Οι 5 καταζητούμενοι για τους «Πυρήνες της Φωτιάς»


Τα ονόματα και τις φωτογραφίες πέντε ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανακοίνωσε επίσημα η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για πέντε νεαρούς ηλικίας 21 έως 30 χρόνων οι οποίοι τον τελευταίο χρόνο έχουν εξαφανιστεί ενώ σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις με τις κατηγορίες της «συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση», «προμήθειας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών κατά συναυτουργία για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα και κίνδυνο για άνθρωπο κατά συρροή». 

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής αν και όπως υποστηρίζουν διέθεταν στοιχεία που αποδεικνύουν τη συμμετοχή των συγκεκριμένων στην οργάνωση, δεν είχαν ανακοινώσει ονόματα και φωτογραφίες τους ωστόσο προχώρησαν σε αυτή την κίνηση προκειμένου να εντοπιστούν το συντομότερο τόσο οι ίδιοι όσο και η γιάφκα – παρασκευαστήριο βομβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία εκτιμά ότι οι συγκεκριμένοι μαζί με τους δύο συλληφθέντες, αποτελούν το σκληρό πυρήνα της οργάνωσης. Έτσι εκτός από τον Γεράσιμο Τσάκαλο 24 ετών και τον Παναγιώτη Αργυρό 22 ετών, πρόκειται για τα αδέρφια Γιώργο και Μιχάλη Νικολόπουλο 24 και 22 ετών αντίστοιχα, Νταμιάνο Μπολάνο 23 ετών, Γιώργο Καραγιαννίδη 30 ετών και Αλέξανδρο Μιτρούσια 21 ετών.

Η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους πολίτες που ενδεχομένως δουν τους παραπάνω να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 170, 1014 και 1964.

Νικολόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη, ετών 24

Νικολόπουλος Μιχαήλ του Παναγιώτη, ετών 22

Ntamiano Bolano του Ptolemeo, ετών 23

Καραγιαννίδης Γεώργιος του Χρήστου, ετών 30

Μητρούσιας Αλέξανδρος του Κωνσταντίνου, ετών 21

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.