ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ

Καθίζηση έχουν υποστεί τα οικονομικά μεγέθη ακολουθώντας κατά πόδας τα λουκέτα στην αγορά. Σε λίγο θα την “ακούσουν” την κρίση που ασμένως αποδέχτηκαν να πάθει η ελλαδίτσα ακόμη και οι “νταβάδες” της Αλητ και τότε να δείς Συγκυβέρνηση… Προς ώρας η διακυβέρνηση ΓΑΜΑΠ παρουσιάζει ως ανεμένετο πλήρη αδυναμία άσκησης οικονομικής πολιτικής και Διοίκησης. Τα έσοδα έχουν σταθεροποιηθεί στο 3% όταν ο στόχος ήταν για 13,7%. Ο πληθωρισμός αγγίζει το 6% όταν εκτιμούσαν ότι θα είναι 1,5% – 2%.

Η ύφεση είναι μεγαλύτερη απ’ ότι περίμεναν διότι οι οικονομικώς ενεργοί έλληνες δεν είναι κορόϊδα. Ο λαός αναδιπλώνεται σε αμυντικές θέσεις για να υπερασπιστεί το βιός και τις οικογένειες του, πριν του τα πάρουν όλα.  Γενικώς τίποτε δεν πάει καλά επειδή την ανθιστήκαμε γρήγορα τη δουλειά με το γιωργάκη και τους διεθνείς τοκογλύφους.  Η πιό αυθαιρετοπρόχειρη περαίωση που έγινε ποτέ γκρεμίζεται μέσα σε παλαϊκό κράξιμο , οι ημιυπαίθριοι έγιναν περίγελως , οι εισπράξεις του ΦΠΑ σταμάτησαν να αποδίδονται. Ολοι βρίσκονται σε σταση αναμονής με το ντουφέκι έτοιμο να ρίξουν ως να αντιμετώπιζαν ληστές… )

Εν τω μεταξύ ο κόσμος βλέπει ότι είμαστε μοναδική χώρα στο δρόμο της προδοσίας μετά ξεπουλήματος. Οι περιούσιοι τοκογλύφοι επιχειρούν κι αλλού αλλά δεν τους ανοίγεται από μέσα η πόρτα για να αλώσουν οικονομίες και ανθρώπινες τύχες όπως συνέβει με το γιωργάκη και την άτυχη την ελλαδίτσα.

Βλέπουν τη μη προσφυγή της Πορτογαλλίας σε μηχανισμό στήριξης του Δ.Ν.Τ και της Ε.Ε. παρότι τα spead έφθασαν στο 6.436 , ενώ τον Ιανουάριο η Ελλάς ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΉ ΜΕ 3.90 / 4.50 και δύο μήνες αργότερα.

ΟΙ “ΠΡΟΘΥΜΟΙ” ΛΑΜΟΓΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Η “ελληνική” κυβέρνηση ενέδωσε αμαχητί επιβάλλοντας το Μνημόνιο και την στήριξη της Τρόικας , του Δ.Ν.Τ

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ! ))

και της Ε.Ε. μαζύ παρεμβαλόμενη στα μεταξύ τους “παιχνίδια” με τις αγορές.  Τα ίδια είχε διαπράξει και ο Σημίτης το ίδιο “πρόθυμος” να αποδεχεται όλες τις συνθήκες δανεισμού Ε.Ε. και τα κόλπα δανεισμού των περιούσιων της Γκόλντμαν, καθώς και τους άθλιους όρους για να μπούμε  στο ΕΥΡΩ !

Εν όψει λοιπόν και των εκλογών λοιπόν θα πρέπει να αναλογιστούμε εάν μπορεί  να αντιστραφή με τέτοια οικονομική κατάσταση σαν αυτή που βιώνουμε τώρα στην Ελλάδα ?

Η οικονομία στην περίπτωσή μας, δηλαδή στο οικονομικό σύστημα όπου είμαστε ενσωματωμένοι και στην συγκυρία την καταστροφική όπου βρισκόμαστε, είναι κλίμα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ θέμα εμπιστοσύνης.  Θα πρέπει να το χωνέψουμε πως με την παρούσα κατοχική Διακυβέρνηση άπό ΠΟΛΥΚΡΑΓΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ και καθεστώς ΔΝΤ δεν υπάρχει περίπτωση ανάκαμψης.

Και αυτό νομίζω είναι το βασικό λαθος του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, που δεν έλαβαν υπ’ όψιν τους το ποιόν τους. Το λέμε και το φωνάζουμε από την αρχή σ’ αυτό το ιστολόγιο. Δεν δανείζεις εύκολα και χωρίς τις χειρότερες προθέσεις τέτοιες “μούρες” που τις έχει τόσο κράξει ο διεθνής τύπος για τις μίζες που λαμβάνουν σε κάθε προμήθεια σε κάθε δουλειά του Δημόσιου. Ολοι γνωρίζουν πόσο κακόφημα τρωκτικά, ποινικοί της πολιτικής στην κυριολεξία, είναι το ” Σύστημα Πασόκ” στο οποίο ανέθεσαν την επιτόπια διαχείριση του τοκογλυφικού πρότζεκτ . Εξι μήνες μετά το Μνημόνιο οι γυφτοπασόκοι μας, παρά τα ερείσματα απο 30 χρόνια εκμαυλισμού,  βρίσκονται ήδη με τη γλώσσα απ’ έξω, δεν “τραβάνε” άλλο μετά από μόλις έναν χρόνο πορείας στο γκοβέρνο.

Στο πίσω μέρος του μυαλού του κάθε έλληνα, ακόμη και του πιό ακραίου κομματικού πασοκόσκυλου υπάρχει τρόμος. Τρόμος μεγάλος για το πόσο αδίστακτα λωποδύτες, αλλά και ανίκανοι για το παραμικρό είναι οι “πρωτοκλασσάτοι” του συστήματος που διαχειρίζονται την εθνική αυτοχειρία. Το νέο Μνημόνιο της εμπράγματης εξάρτησης με ή χωρίς επίσημη κήρυξη πτώχευσης και έξοδο από το ευρώ είναι σίγουρο, όπως όλοι εσχάτως συνομολογούν. Ο ΤΡΟΜΟΣ για το τι είναι ικανοί να πράξουν, ή τι να μην κάνουν οι κυβερνήτες μας βρίσκεται μέσα στον κάθε έλληνα πολίτη.  Αν δεν υπάρξει Κάθαρση δεν θα δούμε αναστροφή του κλίματος και των δεικτών της Οικονομίας… Θα πάμε έτσι μέχρι να τους δούμε στην αγχόνη.

Μ.Α.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.