Συλλήψεις και τραυματισμοί στο Σαράτσογλου


Συλλήψεις, τραυματίες και πετροπόλεμος συνθέτουν την εικόνα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από την Κωνσταντινούπολη υπάρχουν 5 συλλήψεις 3 τραυματίες, αλλά και 20 λεωφορεία σπασμένα. Απαγορεύτηκε η υποδοχή στο αεροδρόμιο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατηγορούν ευθέως της Αστυνομία της Τουρκίας για τα σοβαρά λάθη τα οποία έκανε βάζοντας σε κίνδυνο 2.500 ζωές. Για άγνωστο λόγο οι 5 συλληφθέντες κρατούνται και δεν αφήνουν κανένα από την ΠΑΕ να μάθει τους λόγους. Η τουρκική αστυνομία έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πως θα μιλήσει μόνο με εκπρόσωπο του Προξενείου, ο οποίος αναζητείται αυτή την ώρα, για να βοηθήσει την κατάσταση και να παρασχεθεί νομική προστασία στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Επίσης υπάρχουν τρεις τραυματίες, από τον πετροπόλεμο, που δέχτηκαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ από τους Τούρκους. Ενώ η αστυνομία οδήγησε τους Έλληνες μέσα από κατοικημένες περιοχές, όπου υπήρχε συγκεντρωμένος κόσμος, με αποτέλεσμα να σπάσουν 20 από τα 45 λεωφορεία, που ταξίδεψαν στην Πόλη.

Παράλληλα, η αστυνομία απαγόρευσε την παρουσία των φιλάθλων στο αεροδρόμιο, αφού οι αποστολές του ΠΑΟΚ και του Άρη θα βρεθούν την ίδια στιγμή στο «Μακεδονία».

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.