Νέο σήριαλ ηλίθιου τρομοθεάματος, αλλά σηματοδοτεί και νέες συμφορές


Το κράτος και το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ έχει χάσει πλέον κάθε επαφή ΟΧΙ μόνο με την πραγματικότητα, αλλά και με τους «μηχανισμούς» της απλής λογικής.
Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι σκαρώνουν, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, τόσο κραυγαλέα βλακώδεις και νευρικές πράξεις πολιτικής σύγχυσης και τρομοκράτησης της κοινής γνώμης με το αντίστοιχο βλακώδες τελετουργικό θέαμα των ΜΜΕ.
Μια ομάδα ηλιθίων «τρομοκρατών» σκορπάνε επιστολές βόμβες προς πρεσβείες, ταυτόχρονα και περιμένοντας …πότε θα συλληφθούν!!!
Ηλίθια η πράξη: περνάμε και σκορπάμε επιστολές βόμβα ταυτόχρονα και σε παραπλήσια σημεία.

Ηλίθιος ο στόχος: Στις πρεσβείες της Ολλανδίας και της Χιλής. Γιατί άραγε σε αυτές τις πρεσβείες, τι πολιτικά σηματοδοτούν;

Να δούμε πώς θα το εξηγήσουν οι φωστήρες της «αντιτρομοκρατικής»… 

Ηλίθια και η συμπεριφορά: Διαπράττουν τρομοκρατική πράξη δίχως να τηρούν ούτε το αλφάβητο της συνωμοτισμού.

Αντιθέτως: Είναι δεόντως προετοιμασμένοι και περιμένουν να συλληφθούν με τα αλεξίσφαιρα, τις μεταμφιέσεις και τις ανάλογες πλάκες γραμμοφώνου: «είμαι πολιτικός κρατούμενος», είπε (μας λένε), ο ένας: άλλη ηλίθια «κατασκευή»!!!

Απορεί κανείς με την τόση ηλιθιότητα.

Και απορεί ακόμα περισσότερα με τούτο: Πώς είναι δυνατόν ακτινογραφημένοι «τρομοκράτες» (τόσο ηλίθιοι) από τις μυστικές υπηρεσίες (έτσι δήλωσε η αντιτρομοκτρατική) και με τέτοια μέσα παρακολούθησης που υπάρχουν, να κυκλοφορούν ανενόχλητοι, να έχουν εξοπλισμούς, αλεξίσφαιρα γιλέκα, γιάφκες, υλικά μεταμφίεσης και πολλά άλλα «είδη» ΚΑΙ να προβαίνουν σε τρομοκρατικές πρακτικές…

Φαίνεται ότι το παρακράτος και οι μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται σε μεγάλη νευρική πίεση για να σκαρώνουν τόσο ηλίθιες τρομοκρατικές ενέργειες και να πιστεύουν ότι είναι πανηλίθιος ο ελληνικός λαός για να χάφτει τέτοιες κακότεχνες και βλακώδεις τρομοκρατικές κατασκευές…

Το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται υπό κατάρρευση και το παρακράτος προχωρεί σε βεβιασμένες τρομοκρατικές πράξεις σύγχυσης και τρομοθεάματος.

Ίσως έτσι πιστεύουν ότι θα αξιοποιήσουν την κατασκευασμένη τρομοκρατία τους για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό παραμονές εκλογών…

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ: Γιατί τέτοιες σκέψεις και πράξεις πανικού (εξ αντικειμένου ηλίθιες) δεν ξεγελούν κανένα…

Το σήριαλ που θα παιχτεί και εδώ δεν θα ξεγελάσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ…

Ωστόσο, αυτό το νέο σήριαλ σηματοδοτεί τούτο: ότι η κατάσταση για το καθεστώς είναι τόσο απελπιστικά αδιέξοδη που θα αρχίσει νέος ΚΥΚΛΟΣ άγριων και κατασκευασμένων τρομοκρατικών πρακτικών από τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες: Από τρομοκρατικές πρακτικές των πρακτορικών «συμμοριών» του αίματος (οι γνωστές «επαναστατικές» ομάδες), μέχρι «αλλοδαπές εξεγέρσεις» ή κουκουλοφόρικες, τύπου «Δεκεμβριανών».

Υπάρχουν κάποια «σημάδια» αποκαλυπτικά στον ορίζοντα:

α). «Αριστερίστικο» ιστολόγιο που εργολαβικά έχει αναλάβει την υμνολογική στήριξη των «επαναστατών-τρομοκρατών», προανάγγειλε, πριν από μια εβδομάδα(!), τα σημερινά γεγονότα της σύλληψης των «επιστολών-βομβών»!!!

β). Στη σημερινή «Ελευθεροτυπία» υπάρχει ρεπορτάζ για τις «συμμορίες» των αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας από τη Γεωργία Δάμα, με τίτλο: «Στην Ομόνοια βασιλεύει και ο νόμος του Ισλάμ»!!!

Η Γεωργία Δάμα ξαφνικά ανακαλύπτει και περιγράφει τη ΦΡΙΚΗ από τις αλλοδαπές «μαφίες» και διατυπώνει τους φόβους της Ένωσης Μουσουλμάνων:

«ότι από τη μία μεριά ακραίες ομάδες, φανατικοί ακροδεξιοί, και ισλαμιστές από την άλλη μπορούν να ταράξουν την κοινωνική ειρήνη. Κι αν οι μουσουλμάνοι ξεσηκωθούν, δεν μπορούν να τους συγκρατήσουν, γιατί είναι απελπισμένοι, άνεργοι και πιστεύουν πως αν σκοτωθείς υπερασπιζόμενος το δίκιο σου, θα πας στον παράδεισο. Γι’ αυτό όσοι ζητούν την εφαρμογή της σαρίας πρέπει να μεταναστεύσουν σε χώρες όπου εφαρμόζεται».

Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ:
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=219088

τα γεγονότα μιλούν μόνα τους, αρκεί να τα συνθέσουμε και να μην τα εξετάζουμε σαν σκόρπια κομμάτια…

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.