Τον Καραμανλή στην τελευταία του ΔΕΘ αρχίζει και θυμίζει ο Γιώργος


Λίγες ημέρες πριν από τη ΔΕΘ, όπου παραδοσιακά ο κόσμος περιμένει να ακούσει κανένα καλό νέο για την τσέπη του και στην κυβέρνηση ασχολούνται με την… Μπατζελή και την υποψηφιότητά της ή όχι.

Χωρίς κανένα σχέδιο και με το Μνημόνιο να κυριαρχεί στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, ο Γ. Παπανδρέου θα ανέβει στη ΔΕΘ όχι απλά με άδειο αλλά και με τρύπιο καλάθι. Τίποτε δε θα περιέχει παρά μόνο λόγια τρόμου για την κατάσταση της οικονομίας, εύσημα στους εαυτούς τους διότι «έσωσαν» την Ελλάδα και προτροπές στον κόσμο να σφίξει κι άλλο το ζωνάρι διότι είναι, λέει, εθνικό συμφέρον ότι γίνεται αυτή τη στιγμή.

Το πολύ – πολύ να ανακοινώσει μέτρα που δεν κοστίζουν όπως στήριξη ανέργων ή κανένα επίδομα θέρμανσης με το πετρέλαιο όμως να εκτοξεύεται στα ύψη.

Για πρώτη χρονιά ο κόσμος δεν έχει τι να περιμένει και ίσως τους μόνους που θα ενδιαφέρει η ομιλία Παπανδρέου είναι τους διαπλεκόμενους και μη επιχειρηματίες που έχουν τόσο χρήμα που δεν τους νοιάζει η κρίση, αντιθέτως περιμένουν νέες μειώσεις στη φορολόγησή τους.

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.