Καμαρώστε Έλληνες τον “shopaholic” υπουργό των Εξωτερικών «μας».


Την ώρα που ο λαός μας βογκά κάτω από το βάρος των άθλιων κατοχικών τους μέτρων, οι «νεοτσολάκογλου» ψωνίζουν ασύστολα στα καταστήματα της Νέα Υόρκης. Ο απόλυτος εξευτελισμός της αξιοπρέπειάς μας ως λαού.

Πατριωτικό Μέτωπο

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com

Την ώρα που ο λαός μας βογκά κάτω από το βάρος των άθλιων κατοχικών τους μέτρων, οι «νεοτσολάκογλου» ψωνίζουν ασύστολα στα καταστήματα της  Νέας Υόρκης. Ο απόλυτος εξευτελισμός της αξιοπρέπειάς μας ως λαού.  Καμαρώστε Έλληνες τον υπουργό των Εξωτερικών «μας».

Σε μια περιφρονητική της αναφορά, μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ν. Υόρκης, η New York Post, καταγράφει την έφοδο  διπλωματικής μας αποστολής σε καταστήματα της αμερικανικής μεγαλούπολης. Με επικεφαλής μάλιστα τον «Υπουργό Εξωτερικών» κ. Δρούτσα.

Το  ρεπορτάζ της New York Post, για το οποίο εκτενή αναφορά κάνει η ηλεκτρονική ελληνοαμερικάνικη εφημερίδα «Το καλάμι» http://www.kalami.net/  είναι απόλυτα περιφρονητικό  για τον κ. Δρούτσα και τη συνοδεία του, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα shopaholic (σε ελεύθερη μετάφραση αλκοολικός για ψώνια).

Πέρα από τους όποιους υποτιμητικούς για τον κ. Δρούτσα και τη συνοδεία του

χαρακτηρισμούς, η ουσία παραμένει πως οι άνθρωποι αυτοί που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό, κλέβοντάς του την ψήφο του, με τα γνωστά «λεφτά υπάρχουν, δεν θα φέρουμε το ΔΝΤ» κλπ τερατώδη ψεύδη, αποδεικνύονται ανάλγητοι και ψυχρά αδιάφοροι, στο δράμα το οποίο περνά ο ελληνικός λαός, με την οικονομική πολιτική την οποία έχουν επιβάλλει.

Αποκαλύπτοντας έτσι αργά και βασανιστικά στον δύστυχο λαό μας, το πραγματικό πρόσωπο του νεοταξίτικου τέρατος, το οποίο και εκπροσωπούν.

Επειδή όμως «μπορείς να εξαπατήσεις έναν άνθρωπο πολλές φορές, πολλούς ανθρώπους μία φορά, αλλά δεν μπορείς να εξαπατάς όλους τους  ανθρώπους όλες τις φορές», η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Aργά, αλλά σταθερά, όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται το μέγεθος της νεοταξίτικης απάτης που έχει στηθεί σε βάρος τους.  Καταλαβαίνουν  ακόμη πως διέξοδος πέρα από την πλήρη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, με το συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό και τα κόμματά του, δεν υπάρχει. Αντιλαμβανόμενοι παράλληλα, πως μόνο μέσα από ένα πλατύ, Πατριωτικό Κίνημα, ένα Κίνημα που να συνενώνει όλους απέναντι στην αθλιότητα, την σήψη και τη διαφθορά, είναι άμεση ανάγκη. Και αυτή η διάσταση επιβεβαιώνεται καθημερινά από τις δεκάδες έως εκατοντάδες εγγραφές απλών Ελλήνων πολιτών, που ξεκολλούν από τα «κομματικά μαγαζιά” και γίνονται μέλη του Πατριωτικού Μετώπου.

Οι κάθε λογής Δρούτσες, πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Και να αντικατασταθούν με τα γενναία παιδιά της Πατρίδας μας, Πατριώτες δημοκράτες όπως ο Νεοκλής Σαρρής, ο Κώστας Ζουράρις, η Χαρά Νικοπούλου, ο Γιώργος Δελαστίκ και πολλοί άλλοι που χρόνια τώρα με το παράδειγμά τους, μας διδάσκουν πως μπορούμε να έχουμε την Ελλάδα που δεν θα μας προσβάλλει, την Ελλάδα που δεν θα μας πληγώνει.

Για να πάρουν επιτέλους τα όνειρά μας εκδίκηση.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Καμαρώστε Έλληνες τον “shopaholic” υπουργό των Εξωτερικών «μας».

 1. Ὁ/ἡ Μιχάλης γράφει:

  Όπως λέει και ένα κρητικό ανέκδοτο: “ότι σκατά είναι ο πρόεδρος είναι και οι ψηφοφόροι”.
  Ο ελληνικός(;) λαός έχει εδώ και δεκαετίες τις κυβερνήσεις που του αξίζουν.
  Άρχισε να συνηθίζεις την ιδέα της παντελούς εξαφάνισης της Ελλάδας. Εγώ ήδη ξεκίνησα την προπόνηση.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ KWNSTANTINOS γράφει:

  Εχω ειδη τρυπιση δυο ζευγη φορμες,απο την προπονηση. τα ΣΠΟΡΤΕΞ μου δε…Τρυπια κ, το χειρωτερο !! δεν υπαρχει μια για αγορα αλλων.. Ο(

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.