Νέα επίθεση του Ντανιέλ Μπεντίτ στον Μπαρόζο για την Ελλάδα


Αποκαλυπτικός αλλά και σοκαριστικός για δεύτερη φορά υπήρξε ο ευρωβουλευτής Ντανιέλ Μπεντίτ, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση εναντίον του προέδρου της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, σχετικά με την οικονομική κρίση και την Ελλάδα.

Η ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο που έκανε το γύρο του κόσμου έχει ήδη προκαλέσει πολλές συζητήσεις, ενώ στο Μαξίμου επιχειρούν να αποτρέψουν να πάρει διαστάσεις δημοσιότητας. Ο κ. Μπεντίτ αποκάλυψε πως, την ώρα που η κυβέρνηση Παπανδρέου «επικοινωνούσε» για να περάσει τους κομμένους μισθούς και τις συντάξεις, την ίδια ώρα διαπραγματευόταν τον Αύγουστο με εκπροσώπους της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας την αγορά οπλικών συστημάτων…!!! Αν και άφησε επίσης να εννοηθεί πως αυτές οι διαπραγματεύσεις ήταν και ένα είδος «εκβιασμού» έναντι της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να δανειοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Πράσινος ευρωβουλευτής κατήγγειλε μάλιστα ότι η Κομισιόν δεν έλαβε εγκαίρως μέτρα, για να αποτρέψει τον υπερδανεισμό της Ελλάδας, ώστε να μην εκδηλωθεί η κρίση.

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.