Οὐδείς μωρότερος τῶν ἰατρῶν ἐάν δέν ὑπῆρχον οἱ κυβερνητικοί ἐκπρόσωποι…


…ή πώς το ξανθό αγόρι της κυβέρνησης την είπε πάλι!

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ….ΤΟΝ “ΙΔΡΩΤΑ” ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΝ ΞΟΔΕΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ..ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΔΩΣ ΤΗ ΣΚΕΨΕΙ Ο “ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: “Δεν ξέρω αν το είπε χαριτολογώντας ο κ. Στάινμπρουκ, αλλά υπάρχει φυσικά εξήγηση”…………………
Η ΑΝΩΤΈΡΩ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ  ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΩΣ …
Η ΡΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΝΗΠΙΑΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
Είναι να γελά κανείς μέχρι αηδίας  από τον πανικό που κατελήφθη η  κυβέρνηση με την αποκάλυψη του τέως Υπ. Οικονομίας της Γερμανίας κ. Σταϊνμπρουκ..…… ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ σκιαγράφησε την προσωπικότητα  και το πολιτικό ποιόν Παπανδρέου  ….δια της αποκαλυπτικής στιχομυθίας του μεταξύ αυτού και του σημερινού Πρωθυπουργού μας …. αλλά ταυτόχρονα και καταληκτικά “έδωσε” στην κυριολεξία την αδέξια στημένη ΑΠΑΤΗ των λόγων και των έργων του κυβερνήτη της Ελλάδας που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ έναν ολόκληρο λαό.
Στό θέμα μας τώρα του ΠΕΤΑΛΩΤΗ του στάβλου της κυβέρνησης ΓΑΠ.
Μα καλά είναι σοβαρό επιχείρημα το συνειδητό “άδειασμα” πετώντας  ένα “χαριτολογώντας” στον αέρα για να “αδειάσει” μια πολιτική προσωπικότητα ξένης χώρας και μάλιστα της χώρας εκείνης , της Γερμανίας ,που από αυτήν εξαρτάται η δανειοδότηση της χώρας των “αρχοντοχωριάτων” της  διαχρονικής πολιτικής των δανεικών???
Και στο κάτω κάτω μπορούμε να δεχθούμε ότι ο Πεταλωτής ως Έλλην  έχει το δικαίωμα να “αδειάζει” τους Βαρβάρους και δη Ούνους αλλά όταν απευθύνεται σε άλλους Έλληνες αυτό το “χαριτολογώντας” που “πέταξε” ο Πεταλωτής μας “έβγαλε” το μάτι και μαζί με όλους εμάς “βγήκε και το μάτι” της κυβέρνησης με την σαχλαμάρα ΠΕΤΑΛΩΤΗ!!!
Πάντως μετά από αυτές τις “εξηγήσεις” Πεταλωτή  οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ως κυβερνητικός εκπρόσωπος κέρδισε τον “οίκτο” των ακροατών του και του Ελληνικού λαού μια και ως πολιτικός και ως υπουργός μας απέδειξε ότι η πολιτική του δεν άπτεται της “τέχνης του εφικτού” όπως συνηθίζεται να λέγεται για τον εν γένη ορισμό της “πολιτικής”.
Αυτό το “χαριτολογώντας” θα γράψει Ιστορία!!!! ΚΑΙ ταυτόχρονα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα κερδίσει επάξια μια θέση ανάμεσα στα “μυωπικά φρούτα” της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.


Όσο για τον πρωθυπουργό μας τζάμπα τα ταξίδια του  τα έξοδα και ο ιδρώτας  που πήγε στράφι ….. αφού ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ του………….. του “άλλαξε τα καρφοπέταλα”
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΚΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗ
=====================================================================
ΧΙΔΙΡΟΓΛΟΥ: Ο κ. Στάινμπρουκ λέει στο βιβλίο του πράγματα τα οποία αναιρούν τα όσα λέει ο κ. Παπανδρέου, ενώ έρχεται και πάλι στο προσκήνιο το περιβόητο «λεφτά υπάρχουν». Τελικά το ΠΑΣΟΚ είχε εικόνα για τα μεγέθη της οικονομίας προεκλογικά και αν ναι γιατί ειπώθηκε τότε το «λεφτά υπάρχουν»;

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ειπώθηκε το «λεφτά υπάρχουν» γιατί τα λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν στο ελληνικό κράτος. Και αποδεικνύεται ότι όταν κάνουμε αυτή τη μεγάλη περικοπή της σπατάλης των δαπανών, οι οποίες δεν πήγαιναν υπέρ του ελληνικού λαού, πραγματικά τα χρήματα υπάρχουν. Όταν μπορούμε σήμερα, ένα χρόνο μετά, να πούμε ότι οι δαπάνες του δημοσίου περιορίστηκαν κατά 50%, δαπάνες οι οποίες όχι απλώς δεν ήταν απαραίτητες για τη δημόσια διοίκηση, για το δημόσιο συμφέρον, αλλά ήταν ακριβώς αυτές που επιβάρυναν τον Έλληνα πολίτη- και φυσικά αυτό είναι μόνο η αρχή- αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν.
Και όταν έλεγε ο Πρωθυπουργός ότι «λεφτά υπάρχουν», συμπλήρωνε και το «που πήγαν αυτά τα λεφτά». Άρα, θα πρέπει πραγματικά η Νέα Δημοκρατία να μας πει που πήγαν αυτά τα λεφτά, τα οποία διαχειρίστηκε επί έξι χρόνια με τον χειρότερο τρόπο. Εμείς όμως δεν μένουμε εκεί. Αποδεικνύουμε ημέρα με την ημέρα ότι λεφτά υπάρχουν στο ελληνικό κράτος και θα υπήρχαν περισσότερα αν άφηνε η Νέα Δημοκρατία αυτά τα έξι χρόνια να υπάρχουν αυτά τα χρήματα προς όφελος του ελληνικού λαού.
Όσον αφορά στην αναφορά που μου κάνατε για το βιβλίο του κ. Στάινμπρουκ, νομίζω ότι η λογική τα λέει όλα. Δεν ξέρω αν το είπε χαριτολογώντας ο κ. Στάινμπρουκ, αλλά υπάρχει φυσικά εξήγηση. Και από τον Φεβρουάριο, να θυμίσω, του 2009 ο Πρωθυπουργός, ο Γιώργος Παπανδρέου, τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητούσε εκλογές για να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα.
Ως προς το τι γνωρίζαμε τότε, γνωρίζαμε ό,τι στοιχεία μας έδινε η Νέα Δημοκρατία. Σαφώς, ήμασταν υποψιασμένοι, ότι η Νέα Δημοκρατία απέκρυπτε την αλήθεια. Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να αντιληφθεί το μέγεθος της εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Μάλιστα όταν ο κ. Σαμαράς, που έρχεται σήμερα να μας πει ότι θα μηδενίσει το έλλειμμα, τον Μάιο του 2009 εξαπατούσε ως υπουργός της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή τον ελληνικό λαό, λέγοντας και μάλιστα με στεντόρεια φωνή, ότι το έλλειμμα βρίσκεται λίγο πάνω από το 4%….

tolimeri

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.