Η Ελλάδα κάνει εξαγωγές …αναρχικών!


Έντονη ανησυχία, προκαλούν οι δηλώσεις του Ιταλού υπουργού εσωτερικών Ρομπέρτο Μαρόνι, σύμφωνα με τον οποίο «στην διαδήλωση που οργανώνει το Σάββατο στη Ρώμη το κεντροαριστερό συνδικάτο Cgil υπάρχει κίνδυνος να διεισδύσουν βίαιες ομάδες, προερχόμενες και από το εξωτερικό».

Η εφημερίδα της Ρώμης “Ιλ Μεσσατζέρο”, σε σχετικό της άρθρο με τίτλο «η ιταλική αντιτρομοκρατική φοβάται μαζική μετάβαση από τα Εξάρχεια των Αθηνών», τονίζει ότι «ο μεγαλύτερος συναγερμός, για την διαδήλωση, αφορά τον κίνδυνο παρείσφρησης Ελλήνων αναρχικών, αλλά και Γάλλων, Βάσκων, Γερμανών και ακόμη και Σέρβων». Σύμφωνα με την Ιλ Μεσσατζέρο, «η κινητοποίηση του συνδικάτου Fiom-Cgil, καταφέρνει να απορροφήσει άμεσα την δυσφορία που παρατηρείται στο εξωτερικό».

«Οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες, προσπαθούν να αποτρέψουν, ή τουλάχιστο, να ελέγξουν, την μαζική άφιξη ομάδων διαδηλωτών που μπορεί να προκαλέσουν ταραχές στην αυριανή διαδήλωση. Και να αποφύγουν τυχόν υποτίμηση του κινδύνου, όπως συνέβη στην Γένοβα το 2001, με την διάσκεψη G8 και στο στάδιο της ίδιας πόλης, την περασμένη Τρίτη», υπογραμμίζει ο ιταλός δημοσιογράφος Μάσιμο Μαρτινέλι.

Καταφέραμε να είμαστε λοιπόν φόβητρο και για τις γειτονικές μας χώρες, εξάγοντας τρομοκράτες και τρομοκρατία. Συγχαρητήρια τόσο σε εμάς, όσο και σε όσους τόσο καιρό επιτρέπουν στα «καλόπαιδα» των Εξαρχείων να δρουν ανεξέλεγκτα.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.