Συνελήφθη ο Κύπριος ανθέλληνας!


Οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου συνέλαβαν τον οπαδό της Ομόνοιας που έβαλε φωτιά στην ελληνική σημαία κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ. Γνώριμος στην αστυνομία ο δράστης ως «Μαχαλεπάρης».

Ο «εμπρηστής» είναι γνωστός στην αστυνομία και έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν και τους κυβερνητικούς ιατρούς. Άμεσες ήταν οι κινητοποιήσεις και από την πλευρά της διοίκησης της Ομόνοιας που απαγόρευσε για πάντα την είσοδο στο γήπεδο στον συγκεκριμένο οπαδό. Πρόκειται για άνδρα που είναι γνωστός ως «Μαχαλεπάρης»!

πηγή

Το θέμα κύριοι όμως δεν είναι αν ένας έκαψε την σημαία και συνελήφθη, όιπως έπρεπε. Το θέμα είναι ότι το κάνει μπροστά σε ολόκληρη κερκίδα και κανείς δνε αντιδρά. Ακόμη, πολλά παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί κατά καιρούς που δεν έχουν πάρει τις διαστάσεις αυτές και δεν έπαθαν τίποτα οι δράστες… Οι οπαδοί της Ομόνοιας έχουν σηκώσει (αν είναι δυνατόν) και σημαίες του ψευδοκράτους!!!! Και μην ξεχνάμε ότι σ’  αυτούς ανήκει το εμετικό σύνθημα προες τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ “Έλληνες είστε και φαίνεστε”…

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.