Συνειδητά ψεύδη


Προ των εθνικών εκλογών του Οκτωβρίου του 2009, ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας, κ. Γ. Παπανδρέου, έταξε στον  Ελληνικό λαό λαγούς με πετραχήλια, με το αμίμητο πλέον «λεφτά υπάρχουν».

Ο Ελληνικός λαός πίστεψε ακόμη μία φορά τα προεκλογικά ψεύδη, που διαχρονικά μεταχειρίζονται όλοι οι αρχηγοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ., προκειμένου να αναρριχηθούν στην εξουσία .Ψήφισε λοιπόν το ΠΑ.ΣΟ.Κ., δίνοντας του μεγάλη πλειοψηφία, λόγω και της ανυπαρξίας της χρεοκοπημένης Ν.Δ. του κ. Κ.Καραμανλή.

Αμέσως μετά τις εκλογές όμως, διαπίστωσε  ως δια μαγείας πως λεφτά δεν υπήρχαν και ένα από τα επιχειρήματά του ήταν, πως δεν είχε επαρκώς ενημερωθεί για τα πλήρη οικονομικά στοιχεία της χώρας, από τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, τον κ. Προβόπουλο, ο οποίος  επανειλημμένως τον έχει  δημόσια διαψεύσει.

Στο σημείο αυτό δεν πρέπει να μας διαφεύγει της προσοχής, πως ο κ. Παπανδρέου δεν έγινε Πρωθυπουργός με παρθενογέννηση. Από της ιδρύσεως του ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπήρξε πρωτοκλασάτο στέλεχός του και επί πολλά έτη διετέλεσε υπουργός σε κύρια υπουργεία (παιδείας, εξωτερικών κ.λ.π.), πριν την ανάληψη της προεδρίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Είναι λοιπόν δυνατόν, να μην γνώριζε το ύψος του ελλείμματος, το ύψος του χρέους και τις διαστάσεις κρίσεως που παρουσίαζε η ελληνική οικονομία;

Δυστυχώς για τον κ. Παπανδρέου, όλα τα μετεκλογικά επιχειρήματά του για την ελλιπή γνώση, όσον αφορά το κατάντημα της ελληνικής οικονομίας, ήρθαν να καταρρίψουν οι πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, που τυχαίνει να είναι και επικεφαλής των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης. Ο κ. Γιούνκερ λοιπόν, ισχυρίσθηκε πως τα «χάλια» της ελληνικής οικονομίας τα γνώριζαν όλοι στην Ε.Ε. και επί σειρά ετών ενημέρωναν τους αρμοδίους υπουργούς οικονομικών  της χώρας μας για το ξεχαρβάλωμα και τα αδιέξοδα της ελληνικής οικονομίας. Καταρρίπτεται επομένως, ο ισχυρισμός πολλών, πως ο Πρωθυπουργός και το οικονομικό του επιτελείο  δεν γνώριζαν σε ποια δυσχερή κατάσταση βρίσκονταν η οικονομία μας και έταζαν όλες αυτές τις οικονομικές παροχές και δεσμεύονταν για τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και συνταξιούχων, κάνοντας, εντέλει τα ακριβώς αντίθετα, μετά την εκλογή τους στην εξουσία,  και βυθίζοντας στην δυστυχία τον Ελληνικό λαό.

Θεωρώ λοιπόν πως, δεν πρόκειται περί ανικανότητας αλλά περί συνειδητών ψεμάτων μέσω των οποίων, ο κ. Παπανδρέου υφάρπαξε την εξουσία και οδήγησε με απόλυτη γνώση και συναίσθηση των οικονομικών δεδομένων,  την χώρα μας στην οικονομική κατοχή του Δ.Ν.Τ. και της Τρόικας.

Αποστόλου Παναγιώτης

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Συνειδητά ψεύδη

 1. Ὁ/ἡ papailias γράφει:

  Πρόκειται για συνειδητά ασυνείδητους

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ γράφει:

  Διεθνές ληστρικό (μολυσματικό) Νομισματικό Ταμείου Δι-Νε-Του.……

  Φτάνει πια τόσο ψέμα, ευημερία, σπατάλη κ. Παπανδρέου, Δι-Νε-Του.……
  Πρωθυπουργός και να λέγει ΨΕΜΑΤΑ γίνετε;;; -Γίνετε και παραγίνετε, και από όλους του μαλάκες εγκρίνετε!!
  Ο ποιο κατάλληλος ως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για πρωθυπουργός είναι ο…. -Αυτός που είναι πρωθυπουργός.

  Για όλα φταίνε οι πρωθυπουργοί, και της κακοδαιμονίας συνεργοί, διότι αναλαμβάνουν για να λύσουν όλα τα προβλήματα, και είναι όλο ψευτιές και ευφυολογήματα. Τα ίδια τα ποιήματα, πάντα απ’ τα ίδια βλήματα στα ίδια θηματα.
  Αφού αναλαμβάνουν να μας σώσουν οι εκάστοτε σωτήρες τότε δεν μπορούν να μας δικαιολογούν την αποτυχία τους. Απλός να μην ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, όπως ένας ράφτης δεν αναλαμβάνει να επισκευάσει τηλεοράσεις. Ποινική ρήτρα και κατασχέσεις περιουσιών…….δεν υπάρχει;

  Από τέτοιους ανθρώπους πρέπει να αφαιρείται βαθμός ανθρωπισμού επί τοις %. Ενώ έπρεπε να τους κάνουν απόσυρση τους ίδιους λόγο ανικανότητας, και να τους αφαιρέσουν την άδεια κυκλοφορίας ανθρώπου, ή αφαίρεση βαθμός ανθρωπισμού (Ανθρωπινότητας) επί τις %, να τους αφαιρείται η ταυτότητα, και να κατατάσσονται στα δειγματολόγια ζώων της γεωργικής σχολής.

  =Κανένας δεν θα μπορέσει να με διάψευση για το ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ μου: ΤΕΛΙΚΟΣ: Για ΟΛΑ φταιν οι κυβερνώντες οι νυν και οι απόντες, οι πεθαμένοι και οι ζώντες, την δυστυχία πάντα φέρνουν, και απ’ τους λαούς ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ, τους ξεγελούνε και τους γδέρνουν.

  Δείτε την μάπα σας στο καθρέπτη. Μπας και δείτε και τον ψεύτη.
  Το 2000 ο Σημίτης ως πρωθυπουργός και ο Παπαντωνίου έλεγαν στις εφημερίδες ότι το Χρηματιστήριο είναι ο καθρέφτης της οικονομίας, και ο Γενικός Δείκτης θα πάει στις 7.000 μονάδες και έχει λαμπρό μέλλον, στο μέλλον Ή τους λέγατε ψέματα, ή είχατε μεσάνυχτα από οικονομία. Ξέρατε ότι το χρηματιστήριο είναι ΤΖΟΓΟΣ, θεσμός απάτης.

  Τα χρηματιστήρια οι τράπεζες με τις κομπίνες τους φάγανε τα λεφτά, και άρχισαν οι κατασχέσεις οι απάτες οι αυτοκτονίες από χρέη προς τις τράπεζες χρηματιστήρια κλπ. Συνέχεια στο: Μπινελίκια για το χρηματιστήριο. http://www.tzinis.com/xaa.htm

  Η ιδιωτικοποίηση είναι η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ των οικονομολόγων του κράτους, και του ίδιου του κράτους κλπ Μπορείς να είσαι οικονομολόγος (του κράτους) χωρίς να σπουδάσεις αρκεί να μην είσαι μ-βλάκας

  (Τους ανθρώπους υψηλής ποιότητας να τους ψάχνετε μόνον στις Εξαιρετικές Εξαιρέσεις.

  Φιλικά τζίνις.ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://www.tzinis.blogspot.com/ http://www.tzinis.com tzinis@otenet.gr

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.