Τραβάνε τα μαλλιά τους στην Ιπποκράτους με τον Μίχα!


Το κάζο που έχουν πάθει με τον Μίχα στην Ιπποκράτους δεν έχει προηγούμενο! Την πάτησαν και οι ίδιοι με το μαϊμού ίματζ του “λαοπρόβλητου” και δημοφιλούς στον Πειραιά και τώρα τρέχουν…

Οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν ήδη στα τάρταρα, ο ίδιος παραμένει στην ασφάλεια της νομαρχίας αποφεύγοντας τις “επικίνδυνες εξόδους” στον “λαό του” και σα να μην έφταναν όλα αυτά, έκανε το στρατηγικό λάθος να θάψει τον Φασούλα για τα δικά του συμφέροντα και όχι για την θητεία του.

Το θάψιμο στον Φασούλα το ήθελε για να ξεφορτωθεί τους ενοχλητικούς αιρετούς και να φτιάξει το ψηφοδέλτιο του όπως ο ίδιος ήθελε, τοποθετώντας τα δικά του παιδιά που ο ψηλός είχε αφήσει απ’ έξω…

Ήρθαν μετά οι προεκλογικές προσλήψεις στη νομαρχία σε περιόδους λιτότητας που εξόργισαν πρωτίστως τους υπόλοιπους πασόκους που είναι στην απ’ έξω και τώρα τρέχουν να τις καλύψουν.

Αυτό που φοβούνται όμως περισσότερο από όλα, είναι η έκρηξη Φασούλα που είναι πλέον αναπόφευκτη και θα σχετίζεται με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που του έβαλαν τρικλοποδιές – όπως ο ίδιος είχε ομολογήσει –  κατά την θητεία του. Στην Ιπποκράτους γνωρίζουν μάλιστα πως ο Φασούλας έχει στα χέρια του φάκελο – φωτιά με αποδείξεις για τα λεγόμενα του και ετοιμάζεται να τον ρίξει στην μάχη λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Είναι τόσο “βαρύς” μάλιστα που θα δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις όχι μόνο στον δήμο Πειραιά αλλά και στην περιφέρεια.

Ας πρόσεχαν. Αν και ορισμένοι σόφρωνες όπως ο Καρχιμάκης ήδη προσπαθούν να πάρουν αποστάσεις και να ρίξουν όλες τις εφεδρείες στην “αυτοδιοικητική” επιλογή Σγουρού για να μετριάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.