ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Οι Περιφέρειες με έγγραφό τους προς τις Νομαρχίες και σε όλους τους κρατικούς φορείς γενικά ζητάνε στοιχεία για τα προγράμματα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια από το κράτος. Όλοι οι φορείς θα απαντήσουν στις περιφέρειες όλης της χώρας.
Ζητάνε τα πάντα: εθνικότητα με έμφαση σε πολίτες χωρών εκτός  ευρωπαϊκής ένωσης, ηλικίες, φύλο, ώρες παρακολούθησης κλπ.
Όλα τα στοιχεία, όπως πληροφορεί η Περιφέρεια, θα χρησιμοποιηθούν για την εκπόνηση νέων προγραμμάτων εκμάθησης ελληνικής γλώσσας ιδιαίτερα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς. 
Όλοι αυτοί, μόλις  εγγραφούν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, θα παίρνουν μία βεβαίωση που τους καθιστά με ημι-νόμιμη παραμονή ώστε να μην απελαύνονται.
Με τέτοια οικονομική κρίση  το κράτος θα ξοδέψει μεγάλα ποσά για την επιμόρφωση των παράνομων μεταναστών αλλά για την επιμόρφωση των Ελλήνων σε διάφορα προγράμματα, π.χ. εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, χειροτεχνίας κλπ., κανένας απολύτως προγραμματισμός.
Και φυσικά βρέθηκε  άλλος ένας τρόπος προκειμένου να μην  διώχνουν τους λαθραίους, με τη βεβαίωση φοίτησης που θα παίρνουν.
Με λίγα λόγια: αίσχος στην κυβέρνηση με τη φιλο-λαθρομεταναστευτική και ταυτόχρονα ανθελληνική πολιτική της.

Ελευθερία του Λόγου.

από eglimatikotita

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.