. Οι άλλοι. Ο καθρέφτης τους δηλαδή.

Ε, ρε πατρίδα έρμη. Πως σου κλέβουν τα παιδιά σου έτσι;
ΥΓ. Σε λίγο θα χουμε 10 αυτοκτονίες τη μέρα.
ΥΓ2. Είχε πει ο Κονδύλης: “αν ήξερα τι είναι πολιτική, θάχα γίνει πρωθυπουργός από τότε που ήμουν λοχίας”.
ΥΓ3. Αν ήξεραν οι οπαδοί και τα μέλη τι είναι και πως λειτουργούν τα κόμματα…

Ανάρτηδη αναγνώστη στο ιστολόγιο “ας μιλήσουμε επιτέλους”

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.