Βασιλικότερος του βασιλέως…


Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Προσπάθεια μεγάλη κάνει ο Ραγκούσης για να μην προκαλέσει με τις -κάτι λιγότερο από πρωθυπουργικές- αρμοδιότητες που του εκχώρησε ο Παπανδρέου! Αλλά δεν μπορεί να πείσει πολλούς, όσο και αν κρατάει χαμηλά τους τόνους.

Ηδη ορισμένοι υπουργοί έχουν αρχίσει τα σχόλια, γεγονός που προαναγγέλει “θερμό” Φθινόπωρο και ακόμη “θερμότερο” χειμώνα.

Βέβαια, ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών χειρίζεται το θέμα με διακριτικότητα, προσπαθώντας να περιορίσει τις τριβές, αλλά είναι τόσο αναλυτική η περιγραφή του τομέα ευθύνης του που δεν μπορεί να μη.. θεωρηθεί “πρωθυπουργεύων”! Διαβάστε και κρίνετε: Αναλαμβάνει την “ευθύνη συνεκτικού στρατηγικού, πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού για την προώθηση του κυβερνητικού έργου, καθώς και την παρακολούθηση της εφαρμογής του”.

Και δεν είναι μόνο αυτό: θα συγκαλεί υπουργικές συσκέψεις και θα προεδρεύει! Ουσιαστικά, δηλαδή, θα αναπληρώνει τον πρωθυπουργό! Τα άλλα είναι λόγια! Τί θα κάνει ο Πάγκαλος; Καλά ευχαριστώ! Θα παραμείνει αντιπρόεδρος, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει! Μέχρι τη στιγμή που θα θεωρήσει ότι εξευτελίζεται…

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.