Διδασκαλία Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά Γυμνάσια!!!


Αποκάλυψη που ΔΕΝ σοκάρει… Με Διαμαντοπούλου και Δραγώνα στο υπουργείο (πρώην Εθνικής) Παιδείας και πολύ άργησε!!!

από kostasxan.blogspot

Μπορεί να νομίζει κανείς ότι πρόκειται για φάρσα η σχετική είδηση που διαβάσαμε ΕΔΩ… αλλά αρκεί να κατεβάστε το ΦΕΚ από το ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ πατώντας ΕΔΩ ή ΕΔΩ για να διαπιστώσουμε για ΑΚΟΜΑ μία φορά ότι οι μαριονέτες που νομίζουμε ότι εκλέγουμε και που προσποιούνται ότι κυβερνούν, δουλεύουν με σχέδιο ΑΛΛΩΝ και πρόγραμμα ξεκάθαρα ενάντια σε κάθε λογική υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος.
Η ατζέντα των Αμερικανοεβραϊκών κέντρων προχωρεί με σταθερά βήματα προς υλοποίηση ΧΩΡΙΣ να μας ρωτήσουν αλλά με ΔΙΚΑ μας έξοδα.
Βέβαια είμαστε υπέρ της καλής γειτονίας και η γνώση της γλώσσας θα μας φέρει πιο κοντά κι αντίστοιχα θα δημιουργήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Όμως δεν πιστεύουμε ότι αυτοί που βομβάρδισαν άμαχους στη Γιουγκοσλαβία, στο ΙΡΑΚ, το ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, τη ΓΑΖΑ κλπ… έχουν τέτοιο καημό να μας φέρουν πιο κοντά στην γειτονική Τουρκία με την οποία κάθε συμπλοκή από το 1922 και μετά γινόταν κατ’εντολήν των νταβατζήδων της Ελλαδίτσας μας με σκοπό την “αναπόφευκτη” αγορά όπλων για την άμυνα της χώρας μας.
Η Τουρκία είναι γνωστό ότι αποτελεί μετρήσιμη δύναμη για τους μεγάλους του πλανήτη και χρόνια τώρα ζητάει και παίρνει ανταλλάγματα για κάθε διευκόλυνση που παρέχει στους “μεγάλους”. Έτσι ενώ εμείς αγοράζαμε F16 που μπάζουν νερά, η Τουρκία πέτυχε την εγκατάσταση γραμμής παραγωγής F16 στο έδαφος της.
Η χρηματοδότηση Αμερικανικών κέντρων ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ της Τουρκικής επιρροής στην Ελληνική Θράκη είναι αποτέλεσμα συναλλαγής των Τούρκων με τους Αμερικάνους όπου εμείς είμαστε απλοί θεατές. Κάπως έτσι έδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους ελέγχοντας την χούντα στην Ελλάδα… που έμεινε επίσης απλός θεατής κατόπιν διαταγής έξωθεν.
Οι Έλληνες πολιτικοί απλά είναι εκεί για να εξασφαλίζουν ότι ΔΕΝ θα φτάσει ποτέ η πραγματικότητα στ’ αυτιά μας. Είναι για να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα και να εξασφαλίζουν τα ΞΕΝΑ συμφέροντα εις βάρος των πολιτών που τους εκλέγουν, τους πληρώνουν και πληρώνουν και για τη φύλαξή τους.
Αυτά που μόλις αναφέραμε, αποτελούν την προμετωπίδα της άλωσης της Θράκης. Βέβαια, ίσως στο υπουργείο Παιδείας κάποια στιγμή αντιληφθούν αυτό που έχει ήδη αντιληφθεί ο υπόλοιπος πλανήτης: Η Ελληνική Γλώσσα είναι η σπουδαιότερη στον πλανήτη, η πλουσιότερη και βασικά είναι γλώσσα που περιέχει και πάρα πολύ εύκολα γεννά νέες έννοιες. Μέχρι και η επιστήμη της πληροφορικής αποφάσισε να κάνει χρήση της Ελληνικής γλώσσας προκειμένου να γίνουν εφικτά ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα από τον άνθρωπο…
Η Ελληνική γλώσσα είναι αυτή που πρέπει να γίνει γνωστή από τους σύγχρονους κατοίκους της Ελλάδας και όχι η Τουρκική. Η νέοι άνθρωποι πρέπει να μάθουν την Ελληνική γλώσσα και όχι τα Greeklish ή τις άλλες γλώσσες που προωθεί με μεγάλη επιμέλεια η υπουργος Παιδείας κυρία Διαμαντοπούλου. Αλλά αυτά είναι “ψιλά γράμματα” για την κυρία Δραγώνα και τα άλλα κορίτσια του υπουργείου, που μισούν οτιδήποτε Ελληνικό, αγνοώντας πως η Ελληνική γλώσσα παρέμεινε ζωντανή από σοβαρούς και βάρβαρους κατακτητές και τα δραγωνοειδή δεν μπορούν να την ενοχλήσουν διόλου… Απλώς θα εκτεθούν, πολλάκις και ανεπανόρθωτα…

Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Εξάλλου, για όσους έχουν συναντηθεί με την κυρία Δραγώνα, γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, πως η κυρία Δραγώνα δεν γνωρίζει να μιλάει σωστά και σε ικανοποιητικό επίπεδο την Ελληνική γλώσσα. Κι έτσι εύκολα καταλαβαίνουν γιατί η κυρία αυτή (και η παρέα της) στερούνται ελληνικού πνεύματος…
Ευχαριστούμε το ιστολόγιο “Το Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα” για τις πληροφορίες που μας έστειλε

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.