ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ με εμπλοκή πολιτευτή του Πα.Σο.Κ.. Κάποιοι δεν θα κοιμηθούν σήμερα…


Εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Βαγγέλη Αργύρη

Η μεγαλύτερη έρευνα που έγινε ποτέ για επιδοτήσεις μαϊμού και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες από τις ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας DEAL news, πρόκειται για μια τεράστια υπόθεση όπου ένα κύκλωμα με συμμετοχή Ελλήνων αλλά και υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θησαύριζαν αποσπώντας τεράστια ποσά από επενδυτικά προγράμματα, καθώς είχαν θέσει σε εφαρμογή μια μηχανή επιχειρηματικής θερμοκοιτίδας, μέσω της οποίας επώαζαν δεκάδες επιχειρήσεις.

Συμφωνα με πληροφορίες του blog μας, η εταιρεία που φωτογραφίζεται από την εφημερίδα “Deal News” δεν είναι άλλη από την “i-cube”.

Πριν λίγες ημέρες έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος από κλιμάκιο του ΥΠΕΕ στο τεχνολογικό πάρκο Ηπείρου, με την παρουσία εισαγγελέα και κλιμακίου της Ε.Ε., για να διαπιστωθεί κατά πόσο γίνεται ορθή διαχείριση των κοινοτικών προγραμμάτων και των επιδοτήσεων.

Ακαδημαϊκός, πολιτευτής του Πα.Σο.Κ. και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Αργύρη στην Ήπειρο φέρεται να… είναι εμπλεκόμενος και ελέγχεται σαν ένα εξέχων μέλος της εταιρείας που κατηγορείται.
Γνώστης του θέματος είναι ο υπουργός Οικονομικών ο οποίος από τις πληροφορίες μας δεν έχει επέμβει ακόμα για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Το ίδιο ΔΕΝ έπραξε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βαγγέλης Αργύρης γνωρίζοντας το θέμα.

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου μεταβαίνει στην πόλη των Ιωαννίνων ο Πρωθυπουργός για να στηρίξει την υποψηφιότητα του βουλευτή του.
Αλήθεια, θα ερωτηθεί για το σκάνδαλο μεγατόνων που φέρνουμε στην επιφάνεια και την εμπλοκή υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στο συνδυασμό του ‘εκλεκτού’ του;

Γιατί αν δεν γίνει κάτι τέτοιο οι ευθύνες θα βαραίνουν και τον ίδιο..
(επάνω το δημοσίευμα)

εστάλη από ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.