Ο Ερντογάν ήρθε στο… ντοβλέτι του


Ο Ερντογάν ήρθε για να συγκυβερνήσει… Δηλαδή, να δώσει τις εντολές του στους εν Αθήναις εθνομηδενιστές, που θα σκύβουν υποτελώς και θα πουν ναι σε όλα. Ήδη, έχουν ξεκινήσει με απίστευτες αβρότητες, με δείπνα τα οποία αναγγέλλουν μέσω των γραφείων Τύπου των υπουργείων. Άνευ αιδούς… Ο τόπος μας αλώνεται. Κάθε μέρα, εκχωρείται και ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας σε διεθνείς οργανισμούς, μέσω μνημονίων, μέσω συμφωνιών, μέσω παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

Η άφιξη εδώ των νεο-οθωμανών, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Ήρθαν με συγκεκριμένη ατζέντα και θα έχουν απέναντί τους (δηλαδή στο πλάι και ελαφρά πίσω τους) έναν εκ των συντακτών του εθνοκτόνου σχεδίου Ανάν και ένα διαπρύσιο υποστηρικτή του. Κοινώς, ομοϊδεάτες, οπαδούς της «πολυπολιτισμικότητας» (η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν «πολυπολιτισμική»…), ανθρώπους με εντελώς διαφορετική προδιάθεση απ’ ό,τι είχαν οι προκάτοχοί τους.

Η χώρα καταρρέει, με τις ενδοτικές ηγεσίες να προχωρούν στην εκτέλεση άνομων σχεδίων, υποθηκεύοντας το μέλλον του Ελληνισμού. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία πώς λέγονται. Η ιστορία τείνει να περιθωριοποιεί όλους όσους έστρωσαν χαλιά στους εχθρούς μας, πουλώντας στους ιθαγενείς χάντρες και μεταξωτές κορδέλες. Όμως, όποτε και αν αντιστραφεί αυτή η διαδικασία, η βλάβη θα είναι ανήκεστος. Και αυτό, γιατί ο μηδενισμός εμπότισε πολλούς και ελάχιστοι (και δυστυχώς περιθωριοποιημένοι) αντιδρούν.

Είμαι επιζών της τραγωδίας της Κύπρου. Παρακολουθώ με λύπη μου την επέλαση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του εθνομηδενισμού, σε Ελλάδα και Κύπρο. Η φιλελεύθερη σοσιαλδημοκρατία που μας κυβερνά (και στην περίπτωση της Κύπρου ο εθνικά απαράδεκτος, ο κομμουνιστής Δημήτρης Χριστόφιας), έχει βαλθεί να ανασκολοπήσει τον τόπο. Και οι εθνοπρεπείς φωνές, σίγησαν… Αυτές τις δύσκολες ώρες, η φωνή του μακαριστού Χριστόδουλου, λείπει πολύ, πάρα πολύ. Αλλά, αναρωτιέται κανείς, πού είναι όλοι οι υπόλοιποι αρχιερείς, γιατί σιγούν…

Αν δεν δώσει την 7η Νοεμβρίου τη λύση ο λαός, έχουμε τελειώσει ως έθνος. Και τότε, θα είμαστε όντως υπεύθυνοι για τα δεινά που μας βρήκαν. Μακριά λοιπόν από όσους στήριξαν το μνημόνιο και τον Δημήτρη Χριστόφια. Πλέον, αποτελεί θέμα εθνικής επιβίωσης.

Νίκος Χιδίρογλου

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.