ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑ : «STRESS-TEST» ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ


του Όθωνα Ιακωβίδη

Αυτές οι εκλογές ΟΤΑ, είναι το κάτι άλλο. Δεν είναι ο «νόμος του Καλλικράτη» που κάνει τη διαφορά.

Είναι άλλα πράγματα, πολύ πιο ενδιαφέροντα.

Πρώτα-πρώτα είναι η «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ» που έχει στήσει το ένοχο καθεστώς πολιτικό σύστημα, σύσσωμο, για το στυγερό έγκλημα που έχει διαπράξει, παραδίνοντας στο ΔΝΤ & Σία την Εθνική μας Ανεξαρτησία, στο πλέον ευαίσθητο εθνικό χώρο, αυτόν της Οικονομίας μας, αφού προηγουμένως κατασπατάλησε τον πλούτο της, την υπερχρέωσε (σε βαθμό κακουργήματος) και ταυτόχρονα την αποψίλωσε από κάθε ικμάδα παραγωγής προϊόντων.

Μετά το έγκλημά του, αυτός ο ένοχος, (ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, μηχανισμοί και πρόσωπα που το στηρίζουν και το υπηρετούν) μαθημένο στην πλήρη ατιμωρησία του, (που αυτό έχει πλέξει με ένα κατάλληλο νομικό και προπαγανδιστικό πλέγμα), έχει το θράσσος να διεκδικεί, πλαγίως, μέσα από τη διαδικασία των επικείμενων εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την αθώωσή του. Αυτή, προσδοκά να την αποκτήσει με την  αναβάπτισή του στην λαϊκή ανοχή, που ετοιμάζεται να εισπράξει μέσα από τις εκλογές των ΟΤΑ, με τον περιορισμό των επιλογών των ψηφοφόρων προς την κατεύθυνση αυτής της αθώωσης.

Αθώωσης, που κρύβεται πίσω από την ψήφιση  προσώπων που ανήκουν ή υποστηρίζονται από  κάποιο (οποιοδήποτε) κόμμα, δηλαδή αποτελούν συνενόχους του ένοχου καθεστώτος πολιτικού συστήματος..

Μόλις την αποκτήσει, θα την εκλάβει ως εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, διότι, ακριβώς , τα πρόσωπα που θα ψηφιστούν, αποτελούν πρόσωπα του ίδιου του ενόχου.

Έτσι, θα την παρουσιάσει ως νομιμοποίηση της καταστροφικής πρακτικής του και θα τη χρησιμοποιήσει, για να παρατείνει τη διαμονή του στα πολυτελή διαμερίσματα της Εξουσίας και να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του.

Δεύτερον, οι εκλογές αυτές αποτελούν ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, οπαδούς των δήθεν σοσιαλιστών, των δήθεν φιλελεύθερων, των δήθεν αριστερών και των δήθεν δεξιών (όλοι γίναμε ένας αχταρμάς του δήθεν), να δείξουν, επί τέλους, ότι τους έχει μείνει ακόμη λίγη κρίση, ικανή να καταλάβει τα οφθαλμοφανή και τα αυταπόδεικτα.

Θα το αποδείξουν, ψηφίζοντας:

  • ΟΧΙ αθώωση των ενόχων της καταστροφής μας
  • ΟΧΙ αθώωση των ενόχων της αιχμαλωσίας μας σε αλλοεθνείς.
  • ΟΧΙ στους κομματικά (ή διακομματικά) υποστηριζόμενους συνδυασμούς
  • Ψήφο ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ υποψήφιους. (Όποιοι και να ‘ναι, δεν τους βαρύνει το έγκλημα της παράδοσης εθνικού ζωτικού χώρου).
  • ΟΧΙ αποχή
  • ΟΧΙ άκυρο
  • Όπου δεν υπάρχουν ακομμάτιστοι συνδυασμοί, ψηφίζουμε ΛΕΥΚΟ.

Και, προσοχή: Όταν λέμε «ακομμάτιστους», δεν εννοούμε τους δήθεν ακομμάτιστους, «τύπου Γκιουλέκα».

Τρίτον, οι εκλογές αυτές αποτελούν ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ (πρωταγωνιστές και κομπάρσους τόσο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, όσο και της τοπικής) «να βγούν από το μαντρί» του καθεστώτος πολιτικού συστήματος, «πριν μπεί ο λύκος μέσα».

Αρκεί, ΤΩΡΑ μία γενναία παραδοχή της αλήθειας: ομολογία της συνενοχής τους στο έγκλημα, κατάδοση του (ήδη γνωστού) εγκληματία και αίτημα ειλικρινούς «συγνώμης», από το θύμα, την Ελληνική κοινωνία.

Η γενναιότητα μίας τέτοιας παραδοχής και ομολογίας, θα εκτιμηθεί δεόντως από την κοινωνία.

Όσοι θα σωθούν με γενναιότητα, θα έχουν μέλλον στη νέα Ηγεσία που η κοινωνία ψάχνει.

Οι λιπόψυχοι, οι φοβισμένοι, οι θρασύδειλοι, που εκτιμούν ότι είναι ασφαλείς μέσα στη θωράκιση της κομματικής προπαγάνδας τους και στις αγκάλες των πληρωμένων «φίλων» (συνενόχων)  τους, να είναι σίγουροι ότι θα τους φάει το μαύρο το σκοτάδι της πολιτικής νύχτας που έρχεται γι αυτούς.

Οι επικείμενες εκλογές ΟΤΑ,  τους προσφέρουν μία μεγάλη ευκαιρία να σωθούν. Ας την εκμεταλλευτούν. Όσοι μπορούν να δούν πιο μακρυά από τη μύτη τους…

activistis

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.