Στα χθεσινά επεισόδια αναρχικών στον Άγιο Παντελέημονα .. Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ; TON ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ


Ένταση και συγκρούσεις εχθές το βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα, καθώς την εμφάνισή της στην πλατεία  έκανε ομάδα περίπου 100 αναρχικών που προκαλεσε τους κατοίκους! Υπήρξαν συγκρούσεις στην πλατεία καθώς οι δέκα περίπου αστυνομικοί που υπήρχαν στην πλατεία κρύφτηκαν!
Πρόκειται για μια αναμενόμενη αντίδραση από το παρακράτος, καθώς η εκδήλωση της περασμένης δευτέρας “αναστάτωσε” κάποιους, ενώ νωρίτερα προηγήθηκε και συγκέντρωση και πορεία κατοίκων από την πλατεία Αττικής!
Η εκδήλωση, που οργανώθηκε από τους κατοίκους και διαδόθηκε τηλεφωνικά και στόμα με στόμα, μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς οι συγκεντρωμένοι όχι απλά μαζεύτηκαν και διαδήλωσαν, αλλά έκλεισαν και για ένα μικρό – συμβολικό – χρονικό διάστημα την Λιοσίων, πριν προχωρήσουν σε πορεία μέχρι την οδό Αχαρνών. Αυτό προκάλεσε προφανώς την μήνιν του παρακράτους, το οποίο έστειλε τις ομάδες… καταστολής του!

Σημείωση: από ό,τι φαίνεται καθώς το indymedia ήταν πεσμένο σήμερα, για την οργάνωση της επιθεσης χρησιμοποιήθηκε το portal tvxs.gr του κυρίου Κούλογλου!

trikalagr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.