Και τραβεστί* και βάρβαρος(η) !!!


Του Όθωνα Ιακωβίδη

Το είδαμε, το καταλάβαμε και «το ζούμε στο πετσί μας», καθημερινά, το ότι σύσσωμος ο εσμός των σοσιαλιστών του ΠΑΣΟΚ, πρωτοκλασσάτοι, δευτεροκλασσάτοι, τριτοκλασσάτοι και βάλε, προκειμένου να κάτσουν στην καρέκλα της εξουσίας και να συνδιαμορφώσουν ένα «καρεκλάτο» μαζί της,  επάνω στο σβέρκο μας, πετάξανε από πάνω τους όλη την αμφίεση της σοσιαλιστικής γκαρνταρόμπας τους, που επιμελώς έραβαν όλα αυτά τα χρόνια στους ακριβώτερους μόδιστρους της πολιτικής και την οποία επεδείκνυαν καθημερικά με προκλητικά πολιτικά κουνήματα, πολλά υποσχόμενες ματιές και όρκους πίστης, στην καθημερινή πασαρέλα των πορτοπαράθυρων της TV.

Το ότι, όμως, στο κρεββάτι της αγάπης μας, η όμορφη κόρη που ερωτευτήκαμε αποδείχθηκε τραβεστί, ήταν ….

το λιγότερο που μπορούσε να μας συμβεί.

Το χειρότερο, αυτό που συμβαίνει, είναι πως ο «μαύρος»** που κρυβότανε κάτω από την αμφίεση, αποδεικνύεται και βιτσιόζος σαδιστής.

Έχει πάρει τον βούρδουλα και βιτσιάζει τον αέρα , ετοιμαζόμενος να  τον ρίξει επάνω στο κορμί μας.

Με αφορμή την «ανυπακοή» των φορτηγατζήδων, τους οποίους, αφού επί χρόνια, (μαζί με όλη την υπόλοιπη κοινωνία), τους κορόϊδευε αναίσχυντα, ήρθε «η στιγμή της αλήθειας». Και θέλουν να τους πάρουν πίσω την αξία των Αδειών, δηλαδή αυτό που τους έδωσαν για να  παίρνουν την ψήφο τους.

Και όσοι δεν το δώσουν, θα τους βάλουν στο μπουντρούμι.

–  Καλά, ρε παιδιά. Εμείς (οι φορτηγατζήδες) να σας δώσουμε πίσω αυτό που μας δώσατε. Εσείς πώς θα μας δώσετε πίσω αυτό που σας δώσαμε, δηλαδή την εξουσία να μας κυβερνάτε επί 36 χρόνια ;;;

Εδώ είναι το κουμπί.

Και εδώ είναι όλη η ουσία του προβλήματος και της λύσης του. Διότι,  μπορούμε (εμείς, η κοινωνία) να πάρουμε πίσω, οριστικά και αμετάκλητα,  αυτό που τους δώσαμε, δηλαδή την εξουσία να μας κυβερνούν.

Αρκεί, όλοι εμείς που, σαν τους φορτηγατζήδες,  πέσαμε θύμα της απάτης των τραβεστί ταγών μας, να «πάρουμε πίσω την ψήφο μας». Στις επόμενες εκλογές των ΟΤΑ. Τώρα, το Νοέμβριο.

Κανένας ψήφος, σε όποιον συνδυασμό σχετίζεται με οποιοδήποτε κόμμα. Διότι, «τραβεστί» δεν είναι μόνο οι σοσιαλιστές. Αυτοί, είχαν την ατυχία (;) να αποκαλυφθούν απότομα και άκομψα από τον «νταβατζή» τους , τους οικονομικούς πάτρωνές τους, με την υπογραφή του «Μνημονίου».

«Τραβεστί», όμως, αποκαλύφθηκε και αποδείχθηκε όλο το καθεστώς πολιτικό σύστημα, καθώς ευθύνεται σύσσωμο για τη δημιουργία και κάλυψη, κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας, μίας οικογενειοκρατούμενης ολιγαρχίας, πολιτικής και οικονομικής, που πλέον είναι φανερή σε κάθε πολίτη και είναι αυτή που παρέδωσε σε τρίτους, αλλοεθνείς, την Ανεξαρτησία μας (που με τόσους και τόσο αιματηρούς αγώνες αποκτήσαμε).

Πριν αρχίσει, λοιπόν, ο «μαύρος» να μας δέρνει κι από πάνω, ας του πάρουμε το μαστίγιο από το χέρι. Μπορούμε. Είναι πολύ απλό και εύκολο. Αρκεί να γίνει κατανοητό. Αυτό είναι το δύσκολο.

* Τραβεστί: Μεταμφιεσμένος

** Μαύρος : (1) Η προσωποποίηση του «επαρκούς» ανδρός.

(2) Ο φασίστας.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.