ΕΝΩ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ


Σε μία πολύ κακή συγκυρία για την πατρίδα μας για μία ακόμα φορά δικαιωνόμαστε.

Την ώρα που οι πιλότοι πέφτουν η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία ασχολείται σύσσωμη για το πώς θα μεταθέσει τον σημαιοφόρο της αντίστασης Αθανάσιο Τσάκαλη.

Οι έγκυρες πηγές μας μας αποκαλύπτουν όλο το παρασκήνιο το οποίο ξεκίνησε από την αποτυχημένη επίσκεψη του υπαρχηγού ΓΕΝ Κρυονερίτη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, συνεχίστηκε με τον διωγμό του Αξιωματικού που ταπείνωσε τους προδότες και καταλήγει πριν από λίγες ώρες με την αιφνίδια μετάθεση του σημαιοφόρου Τσάκαλη σε μονάδα παροπλισμού.

Να επισημάνουμε ότι στην επίσκεψη του Υπαρχηγού ΓΕΝ εκτός από τον πλωτάρχη Ζ.Μ. σηκώθηκε και μίλησε για το γένος στις στρατιωτικές Σχολές και ο σημαιοφόρος Τσάκαλης, ενώ στην συνέχεια έδωσε μεγαλύτερη δημοσιότητα στο θέμα με την εμφάνισή του στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κι εκεί ήμασταν σίγουροι ότι θα του έλθει και αυτού μετάθεση, η ημερομηνία μόνο μας ήταν άγνωστη.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το κέντρο της βαρύτητας από τα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων αντί να βρίσκεται στην Άμυνα της χώρας έχει μετατοπιστεί στα γραφεία των μεταθέσεων οι οποίες γίνονται υπό μορφή διωγμού και με τη διαδικασία του κατ επείγοντος.

Αυτό το οποίο συμβαίνει στο Ναυτικό συμβαίνει επίσης και στην Αεροπορία αλλά και στον Στρατό Ξηράς.
Στην Αεροπορία παραδείγματος χάρη μετά από παρεμβάσεις και του ΑΓΕΕΘΑ και του ΑΓΕΑ μετατέθηκαν σε θέσεις παροπλισμού οι σκληροί αναχαιτιστές, έτσι ώστε οι τούρκοι να σουλατσάρουν ανενόχλητοι στο Αιγαίο!
Ταυτόχρονα, υπήρξε ολόκληρη κινητικότητα από ειδικό γραφείο που παρακολουθεί την κίνηση των μπλογκς στο υπουργείο εθνικής αμύνης, τα ονόματα των κομματόσκυλων που το στελεχώνουν είναι στην διάθεσή μας, έτσι ώστε να μετατεθούν δυσμενώς ανώτεροι και κατώτεροι ιπτάμενοι αξιωματικοί που έγραφαν σε μπλογκς, ειδικά μετά την «λευκή» απεργία.

Πηγή hellenicrevenge.blogspot.com,
asimpiestos.blogspot.com

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.