Τα… παιχνίδια των Σκοπιανών και οι Έλληνες επιχειρηματίες


Μιας και μιλάμε για επενδύσεις και αποχωρήσεις Αράβων από τον Αστακό, να δούμε και τις… περιπέτειες των ελληνικών επενδύσεων στα Σκόπια. Σε μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές επενδύσεις (με παιχνίδια) στα Σκόπια επιβλήθηκε ποινή δεκαπενθημέρου διακοπής λειτουργίας, επειδή σε σύνολο περίπου 20.000 προϊόντων ο έλεγχος «βρήκε» ένα προϊόν με ελλιπείς οδηγίες στην (ανύπαρκτη) σλαβομακεδονική γλώσσα!

Με ερώτησή του προς τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα ο Κυριάκος Βελόπουλος ζητά να ενημερωθεί τι θα πράξει το υπουργείο για αυτήν την ιδιαιτέρως καταχρηστική εφαρμογή της νομοθεσίας κατά μιας επιχείρησης ευρωπαϊκών συμφερόντων από ένα κράτος που μας έχει… ζαλίσει με την ευρωπαϊκή του προοπτική.

Αλλά δεν φταίνε οι Σκοπιανοί. Οι Έλληνες επιχειρηματίες φταίνε που πάνε και επενδύουν στη γειτονική χώρα, ενώ γνωρίζουν τις αλυτρωτικές απόψεις του κρατιδίου. Και λεφτά τους δίνουμε και μας μουτζώνουν. Μπράβο και πάλι μπράβο μας…

elora

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.