“Νομιμοποιήστε τους όλους”!!!


Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την αναγνώριση σε αλλοδαπούς και ανιθαγενείς του καθεστώτος του πρόσφυγα ή του δικαιούχου επικουρικής προστασίας.

Ενώ αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα για την άμεση “νομιμοποίηση” ουσιαστικά, όλων των λαθρομεταναστών, στην ΕΕ έχουν προχωρήσει σε συμφωνία με το Πακιστάν για την άμεση επαναπροώθηση στην χώρα τους όλων των Πακιστανών λαθρομεταναστών με έξοδα της χώρας η οποία τους απελαύνει…

Το σχετικό προεδρικό διάταγμα προώθησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια με την συνυπογραφή τεσσάρων συναρμόδιων υπουργών.
Με το προεδρικό διάταγμα τροποποιείται η υφιστάμενη νομοθεσία και τίθεται χρονικό όριο έκδοσης της σχετικής απόφασης 3 μηνών στην ταχύρρυθμη διαδικασία και 6 μηνών στην κανονική διαδικασία.
Αρμόδια όργανα για την έκδοση της απόφασης σε πρώτο βαθμό είναι οι αστυνομικοί διευθυντές στην ταχύρρυθμη διαδικασία των 3 μηνών και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης στην κανονική διαδικασία των 6 μηνών.
Επαναφέρεται το στάδιο της ενδικοφανούς προσφυγής και συνιστώνται ειδικές επιτροπές, χωρίς τη συμμετοχή αστυνομικών, οι οποίες θα εξετάζουν τις υποθέσεις σε δεύτερο βαθμό.
Το προεδρικό διάταγμα προβλέπει ότι τα σχετικά αιτήματα θα εξετάζονται σε 14 υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και αυτές έχουν επιλεγεί με κριτήρια τη μεγάλη συγκέντρωση αλλοδαπών στις περιφέρειές τους.
Το προεδρικό διάταγμα ως συναρμόδιοι υπουργοί έχουν υπογράψει ο υπουργός Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Ραγκούσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χάρης Καστανίδης, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος και οι υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.

σχόλιο από: ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
Ο φόβος των πολιτικών για την οργή των Ελλήνων και των Ελληνίδων τους οδηγεί στην επιτάχυνση των ανωτέρω διαδικασιών.
Εκτός της επιτάχυνσης των διαδικασιών αυτών, σημασία έχει και το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν θα “κόβεται” κανείς λαθρομετανάστης καθώς θα πρέπει να αναλυθεί διεξοδικά και το σκεπτικό της απόφασης “κοψίματος”.

Η επίσημη “γραμμή” είναι: νομιμοποιείστε τους όλους.

Η αντικατάσταση του Ελληνικού Έθνους σε πολυφυλετικό μόρφωμα έχει την αμέριστη υποστήριξη των προδοτών, του κρατικού μηχανισμού εξουσίας, των ξένων και των εγχώριων πρακτόρων.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ “Νομιμοποιήστε τους όλους”!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Οι λαθροδήμαρχοι και θολοπροοδευτικοί δε θέλουν να απελάσουν τα εκατομμύρια των λαθροεισβολέων από την Ελλάδα ενώ γνωρίζουν ότι εμείς οι

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Οι λαθροδήμαρχοι και θολοπροοδευτικοί δε θέλουν να απελάσουν τα εκατομμύρια των λαθροεισβολέων από την Ελλάδα ενώ γνωρίζουν ότι εμείς οι

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.