Αν θες να επισπεύσεις τις εξελίξεις, φτιάξε έναν προφήτη


Το βίντεο με τις προφητείες του Καρατζαφέρη το έχετε δει όλοι λίγο πολύ. Το βάζουμε για όσους φίλους δεν είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν.

Όντως πρόκειται για μια πολιτική προφητεία που επιβεβαιώθηκε. Όπως άλλωστε και η δική μας “προφητεία” για τις ενέργειες του ΓΑΠ όταν θα γινόταν πρωθυπουργός εδώ

Έχουμε πει σε παλαιότερο άρθρο μας ότι υπάρχουν δύο ειδών “προφήτες”: Οι πραγματικοί και οι πλασματικοί.

Ναι, πιστεύουμε στους πραγματικούς προφήτες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το πόνημα του Πυθαγόρα “περί μαντικής” εξαφανίστηκε απο κάποια ιερατεία, όπως και τόσα άλλα έργα του κορυφαίου μύστη της ανθρωπότητας.

Το προφίλ του προφήτη όμως είναι συγκεκριμένο. Η αποστασιοποίηση από το παρόν συνοδεύεται με μία άκρως ασκητική δοκιμασία που διαρκεί πολλά έτη και απαιτεί επώδυνες συνθήκες. Αυτό το προφίλ δεν το έχει σε καμία περίπτωση ο ευτραφής πρόεδρος του ΛΑΟΣ, άρα τον κατατάσσουμε αυτομάτως στην δεύτερη κατηγορία.

Αυτή δηλαδή των προφητών που περιγράφουν τις στοχεύσεις τους ως μελλούμενα ώστε να επισύρουν την ταχύτερη πραγματοποίηση τους. Έτσι λοιπόν η προφητεία του κυρίου Καρατζαφέρη προ δεκαετίας υλοποιήθηκε έχοντας τον ίδιο ως βασικό συστατικό επιτυχίας. Το επιστέγασμα, η υπογραφή του μνημονίου από τον κύριο Καρατζαφέρη, το οποίο μνημόνιο ήταν η “αποκάλυψη” της εκποίησης της πατρίδας.

Τώρα που η προφητεία εκπληρώθηκε, μένει να δούμε την κάθαρση που ακολουθεί κάθε τραύμα.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.