Ένα ακόμη κυβερνητικό δωράκι στον Σάλλα!!!


Τη ανάθεση από 1ης Σεπτέμβρη στην Τράπεζα Πειραιώς της διαχείρισης των εσόδων του ΤΕΑΔΥ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων) αποφάσισε κατά πλειοψηφία (μειοψήφισαν οι τρεις εκπρόσωποι των εργαζόμενων) η Διοίκηση του Ταμείου, με κυβερνητική εντολή προφανώς.

 «Οι ασφαλιστικές εισφορές και οι λοιπές κρατήσεις υπέρ ΤΕΑΔΥ, οι οποίες αποδίδονταν μέχρι σήμερα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (…) από 1-9-2010 θα κατατίθενται (…) στην Τράπεζα Πειραιώς. Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 όλα τα έσοδα του ΤΕΑΔΥ θα κατατίθενται στην Τράπεζα Πειραιώς», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Ταμείου….

 Και γιατί προτιμάται η ιδιωτική Πειραιώς από το κρατικό ΤΠΚΔ; Η απάντηση είναι προφανής: διότι ο κύριος Σάλλας είναι τραπεζίτης στενά συνδεδεμένος με το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση Παπανδρέου (η οικογένεια Παπανδρέου τον έκανε τραπεζίτη και μέχρι τις τελευταίες εκλογές έπαιρνε μέρος άτυπα στην ομάδα των οικονομικών συμβούλων που επεξεργάζονταν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ). Με την απόφαση αυτή η Τράπεζα Πειραιώς εξασφαλίζει και ρευστότητα και προμήθεια από τη διαχείριση των εσόδων του ΤΕΑΔΥ, σε μια περίοδο που το τραπεζικό σύστημα κλονίζεται.

 eksegersi

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.