κράτος… ανοχής! Ντροπή στον ΑΝΤ1


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

Αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ στην εκπομπή του για τις εκλογές εμφανίζει στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης μία Ελληνική σημαία χωρίς σταυρό!!! Οι εξελίξεις σε εθνικά ζητήματα τρέχουν με εξωφρενικούς ρυθμούς. Διαμαρτυρηθείτε όλοι στο :
http://www.antenna.gr/webtv/contact , στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα: 
Δεν τιμά το σταθμό σας η παραποίηση εθνικών συμβόλων , ως αυτή που αφορά το γεγονός ότι έχετε βάλει μία Ελληνική σημαία στην εικόνα που εκπέμπετε (κάτω δεξιά), χωρίς σταυρό!!! Θα πρέπει άμεσα να επανορθώσετε, γιατί η πράξη σας μπορεί να συνιστά ακόμη και ποινικό αδίκημα (άρθρο 181 ΠΚ περί προσβολής των συμβόλων του Ελληνικού κράτους).

Το πλέον νεο-οθωμανικό κανάλι , αφού στηρίζει το πρόγραμμά του σε τουρκικές σειρές, μας στέλενι μηνύματα που δεν πρέπει να τα αφήσουμε να περάσουν έτσι!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ κράτος… ανοχής! Ντροπή στον ΑΝΤ1

  1. Ὁ/ἡ isaak56 γράφει:

    αυτο εχει συμβει πολλες φορες και σε αλλα καναλια και μαλιστα και κρατικα, αφου ολοι το ξερουμε οτι εχουν δρομολογισει να αφαιρεσουν τον σταυρο απο την σημαια μας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.