Ο κολλητός του παπουτσωμένου ΓΑΠ κατέβασε την σημαία με την κεφαλή του Μ.Αλεξάνδρου στην ΔΕΘ


Σύμφωνα με καταγγελία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλου έχει υποσταλεί η σημαία της Θεσσαλονίκης, δηλαδή μια γαλανόλευκη σημαία με την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο (φωτό), από την είσοδο της ΔΕΘ, που βρίσκεται μόνιμα στον ιστό της.

Η κίνηση αυτή, την οποία οι “κεφαλές” της ΔΕΘ ακόμα δεν έχουν εξηγήσει, έρχεται σε μια ύποπτη περίοδο, κατά την διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως που ο κόσμος επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη κα σίγουρα είναι ύποπτη καθώς η κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου που κοσμεί την σημαία έχει ένα πού μεγάλο συμβολικό χαρακτήρα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας που συνεχώς αμφισβητείται. Άλλωστε ποιος μπορεί να πιστέψει ότι το γεγονός είναι τυχαίο την στιγμή που ο πρόεδρος της ΔΕΘ Ιωάννης Κωνσταντίνου, κολλητός του παπουτσωμένου ΓΑΠ, έχει δηλώσει “ελληνόφωνος” Ευρωπαίος και σε κάθε ευκαιρία επιτίθεται σε κάθε τί ελληνικό!

filologos10

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Ο κολλητός του παπουτσωμένου ΓΑΠ κατέβασε την σημαία με την κεφαλή του Μ.Αλεξάνδρου στην ΔΕΘ

  1. Ὁ/ἡ Β.Π γράφει:

    Β.Παπαγεωργόπουλος: Η νέα διοίκηση της ΔΕΘ υπέστειλε τη σημαία της πόλης με την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκονταν εδώ και χρόνια στις εισόδους του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
    Καταγγελία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλου κατά την τέλεση των εγκαινίων του περιπτέρου του Δήμου Θεσσαλονίκης στην 75η ΔΕΘ.

    *** Δείτε video με το δυσάρεστο αυτό γεγονός όπως το περιγράφει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε εκπομπή της TV100 αμέσως μετά…

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Η τοποθέτηση του δημάρχου για την υποστολή της σημαίας της Θεσσαλονίκης | αἰέν ἀριστεύειν

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.