Αν χρειαστεί, να εφαρμοστούν πολιτικές λιτότητας


Δεν το βλέπετε το κορίτσι; Μες στην λιτότητα είναι... Έχει ρέψει εκεί στην Ευρωβουλή! Ζωάρα κάνεις Μαριέττα μου

Δήλωσε η Μαριέττα Γιαννάκου από το Προεδρικό Μέγαρο

«Αν χρειαστεί, για ένα διάστημα, να εφαρμοστούν τέτοιες πολιτικές (σσ. λιτότητας) προκειμένου να προλάβουμε τα χειρότερα ή να βελτιώσουμε τον ανταγωνισμό μας, τις επενδύσεις κλπ, πρέπει να το κάνει η Ευρώπη», δήλωσε η βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μαριέττα Γιαννάκου, εξερχόμενη του Προεδρικού Μεγάρου, όπου έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Πρόσθεσε δε ότι «πρέπει να δούμε πώς θα εξασφαλίσουμε – και αυτός είναι ο ρόλος της πολιτικής – ένα επίπεδο, το οποίο θα είναι αντάξιο αυτού που αποκτήθηκε μετά τον Πόλεμο, ο οποίος άφησε καθημαγμένη και φτωχή την Ευρώπη, μέσω, τότε, της ευρωπαϊκής πολιτικής της Κοινής Αγοράς και μετά της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Η κ. Γιαννάκου σημείωσε επίσης ότι «πρέπει να ενισχυθεί η ΕΕ και από αυτή την ισχύ να πάρουμε κι εμείς ισχύ, διότι μόνη της καμία χώρα της Ευρώπης σήμερα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές προκλήσεις».

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για την ανάγκη «η Ευρώπη να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική, ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις από τρίτες χώρες και ταυτόχρονα να διατηρήσει τον τρόπο ζωής των πολιτών της».

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.