Γιατί οι Τούρκοι… επεκτείνουν τα χωρικά μας ύδατα;


Συμφώνως με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο «Kanal D», αναφέρεται ότι, κατά την διάρκεια πολυώρου συνεδριάσεως (4,5 ώρες!) του τουρκικού  Υπουργικού Συμβουλίου, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του στην Αγκυρα, συζητήθηκαν σενάρια (;) για την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων, σε μερικές περιοχές, στα 7 (;) μίλια, ενώ σε άλλες, στα 8 (;) μίλια! Το τουρκικό υπουργικό συμβούλιο συνεκλήθη, στα πλαίσια της ανασκοπήσεως της επισκέψεως του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα.

Είναι εξόχως χαρακτηριστικό, πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Τζεμίλ Τσιτσέκ, απέφυγε να διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές! Οι δημιουργούμενες απορίες και τα ερωτηματικά είναι εύλογα.

Πώς γίνεται να λαμβάνουν χώρα, τέτοιου περιεχομένου συζητήσεις, για επέκταση των ελληνικών χωρικών  υδάτων και μάλιστα για τόσες ώρες, μέσα στο τουρκικό Υπουργικό Συμβούλιο, «ανασκοπώντας» την πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα; Μπορεί το Υπουργείο Εξωτερικών να μας πληροφορήσει, υπάρχει κάποια λογική εξήγηση και τι ακριβώς συμβαίνει;

elora

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.