Σαηεντολoγία, Αυτά Που Κρύβουν!


Ότι ο R.Hubbard εφηύρε την Σαηεντολογία είναι Ψέμα ! Μεγάλο ! Σε αυτό το άρθρο παραμένω σε ΔΥΟ ΜΟΝΟΝ καθαρά τεχνικά θέματα, θα ακολουθήσει άλλο με την φιλοσοφική ανάλυση ! Ο Πρόλογος  είναι της Theodosia’s ‘’Κανείς δεν θα ασχολείτο στα σοβαρά, με έναν τυπάκο που ήταν μια μεγάλη αποτυχία σε ότι επέλεξε να κάνει, αν δεν είχε φτιάξει ο ίδιος μια θρησκευτική σέχτα, εταιρία, οργάνωση .. !!! που αυτοαποκαλείται  ‘’Σαηεντολογία.’’ Το ποιόν και οι παρέες αυτού του παχουλού κοκκινομάλλη είναι πολύ ενδιαφέρουσες και μπορείς να τις διαβάσεις ΕΔΩ.. Μαγεία, μυστικιστικές στοές, εξωγήινοι, σεξουαλική ελευθεριότητα, ανηθικότητα πέρα από τα εσκεμμένα.

Η Γυναίκα του και η κόρη του αυτοκτόνησαν και μαζί τους αρκετοί που από αφέλεια ή μαγεμένοι από τα ωραία και παχουλά-σαν τον ίδιο-λόγια του, έκαναν το ολέθριο λάθος να περάσουν το κατώφλι της σέχτας. Κάποιοι κατέθεσαν όλη την περιουσία τους, — σε άλλο άρθρο θα ανεβάσω τα μηνύματα σας – κάποιοι τα λογικά τους και κάμποσοι αυτοκτόνησαν. Όλοι όμως όσοι έμειναν, είναι μισότρελοι και .. θυμήσου τονTom Cruise να χοροπηδάει στον καναπέ της Oprah Gail Winfrey, όταν του ανέφερε την λέξη Σαηεντολογία.

Θα μου πεις γιατί ασχολούμαστε? Γιατί σαν τον άδειο τενεκέ κάνουν δυσανάλογα μεγάλο θόρυβο και είναι μια ωραιότατη παγίδα. Με τα ιλουστρασιόν βιβλία τους, τα γλυκομίλητα σκλαβάκια τους, με τα σιρίτια τους, τις στολές τους, με τον μεγάλο στόχο που καραμελίζουν ‘να σώσουμε τον πλανήτη’ , να σας σώσουμε από τους ψυχίατρους, να σας σώσουμε από τον εαυτό σας.

Είναι σαν ένα γυαλιστερό κουτί τυλιγμένο με χρυσές κορδελίτσες, για να το πάρεις στα χέρια σου και να αρχίσεις να το ανοίγεις χρειάζεται να καταθέσεις στα ταμεία τους πάνω από 1.000.000 ευρώ…!!!!! Αφού τα καταθέσεις και πάρεις αυτό το γυαλιστερό κουτί… ?????

Αλλά αυτά σε άλλο άρθρο, που ήδη ετοιμάζω, όταν θα σας πω σχετικά με την δήθεν φιλοσοφία τους. Όλα είναι κλεμμένα από τους Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, από το Ζεν και την Bhagavad Gītā. Ακόμη και η λέξη Σαηεντολογία είναι κλεμμένη, το ηλεκτρόμετρο, η όλη θεωρία και τα βιβλία που δήθεν έγραψε ο Χάμπαρντ είναι όλα κλεμμένα.

Ο Ίδιος ελάχιστα έχει γράψει, πέρα από κάτι φτηνά κόμικς με εξωγήινους, συνήθως έβρισκε και άρπαζε βιβλία άλλων. . Με μεγάλη ανάλυση σε επόμενο άρθρο, το ετοιμάζω.. Σήμερα ο Ίων θα σας δείξει από που έκλεψε την λέξη ‘Σαηεντολογία’ φυσικά την έκλεψε,εδώ έκλεψε την ερωμένη του Παρσονς και 50.000 δολάρια, το ‘40 ήταν μια περιουσία σε μια λέξη και σε ένα ηλεκτρόμετρο θα είχε πρόβλημα???  Α ναι …το περίφημο ηλεκτρόμετρο. !!! ‘’’ Theodosia

1.2

Τα βιβλία

Το 1938 κωδικοποίησα ορισμένα αξιώματα και φαινόμενα σε αυτό που απεκάλεσα Scientology” λέει ο  L Ron Hubbard στην παλιά Κόκκινη σειρά βιβλίων των Σαηεντολόγων Τόμος 1 σελίδα 3.

..και Όμως υπάρχει η Scientologie, εκδοθείσα το 1934 από ένα Γερμανό ονομαζόμενο Dr. Anastasius Nordenholz στην προπολεμική Γερμανία. Περιλαμβάνει διαβαθμισμένα γραφήματα και συμβουλές για καταστάσεις ευαισθητοποίησης, που είναι ίδια  σε όλα, με ότι χρησιμοποίησε χρόνια αργότερα  ο Hubbard.

1.3

1.4

Το 1908 ένα βιβλίο με τίτλο «The Word» εκδόθηκε περιέχοντας 3 αναφορές στην Scientology, που ο συγγραφέας την αποκαλούσε ψευδό – επιστήμη ! Δες : Η πρώτη χρήση της λέξεως “ Scientology” Τυπωμένη Οπουδήποτε για πρώτη φορά στον κόσμο!!!

The New Word (δες φωτογραφία βιβλίου) by Allen Upward (corresponding member of the Parnassus Philological Society, Athens) 1908 London – Second Edition (Η πρώτη έκδοση τυπώθηκε ανώνυμα, η δεύτερη με το όνομα Allen Upward’s)

320 σελίδες. Υπάρχουν τρείς χρήσεις της λέξεως Scientology στο βιβλίο στις σελίδες 139, 149 & 156. ΤΟ 1908 !!!

1.1

Contents:

1. The Riddle

2. Psychology: The Personal Equation

3. Etymology: The Castle in the Air

4. Lexicography: The Play upon words

5. Metaphysics: The house of cards

6. Altruism: The Face in the looking-glass

7. Materialism: the shape

8. Physics: the knot

9. Dynamics: the demon in the stone

10. Chemistry: the man in the crumb

11. Mathematics: the conjuring trick

12. Logic: the cipher

13. Ontology: the end

14. Metastrophe: the magic crystal

15. Biology: the elf

16. Theology: the painted window

17. Exegetics: the forbidden fruit

18. Pathology: the pyramid

19. Astrology: the eclipse

20. Ethics: the book of etiquette

21. The Heir””

5.4

Το e-meter

The E-meter is never wrong. It sees all; it knows all. It tells everything. L. Ron Hubbard χαχαχα πόσο ανεγκέφαλος μπορεί να είναι κανείς ? Για … να το πιστέψει ?

Η τιμή του στην Αμερική το 1995 ήταν 3.850 δολάρια !!!

Ιδού η πατέντα που υπέβαλε ο Hubbard US Patent 3,290,589 issued Dec. 6th, 1966

Device for Measuring and Indicating Changes in the Resistance of a Human Body

Inventor: Lafayette R. Hubbard http://www.cs.cmu.edu/~dst/Secrets/E-Meter/hubbard-patent.html

Είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για την Σαηντελογία. Είναι το θέλγητρο που τραβάει τους ανθρώπους στην Σαηντελογία, και που τους δίνει την επιστημονική βάση (sic) για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται ! (πόση προβατίλα μπορεί να κουβαλάνε? φαίνεται πολύ). Οι υποψήφιοι Σαηντελόγοι γίνονται δεκτοί η αποπέμπονται βάσει του οργάνου. Τους βοηθά να εξαγάγουν τα πλέον ενδόμυχα μυστικά και εξομολογήσεις, συμπεριλαμβανομένων σεξουαλικής και εγκληματικής φύσεως. Επιπλέον τους βοηθά να καταλάβουν την ημερομηνία και τις λεπτομέρειες των τωρινών τους προβλημάτων και των περασμένων τους ζωών. Εεε τα άλλο να θελήσει κανείς ?

O Volney Matheson ( http://en.wikipedia.org/wiki/Volney_Mathison ), είναι ο εφευρέτης του E-meter, διαβάστε στο κεφάλαιο 6 του βιβλίου του Creative Image Therapy

by Volney G Mathison (c) 1954 by Matheson Electropsychometers International

βιβλία του ιδίου :

(1954) Creative Image Therapy. Mathison Electropsychometer.

(1955) Electropsychometry. V. G. Mathison.

(1956) How to Achieve Past Life Recalls. Quincy, Massachusetts: Institute of Physical and Mental Development.

(1956) The Secret of the Lourdes Miracles Revealed. Los Angeles, California: Mathison Electropsychometers.

(1957) Practical Self-Hypnosis: How to Achieve and Effectively to Use Hypnosis Without the Presence of an Operator. Mathison Electro Psychometers.

(1957) Space-Age Self Hypnosis.

(1958) The Secret Power of the Crystal Pendulum. Institute of Self Hypnosis.

Οι μεταγενέστερες εκδόσεις του Ε-meter από τους Σαηντετολόγους εφευρέθηκαν από τους Don Breeding και τον Joe Wallis. Ουσιαστικά άλλαξαν τις λυχνίες με τρανζίστορ, και κάποιες διαφορές στα κυκλώματα, στα τελευταία έχει προστεθεί και μικροεπεξεργαστής ! Το E-meter στην πραγματικότητα είναι ένας άτεχνος ανιχνευτής ψεύδους. Ουσιαστικά είναι μια παραλλαγή γέφυρας Wheatstone, που μετρά την Γαλβανική αντίδραση του δέρματος !

Παρακάτω οι δύο εικόνες, η πρώτη η πραγματική από το βιβλίο του του Volney Matheson, και η δεύτερη που δόθηκε από τους Σαιντελόγους στο περιοδικό Der Speigel το 1994 και αναδημοσίευση στο περιοδικό Stern τον Σεπτέμβριο του 1995, όπου έχει γίνει μοντάζ, με την τοποθέτηση του Ron Hubbard στην θέση του Volney Matheson. !!!!!!!!

2

Ένα από τα μεγάλα ψέματα που διαδόθηκαν από τον Hubbard και τον David Miscavige ήταν ότι ο L.R.Hubbard ήταν η μοναδική πηγή της Διανοητικής και της Σαιντελογίας . Ο μοναδικός σκοπός αυτού του μύθου ήταν να δημιουργήσει μια εικόνα ημίθεου του Hubbard . Μια εικόνα ιδιοφυίας, μια εικόνα που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εξαγάγει υπακοή, λατρεία και τι άλλο ? Χρήματα !!!

3

Ενδορφίνες και το E-meter

Ουσιαστικά η παρατεταμένη χρήση του δημιουργεί Ηλεκτροαναλγησία. Η παρατεταμένη έκθεση στο ρεύμα που το ηλεκτρόμετρο περνά μέσα από το σώμα αυξάνει την έκκριση των ΕΝΔΟΡΦΙΝΩΝ !!! (((Οι ενδορφίνες είναι μία από τις 3 κύριες ομάδες ενδογενών οπιοειδών που παράγονται στον εγκέφαλο, με αντιπροσωπευτικότερη τη β-ενδορφίνη, που έχει την ισχυρότερη αναλγητική δράση.

Χαρακτηρίζονται παγκοσμίως ως οι ορμόνες anti-stress και φυσικής αναλγησίας και της ευτυχίας..

Συνδεόμενες με ειδικούς νευροϋποδοχές μπλοκάρουν το μήνυμα του πόνου στο Νευρικό Σύστημα χωρίς όμως να μπορούν να δρουν απεριόριστα αφού ο οργανισμός παράγει και ένζυμα (ενδορφινάσες) που μπλοκάρουν τη δράση των ενδορφινών, λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι υποφέρουν όλο και περισσότερο από πόνους καθώς γερνούν.))) οπότε μήπως καταλάβατε το Colpo Grosso των τύπων ? Μήπως δεν το καταλάβατε και θέλετε να το ξαναπώ ?

4

5

6

Αρχικά ο Volney Matheson και ο L Ron Hubbard συνεργαστήκανε, όμως αργότερα τσακωθήκανε και ο Μatheson τον αποκάλεσε ανήθικο υπνωτιστή στο κεφάλαιο έξι της Creative Image Therapy. Παρακάτω βλέπετε ένα γράμμα στις 13 Μαρτίου 1952 που συνιστά τρόπους καταπολεμήσεως του Volney Matheson με Black Dianetics και Black Scientology μιας και κατέληξε “πρόβλημα” ο Matheson !Αλλά για αυτά σε ξεχωριστό άρθρο.

7

 

Those who can make you believe absurdities

can make you commit atrocities

Voltaire (1694 – 1778)

Διάβασε ακόμη σχετικά

Παγκόσμιος Οικονομικός πόλεμος, επιρροής και εξουσίας. Ευαγγελιστές, Μουν, Μορμόνοι, Σαηεντολόγοι, η mikrosoft με τις εταιρίες της, το Χόλυγουντ και οι ηθοποιοί του, εταιρίες PR..  σε ένα χορό διαπλοκής, διαφθοράς, εξουσίας, ελέγχου.. Ένας δαιδαλώδης αχταρμάς εταιριών, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ, ΕΠΕ και ΑΕ, που φυσικά σαν εταιρίες κερδοσκοπικές ή μη κερδοσκοπικές, που είναι  μπλέκονται με συμφέροντα εξουσίας, οικονομικά και πολιτικά. Με έπαθλο ‘μερίδα από το μαντρί με τα πρόβατα’ ή πιο απλά ‘τον τίτλο του τσοπάνη’. Όλο αυτό το τεχνητό ανθρώπινο κατασκεύασμα το αποκαλούν θρησκεία, ή οι πιο θρασύς όπως οι Σαηεντολόγοι το αποκαλούν ‘Θρησκευτική Εταιρία’ και όταν το βγάζουν στην αγορά.. τι ζητούν? Πιστούς, οπαδούς, πρόβατα. δηλ ΕΣΕΝΑ. Τι θέλουν να πάρουν από εσένα. Το έχουμε πει πολλές φορές. Ενέργεια. Την τόσο πολύτιμη Ενέργεια σου. Εκτός από αυτό φυσικά και θέλουν χρήματα, πολλά πολλά πολλά χρήματα, δόξα, εξουσία, παγκόσμια επιρροή. Εμφανής Σκοπός τους όλων είναι ‘ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ’ ή να σώσουν τον πλανήτη για να περνάς ΕΣΥ καλά. Όλα όσα θα διαβάσεις πιο κάτω ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Ο Αφανής σκοπός τους? αχα .. Σκέψου μόνος σου.

Το πιστεύεις αληθινά; Όλη αυτή η φασαρία και το μπέρδεμα πολιτικής, δικαστηρίων, δικαστών, μισθοφόρων,τεράστιων χρηματικών ποσών, βλέψεις μιας παγκόσμιας κυριαρχίας, στρατολόγηση σκλάβων, οπαδών, έχει οποιαδήποτε, μα οποιαδήποτε σχέση με Εσένα και την Πνευματική σου Ελευθερία. ? !!  Είναι δυνατόν να έχει οποιαδήποτε, μα οποιαδήποτε σχέση με Πνευματικότητα?

Όλος αυτός το συφερτικός που έχει, όπως λέει ο ίδιος, σχέση με πνευματικότητα και την σωτηρία του Πλανήτη.. Σκέφτηκες ποτέ τι ή γιατί το κάνει? Όλοι οι δάσκαλοι, οι γκουρού, αυτό που ζητάνε από εσένα για να σε σώσουν είναι αφοσίωση, πίστη, υποταγή, φυσικά τα χρήματα σου, αα και την συμφωνία σου … Γιατί άραγε αναρωτήθηκες ποτέ? Η μήπως η ανάγκη σου να είσαι πρόβατο έχει μπλοκάρει κάθε εγκεφαλική λειτουργία σου.

Διάβασε τα αρχεία του FBI για τους Σαηεντολόγους

Jack Parsons, Ron Hubbard, Aleister Crowley. Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά … Επειδή “κάποιους εμπλεκόμενους”  δεν τους άρεσε καθόλου το άρθρο της ‘ στάλας’  “Μυστικιστικός Πόλεμος ‘Θρησκευτικών Εταιριών’”, φαίνεται λοιπόν  ότι θέλανε να ακούσουνε και τα υπόλοιπα. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι  θέλουν με κάθε τρόπο, να αποκρύψουν την στενή σχέση των τριών αυτών ανδρών μεταξύ τους και κάποιοι άλλοι μας κατηγορούν ότι προσεγγίζουμε το θέμα επιφανειακά (sic). Κάποιος πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. E, λοιπόν μέσα στον περιορισμένο χώρο ενός άρθρου, ιδού η σχέση τους ! Ψάξτε μόνοι σας τους συνδέσμους αλλά και ερευνήστε για το θέμα, έχει πολλές κωμικοτραγικές προεκτάσεις. Διάβασε ακόμη σχετικά

από miastala

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Σαηεντολoγία, Αυτά Που Κρύβουν!

  1. Ὁ/ἡ Bhagavat Purana γράφει:

    Very helpful 🙂 Thanks and all the best.

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ Ranga Shankara γράφει:

    Thanks for sharing. 🙂

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.