Φυγαδεύτηκαν Διαμαντοπούλου – Σκανδαλίδης…


Να πως καταρρέει η μακάρια εικόνα μίας κυβέρνησης που ασθμαίνοντας προσπαθούν να περάσουν τα ΜΜ”Ε”. Σε παράθυρο του Άλτερ σήμερα το πρωΐ, το οποίο είχε ανοίξει για άλλη χρήση βέβαια, έγινε γνωστό επεισόδιο που διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη όταν η κυρία Διαμαντοπούλου και ο κύριος Σκανδαλίδης κυνηγήθηκαν και φυγαδεύτηκαν από πολίτες.

Αναλογιστείτε ότι ο Σκανδαλίδης και η Διαμαντοπούλου είναι από τους συμπαθέστερους υπουργούς και πολιτικούς. Δυστυχώς, στα μάτια του κόσμου εκφράζουν μία κυβέρνηση η οποία εκποίησε την Εθνική κυριαρχία για να σωθούν οι δανειστές και να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι.
Μπορεί ο “μουσάτος γιατρός” να είναι πράκτορας του BBC (χεχεχε), αλλά η κοπελίτσα που αυθόρμητα αποκάλυψε το γεγονός δεν φάνηκε για Μάτα Χάρι. Γρήγορα Non Paper για να την βαφτίσουμε και αυτή!

olympia

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν και περιστατικό με τον κ. Σαχινίδη στην πλατεία Αριστοτέλους που μάλλον έβλεπε MEGA και νόμιζε ότι η κυβέρνηση έχει λαϊκά ερείσματα!!! Οι ίδιες πληροφορίες πάντως επιβεβαιώντας το παραπάνω περιστατικό με τον Σκανδαλίδη αναφέρουν ότι έφυγε άρον άρον με μια φτωχική Lexus..

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.