Μας ζητάνε να ξεχάσουμε την Ελλάδα που ξέραμε…


Πρέπει άραγε να αποχαιρετήσουμε την Ελλάδα που ξέραμε, επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να ρίξει τη χώρα και τους κατοίκους της στο απόλυτο μηδέν, εξυπηρετώντας τους πατριώτες του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τους εδώ “δεν χρωστάω σε κανέναν” κεφαλαιοκράτες που στήριξαν την εκλογή του;
Ήδη, βιώνουμε τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας και της δημοκρατίας. Ήδη ισχύουν νέες συνθήκες για τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά (πολύ χειρότερες για τους εργαζόμενους). Ήδη έχουμε μία τεράστια αύξηση της ανεργίας (χωρίς να τολμούν τα αρμόδια κρατικά όργανα να ανακοινώσουν την σκληρή πραγματικότητα επίσημα). Ήδη, αντιμετωπίζουμε την ολοένα και επεκτεινόμενη δραματική μείωση των μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ήδη εφαρμόζεται μία ανηλεής φορολόγηση στους ελεύθερους επαγγελματίες, που φέρνει λουκέτα στις μικρές επιχειρήσεις. Ήδη γνωρίσαμε αυξήσεις ΦΠΑ, αλλά και αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων (οσονούπω και των αγαθών πρώτης ανάγκης). Ήδη τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα αμφισβητούνται ευθέως από όλους (σχεδόν) τους γείτονές μας και ούτε λίγο ούτε πολύ, το Αιγαίο γίνεται αργά αλλά σταθερά γκρίζο, τόσο στον ουρανό όσο και στην θάλασσα, θέτοντας σε τρομερούς κινδύνους την Ελληνική κυριαρχία τόσο στη νησιωτική όσο και στην ηπειρωτική χώρα. Ήδη, είμαστε έτοιμοι (αν δεν έχει ήδη γίνει μέσω της “κρυφής διπλωματίας” του Ρόντου) να μοιραστούμε με την Άγκυρα τα ενεργειακά αποθέματα στην οικονομική ζώνη εκμετάλλευσης (ΑΟΖ) της χώρας μας. Ήδη, οι λαθρομετανάστες αρχίζουν και παίρνουν σημαντικό μέρος της οικονομικής ζωής, απειλώντας ενίοτε και με εμφύλιο…! Ήδη η Μακεδονία μετατρέπεται σε απλή λέξη και όχι Ελληνική ιστορική περιοχή… Τι να πρωτογράψω και τι να πρωτοθυμηθώ από τον βίο και την πολιτεία της κυβέρνησης του Γιώργου του ΔΝΤ, του μνημονίου και των συνεχών διακοπών…! Σαν χώρα βουλιάζουμε καθημερινά στο πηγάδι της εξαθλίωσης. Σαν λαός εξαφανιζόμαστε μεθοδικά, στο όνομα του πολυπολιτισμού και της Παγκοσμιοποίσης (ιδεοληψία ή προσταγή στον νεο-πατριώτη πρωθυπουργό της Ελλάδας;)… Στο όνομα της διάσωσης των τραπεζών, των δανειοληπτών και της Ε.Ε. αυτή η κυβέρνηση διαολοστέλνει τους πάντες, εκτός από τον εαυτό της…
Με άλλα λόγια, η Ελλάδα γυρίζει πολλά χρόνια πίσω…
Ειλικρινά ΔΕΝ νομίζω ότι αυτή ήταν η μοναδική μας εναλλακτική. Την έκανε μοναδική εναλλακτική η απίστευτη ανεπάρκεια του ηγετικού πολιτικού μας προσωπικού. Δυο κόμματα εξουσίας με επικεφαλής δυο κραυγαλέα ανεπαρκείς πριγκιπικούς κληρονόμους, οι οποίοι κουβαλάνε μαζί τους ένα απίστευτο σκυλολόι «ιδεολόγων» της αρπαχτής. Ένας ολόκληρος στρατός από γλύφτες, μετριότητες και απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου. Με τους ικανούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους να έχουν εξοριστεί, δεκαετίες τώρα, από την πολιτική – γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει χώρος γι’ αυτούς.
Τα θλιβερά κοράκια της εξουσίας δεν ήταν και δεν είναι σε θέση να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν πολιτικές εξόδου από την κρίση, χωρίς να γίνει ο τόπος μας Γης Μαδιάμ. Έντρομοι, ανίκανοι – και στο τέλος αδιάντροποι, θα κάνουν ό,τι τους υπαγορεύουν οι «απέξω».
Μόνο που αυτό που μας υπαγορεύουν / υποχρεώνουν οι «απέξω» θα οδηγήσει την Ελλάδα ολοταχώς στη δεκαετία του ’50. Και όταν οι εργαζόμενοι και η νεολαία αρχίσουν να το συνειδητοποιούν αυτό, μέσα από το αδιέξοδο και τη μαυρίλα που θα οδηγηθούν, τότε τα Δεκεμβριανά του 2008 θα μοιάζουν πια με χαρούμενες εκδρομές των προσκόπων, σε σύγκριση με αυτά που, αναπόφευκτα, θα συμβούν στις συνειδήσεις των ανθρώπων και στους δρόμους των πόλεων. Και όταν η οργή του λαού ξεχυθεί στους δρόμους, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα τρέξει να γλιτώσει τους σημερινούς εφιάλτες που παραδίδουν (συντονισμένα, με πλήρη οργάνωση και βάσει σχεδίου) μία ολόκληρη χώρα στους ιστορικούς βιαστές της, για να την αποστραγγίσουν στο όνομα της αύξησης των κερδών τους…

Υ.Γ.: Κύριε Παπανδρέου, προ μηνών αναφερόσασταν στον Τιτανικό. Θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως ο Τιτανικός έχει βάρκες για λίγους. Άσε εμάς στο κατάστρωμα και καν’ την γρήγορα. Δόξα τω Θεώ, υποψήφιους πρωθυπουργούς έχουν όλα τα κόμματα από εκατοντάδες. Δεν θα μας λείψεις ούτε σαν πολιτικός, ούτε σαν άνθρωπος, ούτε σαν… εφιάλτης. Κάν’ την τώρα, που προλαβαίνεις. Γιατί αργότερα δεν βλέπω να προλάβεις να πάρεις ούτε την βαλίτσα που έχεις πίσω από την πόρτα (συνήθεια της οικογένειας Παπανδρέου, όπως έχεις ο ίδιος ομολογήσει, αλλά προσωπικά απορώ γιατί νιώθετε τόσο… ανασφαλείς, αφού είστε τόσο συνεπείς και έντιμοι στον πολιτικό σας βίο…;)

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Μας ζητάνε να ξεχάσουμε την Ελλάδα που ξέραμε…

  1. Ὁ/ἡ ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ γράφει:

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Προδοσίες “Προδοτικές” κυβερνητικές, πολιτικές κλπ.

    Διάγομε μια περίοδο υποτέλειας προδοσίας και υποταγής, και σερνόμαστε σαν σκουλήκια επί της γης.
    Από κάτι κουλκουτιαραίους, αμόρφωτους και ψωραλέους, και υποπροϊόντα υποτιμημένο πέους. Τι περισσότερο μπορεί να κάνη ένας “προδότης” από το να πουλήσει την Ελλάδα στους ξένους;;; -Απλά να υποστηρίζει τους γείτονες τους, ενώ αυτοί συνεχώς θέλουν να σε φάνε το σπίτι το οικόπεδο και εσένα.….

    Όταν δεν έχουν κοινή γραμμή τα κόμματα σε εθνικά θέματα, πατρίδα κράτος έθνος κλπ. ένας από του δύο ή όλοι είναι
    σχεδόν προδότης.
    Ήμαστε Έθνος περιτριγυρισμένο από “πιράνχας”, κλεπτών εδαφών. Όλοι οι γείτονες επιβουλεύονται να φάνε κανένα κομμάτι, εκτός από εκείνα που έχουν “φάει” κλπ.
    Είμαστε περιτριγυρισμένοι από σωβινιστές και εθνικιστές Τούρκους Βουλγάρους Σκοπιανούς Αλβανούς κλπ.

    Όλοι ονειρεύονται μια ΜΕΓΑΛΗ Τουρκία Βουλγαρία Αλβανία κλπ.

    Αυτοί πρέπει να διεκδικούνε ΞΕΝΑ εδάφη (ή έχουν στην κατοχή τους) και εμείς όχι;
    Αυτοί δεν είναι εθνικιστές σωβινιστές; Ρε Μ-βλάκες κουρκουτιάρηδες;; Γιατί να μην “είμαστε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ”;;
    Ο μεγαλοϊδεατισμός των αγαθών: Μεγάλη Αλβανία, μεγάλη Βουλγαρία, μεγάλη Τουρκία, κάθε ψώνιο ονειρεύεται με ανοιχτά μάτια τη νύχτα, μια μεγάλη Μ……..

    Συνέχεια στο ολοκληρωμένο κείμενο:: http://tzinis.blogspot.com/2010/06/88-www-newstzinisgr.html
    ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ:

    Είμαι: Κάθαρμα στα καθάρματα, καλός με τους καλούς,
    άδικος με τους άδικους, αγνός με τους Αγνούς.
    Προσαρμογή χρειάζεται σ’ όλες τις περιστάσεις,
    Για ν’ απονείμεις δίκαιο σωστά να το μοιράσεις.
    Όλα αμφισβητείστε τα, και απ’ αρχή ζυγίστε τα. και όταν δεν μπορείτε…. να τα παραδεχτείτε.
    Κανέναν δεν χαρίζουμε όποια κ’ αν έχει θέση, και στέλνουμε τα αίσχη του στη μάπα του πεσκέσι.
    =Σας τα λέγω αυτά για να είστε εξαγριωμένοι (ενημερωμένοι)

    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    http://www.tzinis.com http://www.tzinis.blogspot.com/ http://users.otenet.gr/~tzinis tzinis@otenet.gr

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.