Επανέφεραν τα “λογοκριμένα” σχόλια στην σελίδα του ΥΠ.ΕΞ στο facebook


Για να καταλαβαίνουμε ότι η πίεση και η αντίδραση είναι το μόνο μας όπλο εναντίον της εξουσίας και το μόνο που φοβούνται.

Από την Παρασκευή το βράδυ έγινε θέμα στα blogs για τα σχόλια που έγιναν στην σελίδα του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών στο facebook και τα οποία σβήστηκαν μιας και σχολίαζαν καυστικά αλλά μέσα στα όρια της ευπρέπειας την εξωτερική πολιτικής της Ελλάδος απέναντι στην Τουρκία. Αφορμή αποτέλεσε το μήνυμα του Αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών για την συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου. Τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά μετά από λίγη ώρα εξαφανίζονταν ως δια μαγείας. Αυτό πυροδότησε αντιδράσεις στα blogs που έκαναν το θέμα της λογοκρισίας του Υπ.Εξ. γνωστό με αποτέλεσμα να αναρτηθούν πολλά ακόμη σχόλια που κατηγορούσαν την τακτική των διαχειριστών της σελίδας να κόβουν τις απόψεις του κόσμου.

Σήμερα όμως τα αρχικά σχόλια που λογοκρίθηκαν επανήλθαν, αφού είδαν κι απόειδαν ότι αν άρχιζαν να “κόβουν” τα ενοχλητικά μηνύματα οι αντίδραση θα γιγαντώνονταν περισσότερο. Η επίμαχη σελίδα του Υπουργείου εδώ.

Αυτό το γεγονός πρέπει να αφυπνίσει όλους μας, να καταλάβουμε ότι αν αντιδράσεις, αν φωνάξεις, θα ακουστείς. Φοβούνται την αντίδραση του κόσμου. Την φοβούνται πάρα πολύ.

Γι’ αυτό πρέπει οι Έλληνες να αντιδράσουμε γιατί αν δεχτούμε παθητικά την μοίρα που εχθροί ονειρεύονται για μας πρέπει να σταματήσουμε να ελπίζουμε!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.