Πανικός στην Ιπποκράτους από τις νέες δημοσκοπήσεις. Ετοιμάζουν εκστρατεία λάσπης κατά υποψηφίων.


Καλπάζουν οι αντιμνημονιακοί συνασπισμοί – μεγάλες διαρροές προς το ΚΚΕ – εκστρατεία λάσπης με συντονιστή τον κ. Τσούρα ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Κατάρρευση των κυβερνητικών υποψηφίων δείχνουν πλέον όλες οι μετρήσεις, ιδιαίτερα αυτές των τελευταίων ημερών, γεγονός που προκαλεί πανικό στην Ιπποκράτους αλλά και στους “διεθνείς χειροκροτητές” που εξέφραζαν τον θαυμασμό τους για την έλλειψη αντιδράσεων στα νέα μέτρα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η λαϊκή δυσαρέσκεια θα αποτυπωθεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όπου οι “χρισμένοι” της κυβέρνησης θα δουν τα ποσοστά τους να κατακρημνίζονται παρά την αμέριστη στήριξη που έχουν από τα μεγάλα ΜΜ”Ε”.

Την κατάρρευση των κυβερνητικών συνασπισμών την καρπώνονται σε πολλές περιπτώσεις οι υποψήφιοι με το χρίσμα της Ρηγίλλης, οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης αλλά η έκπληξη έρχεται από τα ποσοστά των υποψηφίων του ΚΚΕ που θα δει σε πολλές περιπτώσεις τα ποσοστά του να διπλασιάζονται!

Η Ιπποκράτους βλέποντας ότι παρ’ όλη την υποστήριξη των ΜΜΕ η κατάσταση είναι τραγική, ετοιμάζει το τελευταίο της χαρτί και αυτό είναι ο πόλεμος λάσπης κατά “ενοχλητικών” υποψηφίων προκειμένου να αναστρέψει το δυσμενές κλίμα. Ήδη, ο κύριος Τσούρας σε ρόλο “γραφείου τεκμηρίωσης”, κοινώς Πάγκαλος της αυτοδιοίκησης, ετοιμάζει τους γνωστούς πράσινους φακέλους που αποστέλλονται σε ΜΜ”Ε” αλλά και ορυμαγδό non papers με λάσπη για τους αντιπάλους που δίδονται στα στελέχη των πράσινων παρατάξεων.

Αυτή βέβαια είναι πάγια πασοκική τακτική. Το ανεπίτρεπτο της υπόθεσης είναι ότι χρησιμοποιούνται οι κρατικές δομές, οι περιφέρειες, οι οικονομικές υπηρεσίες για προεκλογικές σκοπιμότητες. Σε μία περίοδο μάλιστα που η κατάρρευση της κοινωνίας είναι προ των πυλών. Αυτό απλώς επιβαρύνει την θέση τους γιατί η λαϊκή ευμηγορία την Κυριακή των εκλογών θα είναι αμείλικτη.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.