Δηλαδή οι δεκάδες σύμβουλοι και “σοφοί” που πληρώνουμε, κατέληξαν ότι η λύση στο πρόβλημα είναι η εξαγωγή της μεσογειακής δίαιτας;


Αυτή είναι η κατάντια μίας χώρας που δεν σεβάστηκε ποτέ τον εαυτό της και υποτίμησε την αξία της. Να διασύρεται στο εξωτερικό με τον πλέον επώδυνο τρόπο από ανθρώπους ανίκανους, ιδιοτελείς και επικίνδυνους.

Εκτός εάν μπορείτε να δώσετε εσείς κάποια άλλη εξήγηση. Διότι, αυτή την στιγμή πληρώνουμε ένα κάρο συμβούλους τύπου Σκιώπα, δεκάδες σοφούς, υπουργούς, υφυπουργούς και γραμματείς, “τεχνοκράτες” και πεπειραμένους. Εταιρείες συμβούλων, διεθνείς οίκους και αναδόχους.

Έχουμε επίσης την αμέριστη συμβουλευτική συμπαράσταση του ΔΝΤ και της Τρόικας, της ΕΕ, της ΕΚΤ και των διοικητικών συμβουλίων διαφόρων οργανισμών και ΔΕΚΟ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, κατέληξαν προφανώς στο συμπέρασμα που εξέφρασε ο πρωθυπουργός ενώπιον του πλανήτη: Η λύση στην κρίση είναι η εξαγωγή της μεσογειακής δίαιτας (!!!). Μπράβο, τι πρωτότυπο! Τρέμετε Ιταλοί, μετά από 60 χρόνια που εσείς έχετε στήσει το ισχυρότερο branding του πλανήτη στην εστίαση βασισμένο στην Μεσογειακή διατροφή, όπως και τις μεγαλύτερες αλυσίδες εξαγωγών προϊόντων μεσογειακής διατροφής. Έρχεται ο ΓΑΠ με την κουστωδία του για να σας συντρίψει και να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο με αυτή την καινοτόμο ιδέα, που εσείς την εφαρμόζετε πάνω από μισό αιώνα.

Για να μην είμαστε και άδικοι, ο πρωθυπουργός είχε άλλη μία εξαιρετική ιδέα: Τους μαζικούς γάμους Κινέζων σε Ελληνικά νησιά. Τρέμετε Ταοϊστές, τρέμετε κέντρα εκδηλώσεων στο Σενζέν και την Καντόνα! Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι σύμβουλοι του θα σας πάρουν την πελατεία!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σε πει κάποιος “μαλάκα”. Ένας από αυτούς, να ασχοληθεί σοβαρά με τα λεγόμενα σου.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.